2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun canım, grubun gebişlerine ne oluyor böyle ben doğurdum 2380 sen 2350 sayeninlkiler 2300-2400 civari. Bunlar çok minnak

ay yarin sabahta ben doğuma giriyorum suni sanciyla dua et nolursunn
Canım herşey yolunda gidecek, bol şans sana bir avazda inş

Ben de cuma günü sezaryen oldum canım. Sancim iki gün boyunca 100-110 oldu. Ama rahimde zerre açılma yumuşaklık yoktu. Ben de sezaryen istedim. Şimdi de nöbetteyim oğlumun başında iki saatte bir:)
Ah o uykusuzluklar yokmu..

Günaydın desem bu saatte ne diyebilirsiniz ki

Gerçekten bu saatte niye uyandım acaba hiç bir fikrim yok
Hemen gözlerini kapat ve uyumaya devem et. Okadar yorgun ve uykusuzumki. Birde bebiş 22 saat göğsümde, yatırdığım an ağız burundan süt geliyor. Kafayı yememe az kaldı

Canim çok teşekkür ederim. İnan ki hep aklimdasin. Umarım herseY yolundadir İyi dileklerin için tekrar teşekkürler

Inşallah canım bir an önce girsin bebeğin kanala ve çok kolay bir doğumun olsun Reflünün en kötü aşamasını yaşayan benim herhalde gruptan. Inşallah siz o raddeye gelmeden doğurursunuz çok kötü çünkü

Kizlar beb
Kızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür
Bak sen kucuk yaramaza gozunaydin canim hergune kavusma haberleri almak cok guzel bugunde benjm dogum günüm benim kizda bi surpriz yapip gelirmi acaba

Oyy minnosum hosgelmis kuveze gerek kalmadi degilmi canim ikisinide yasaman zor olmus cok gecmis olsun ve gozunaydin

Benim sezaryen olacağı için kullanıyorum canım ben hâlâ. Ama salı günü dra gitcem sorarım bi yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…