2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ah canım yaaa çok şükür Kordon benim en korktuğum şey çok şükür iyisiniz ikiniz de Gözünüz aydın analı babalı sağlıkla büyüsün

Ooooh süpersin E sen hiç hamile gibi değilsin bu ne güzellik bakımlılık maşallah Ben saldım iyice kendimi doğurduktan ve zayıfladıktan sonrasının hayalini kuruyorum Eski halimi çok özledim
Oy çok teşekkür ederim
Benim bakımım falan yok cidden hazırlanmam 10 dk yı geçmez dışarı çıkarken
Evde gör bide sen beni :))

Dünden beri ikidir kan almaya goturuyorlar oğlumu. Biraz enfeksiyonu var. İkidir ağlıyorum ya. O benim kadar aglamiyor. Ay hiç böyle olacağını dusunmemistim. Ne var ne ağlıyorlar ki iki saniye kan alınacak sadece diyordum. Ama öyle olmuyormus kızlar. Minicik o kadar savunmasız ki. Bir de daha bunun topuk kanı var

Suniden sonra bi şekilde doğurmuştur diye daha önceden tebrik etmiştim yine edeyim.Gecmis olsun gözlerin aydın olsun.Allah analı babalı büyütsün.Bol sütlerin olsun da yavru kuşun buyuyuversin.

Annelik böyle birşey canım için gidiyor.Hiç kıyamıyorsun.Ama şöyle düşün hepsi onun iyiliği için.Daha çıkmadınız mi hastaneden?

Canim çok teşekkür ederim. İnan ki hep aklimdasin. Umarım herseY yolundadir İyi dileklerin için tekrar teşekkürler
İyiyz canım doktorumuz inatla formula diyor enformil verdim 20ml tüm gün beslenmesi etkilendi. Sanki bugün zayıfladı. Ne zaman mama versem ıkınıyo sıkınıyo bir türlü sindiremiyor, sonra emmeyide kesiyor. Haftaya cuma kontrolümüz var bakalım büyüyormu bebiş.

Bana bırak dedi canım kasılmaya ihtiyacımız var engel olmasın dedi ki zaten içmiyodum Bi kaç kez içtim o kadar
Bende içmiyordum aynen açıkçası içecek kadar Ağrı yaşamadık sadece doktora bebek bir yerde toplanıyor son birkaç gün hafif ağrı yapıyor dedim. Oda iki hafta daha bebeği içerde tutalım dedi ve sanırım oyüzden verdi ozaman. 37yi doldurmamı istedi bence.

Günaydın Pelo senin adına heyecanlandım kız şu an
Heycanlan heyecanlan alıştırma olsun.offf çok tuhaf bişiy bu böyle kurbanlık koyun gbi kesilceğim günü bekliyorum:))) bi yandan 9 aydır hasretini çektiğim bebeğime kavuşucam.endişeler desen foraaa:))

Ah çok şükür gözün aydın canım. Bebeğinin ve senin durumun iyiyse geri kalan şeyler hiç önemli değil geçti gitti şükür seninde yeni hayatının ilk günleri bunlar kutlu olsun mutlu olsun

Heycanlan heyecanlan alıştırma olsun.offf çok tuhaf bişiy bu böyle kurbanlık koyun gbi kesilceğim günü bekliyorum:))) bi yandan 9 aydır hasretini çektiğim bebeğime kavuşucam.endişeler desen foraaa:))
Yaaaaaa bende heyecanlandım. Gün belli olunca daha heyecanlı bence. Bebeğin yatağına bakacaksın yarın gidince iki saat sonra bebeğim burda olacak falan diyeceksin inşallah. Güzel şeyleri düşün canım ilk görüş ilk tanışma ilk bakış

Ben de cuma günü sezaryen oldum canım. Sancim iki gün boyunca 100-110 oldu. Ama rahimde zerre açılma yumuşaklık yoktu. Ben de sezaryen istedim. Şimdi de nöbetteyim oğlumun başında iki saatte bir:)
Ay canım geçen gün nickini bir türlü yazamadım hayırlı olsun canım senin de Bebişin tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…