2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet, M harfi gibi girintili çıkıntılı oluyo bazen, bazen de tek yanımda sivriliyor..
Normal

Kizlar rutin banyo tuvalet supurge vs islerini kac gunde bi yapabiliyosunuz.?
Haftada 1-2..
Eşim banyoyu, oğlum süpürgeyi

B Bestmom2 Canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün miniğin

Kurumus-Maskara Aklımdasın. Duamdasın.. Kendine inan ve güven olur mu? İnşallah yarın her şey çooook güzel olsun.. Sarıldımm yandan yandan göbekler çarpışmasın

Kızlar doktorum bana ayın 12 sinde magnezyum başlattı 36+3 üm kullanamaz mıyım ? Doktor niye verdi ki acaba
Hay Allah şimdi panik yaptırmak istemem herkezde ama bana da bi garip geldi bu haftalarda neden hala magnezyum veriyor doktor size. En iyisi doktorunla konuş canım. Son 4 hafta magnezyum kullanıolması hiç önerilmiyor . Ben 36 da bıraktım.
gojibeeren
Selmaal25
Kızlar siz kullanıyormusunuz hala ?

Kurumus-Maskara canimm aklımdasın kalbimdesin ❤❤ yarin senden gelecek güzel haberleri bekliyorum ,
Bebeklerimmm sizleri çok seviyorum iyi ki varsiniz meleklerimm @Meylen Y Yademim freearc gojibeeren B bskscl Zeyna03 cennetlik ve unutuklarim varsa af ola

Kızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür

Hayrli olsun bebeğin
Allah sağlık huzur versin canım

Ben hala içiyorum canim, neden bırakılması gerekiyor?

Magnezyum meselesini doktorunuzla görüşün kılar

35 hafta dolduktan sonra magnezyum bırakılıyor. Çünkü hamilelik.boyunca almamızın sebebi kasılmaları önlemesi ve kan akışını düzenlemesi

Hatta erken doğum riski olanlar günde iki kez içiyor kasılma olmasın diye

Benimde sirt agrim olmasa hamileligim hic zor.degil ama bayramdan bu yana sirtimin sol tarafi yuruyunce is yapinca.kopuyo resmen. Boyle olaniniz var mi ya
Benim sırtım değilde inanılmaz derecede belim ağrıyo canim

Kurumus-Maskara bize haber vermeyi unutma canım duamdasın aklımdasın

Hiç korkma, hepimiz zamaninda doğurduk bak ikincileri üçüncüleri bekliyoruz. Deli miyiz neyiz

Bilmedigin için korku var anlıyorum ama inan ki olup bittiğinde hiç hatırlamayacaksın bile bu endişeleri

Mammamia2 den haber çıkmadı galiba değil mi çok merak ettim inşallah herşey yolundadır
Merhaba kızlar ben geldimmn daha doğrusu artık biz kızım doğdu çok şükür, 1gün den fazla suni sancı verildi sancilarim 50den yukarı çıkmadı nst de düzenli de olmadı. Baya bi sancı çektikten sonra ilaç etkisini yitirince 1cm açıklık vardı sadece ve kızım aşağıya inememisti. Doktor tekrar suni verecekti ki , dedim beni sezeryana alın çünkü gücüm kalmadı gerçektende artık çok yorgun düşmüştüm. Sonuç olarak hem normal Hem sezeryan görmüş oldum, isabetli bir karar almışım çünkü kızımın boynuna 3kere kordon dolanmış yavrum inememis rahim kanalina. 2350gram bi kizçe çok şükür ikimizde sağlıklıyız. Dua eden etmeyen merak eden herkese bizden sevgiler

Kuzumm çok teşekkür ederim çok sağol. Muhakkak öyledir heyecanlıyım valla hemde nasıl. İnşallah her detayı haber veririm size

Ay çok şükürrrrrr kız vallahi hep aklım sendeydi hosgeldiniz sefa getirdiniz sağlıkla büyüt kizini inşallah

Ben de cuma günü sezaryen oldum canım. Sancim iki gün boyunca 100-110 oldu. Ama rahimde zerre açılma yumuşaklık yoktu. Ben de sezaryen istedim. Şimdi de nöbetteyim oğlumun başında iki saatte bir:)

Ben de cuma günü sezaryen oldum canım. Sancim iki gün boyunca 100-110 oldu. Ama rahimde zerre açılma yumuşaklık yoktu. Ben de sezaryen istedim. Şimdi de nöbetteyim oğlumun başında iki saatte bir:)
Canlarım ikinizinde gözü aydın olsun masallah kuzulara Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…