- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Evet, M harfi gibi girintili çıkıntılı oluyo bazen, bazen de tek yanımda sivriliyor..Kızlar sizinde karniniz şekilden şekile giriyor mu benimki bi taraf bombos bi taraf sivri kalıyor bazen korkuyorum hep bi tarafta toplanıyor. Bazende göbek deliği kısmı çukur c şeklinde kıvrılıyor bi tuhaf oluyor .
Haftada 1-2..Kizlar rutin banyo tuvalet supurge vs islerini kac gunde bi yapabiliyosunuz.?
Hay Allah şimdi panik yaptırmak istemem herkezde ama bana da bi garip geldi bu haftalarda neden hala magnezyum veriyor doktor size. En iyisi doktorunla konuş canım. Son 4 hafta magnezyum kullanıolması hiç önerilmiyor . Ben 36 da bıraktım.Kızlar doktorum bana ayın 12 sinde magnezyum başlattı 36+3 üm kullanamaz mıyım ? Doktor niye verdi ki acaba
B Bestmom2 canimm allah kavusturmusanali babali buyutin ne mutlu sana.bizimkilerde heran olabilir demek ki.
Kurumus-Maskara canim senide simdiden allh kurtarsin insallh goz acip kapayincaya cok kolay bi dogum gecirirsin kucagina saglikla alirsin
BebeklerimmmEvet, M harfi gibi girintili çıkıntılı oluyo bazen, bazen de tek yanımda sivriliyor..
Normal
Haftada 1-2..
Eşim banyoyu, oğlum süpürgeyi
B Bestmom2 Canım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün miniğin
Kurumus-Maskara Aklımdasın. Duamdasın.. Kendine inan ve güven olur mu? İnşallah yarın her şey çooook güzel olsun.. Sarıldımm yandan yandan göbekler çarpışmasın
Kızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür
Kızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür
Ben hala içiyorum canim, neden bırakılması gerekiyor?
Bugün hem bedenim hemde duygularım zorluyor beni.uyutmuyor ikiside .kafam bozuldu iyice.. uyanık kaldikcada daha fena oluyorum
tövbe tövbe...
Benim sırtım değilde inanılmaz derecede belim ağrıyo canimBenimde sirt agrim olmasa hamileligim hic zor.degil ama bayramdan bu yana sirtimin sol tarafi yuruyunce is yapinca.kopuyo resmen. Boyle olaniniz var mi ya
Bana bırak dedi canım kasılmaya ihtiyacımız var engel olmasın dedi ki zaten içmiyodum Bi kaç kez içtim o kadarKızlar doktorum bana ayın 12 sinde magnezyum başlattı 36+3 üm kullanamaz mıyım ? Doktor niye verdi ki acaba
Merhaba kızlar ben geldimmn
Kuzumm çok teşekkür ederim çok sağol. Muhakkak öyledirKurumus-Maskara bize haber vermeyi unutma canım duamdasın aklımdasın
Hiç korkma, hepimiz zamaninda doğurduk bak ikincileri üçüncüleri bekliyoruz. Deli miyiz neyiz
Bilmedigin için korku var anlıyorum ama inan ki olup bittiğinde hiç hatırlamayacaksın bile bu endişeleri
Ay çok şükürrrrrr kız vallahi hep aklım sendeydiMerhaba kızlar ben geldimmndaha doğrusu artık biz kızım doğdu çok şükür, 1gün den fazla suni sancı verildi sancilarim 50den yukarı çıkmadı nst de düzenli de olmadı. Baya bi sancı çektikten sonra ilaç etkisini yitirince 1cm açıklık vardı sadece ve kızım aşağıya inememisti. Doktor tekrar suni verecekti ki , dedim beni sezeryana alın çünkü gücüm kalmadı gerçektende artık çok yorgun düşmüştüm. Sonuç olarak hem normal Hem sezeryan görmüş oldum, isabetli bir karar almışım çünkü kızımın boynuna 3kere kordon dolanmış yavrum inememis rahim kanalina. 2350gram bi kizçe çok şükür ikimizde sağlıklıyız. Dua eden etmeyen merak eden herkese bizden sevgiler
Teşekkür ederiz teyzoşu , AminnnAy çok şükürrrrrr kız vallahi hep aklım sendeydihosgeldiniz sefa getirdiniz sağlıkla büyüt kizini inşallah
Teşekkür ederiz teyzoşu , Aminnnvalla o kadar meşakkatli bi süreç olduki bekle bekle napacaksın
Ben de cuma günü sezaryen oldum canım. Sancim iki gün boyunca 100-110 oldu. Ama rahimde zerre açılma yumuşaklık yoktu. Ben de sezaryen istedim. Şimdi de nöbetteyim oğlumun başında iki saatte bir:)Merhaba kızlar ben geldimmndaha doğrusu artık biz kızım doğdu çok şükür, 1gün den fazla suni sancı verildi sancilarim 50den yukarı çıkmadı nst de düzenli de olmadı. Baya bi sancı çektikten sonra ilaç etkisini yitirince 1cm açıklık vardı sadece ve kızım aşağıya inememisti. Doktor tekrar suni verecekti ki , dedim beni sezeryana alın çünkü gücüm kalmadı gerçektende artık çok yorgun düşmüştüm. Sonuç olarak hem normal Hem sezeryan görmüş oldum, isabetli bir karar almışım çünkü kızımın boynuna 3kere kordon dolanmış yavrum inememis rahim kanalina. 2350gram bi kizçe çok şükür ikimizde sağlıklıyız. Dua eden etmeyen merak eden herkese bizden sevgiler
Merhaba kızlar ben geldimmndaha doğrusu artık biz kızım doğdu çok şükür, 1gün den fazla suni sancı verildi sancilarim 50den yukarı çıkmadı nst de düzenli de olmadı. Baya bi sancı çektikten sonra ilaç etkisini yitirince 1cm açıklık vardı sadece ve kızım aşağıya inememisti. Doktor tekrar suni verecekti ki , dedim beni sezeryana alın çünkü gücüm kalmadı gerçektende artık çok yorgun düşmüştüm. Sonuç olarak hem normal Hem sezeryan görmüş oldum, isabetli bir karar almışım çünkü kızımın boynuna 3kere kordon dolanmış yavrum inememis rahim kanalina. 2350gram bi kizçe çok şükür ikimizde sağlıklıyız. Dua eden etmeyen merak eden herkese bizden sevgiler
Canlarım ikinizinde gözü aydın olsunBen de cuma günü sezaryen oldum canım. Sancim iki gün boyunca 100-110 oldu. Ama rahimde zerre açılma yumuşaklık yoktu. Ben de sezaryen istedim. Şimdi de nöbetteyim oğlumun başında iki saatte bir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?