Ay kıyamam kuzuya yaaaaDünden beri ikidir kan almaya goturuyorlar oğlumu. Biraz enfeksiyonu var. İkidir ağlıyorum ya. O benim kadar aglamiyor. Ay hiç böyle olacağını dusunmemistim. Ne var ne ağlıyorlar ki iki saniye kan alınacak sadece diyordum. Ama öyle olmuyormus kızlar. Minicik o kadar savunmasız ki. Bir de daha bunun topuk kanı var
maşallah size hoşgelmişmsefa getirmiş.İki gündür kabızlıktan sancılanıyordum bugün iyiydim oturduğum yerde bi anda bi ıslaklık hissettim ayağa kalkmamla suyum boşaldı ağrım sızım olmadı hiç hemen doktorumu aradım hastaneye geldik hemen hazırladılar ameliyata tabi ben daha ağdaya gitmemiştim bu hafta içi randevu almıştımhemen hemşireler hallettiler onu. Ben aç değildim o yüzden ameliyatta midem çok bulandı o beni zorladı birde şu karına bastırma olayı Ama İnan’ın herşeye değiyor şimdiye kadar boşa yaşamışım onu anladım Allahım hepinize yaşatsın istediğiniz gibi hepinizi öpüyorum
daha ilk mi bizde yol yol haritalar oluştu artıkKızlar bugün itibariyle meme uçlarımda acı başladı. Neyle ilgili acaba? Doğum yaklaştığı için mi, yoksa sütle mi ilgili nedir bu?
Bi de göbeğimde ilk çatlağı da gördüm giderayak şükürÇatlayanlar kulübüne hoşgeldim
Gözün aydın olsun canımMerhaba kızlar ben geldimmndaha doğrusu artık biz kızım doğdu çok şükür, 1gün den fazla suni sancı verildi sancilarim 50den yukarı çıkmadı nst de düzenli de olmadı. Baya bi sancı çektikten sonra ilaç etkisini yitirince 1cm açıklık vardı sadece ve kızım aşağıya inememisti. Doktor tekrar suni verecekti ki , dedim beni sezeryana alın çünkü gücüm kalmadı gerçektende artık çok yorgun düşmüştüm. Sonuç olarak hem normal Hem sezeryan görmüş oldum, isabetli bir karar almışım çünkü kızımın boynuna 3kere kordon dolanmış yavrum inememis rahim kanalina. 2350gram bi kizçe çok şükür ikimizde sağlıklıyız. Dua eden etmeyen merak eden herkese bizden sevgiler
Canım o atlet nerde satılıyorGünaydınlaar
Doğumun 6. Günü evde 2. Gecemiz şükürler olsun sorunsuz ilerliyoruz doktorlara yalvar yakar hastaneden çıktık Allahım kimseyi evinden uzak etmesin 6 haftadır hastane süreci bizi aşırı yıpratmıştı..
72 kilo başladığım hamileliği 82 ile noktalamıştım Doğum sonrası tartılmak daha yeni aklıma geldi ve 69.6ikizlerim annelerini formda tuttular göbeğimde gayet güzel toparlandı toparlayıcı atlet giyiyorum herkese tavsiye ederim çünkü korse kullanmak mümkün değil
Ben hm den almıştım canım resmini göndereyim biraz uzun normalde elbise şeklinde kalçadan aşağıya iniyor ben belime doğru tekrar yukarıya katlıyorum göbek çevresini daha çok sıkıştırıyorCanım o atlet nerde satılıyor
Olabilir canım banada zaten çarşamba söyledi 37+4teydim Bi önce ki kontrolde hiç içme falan demedi seninde dolduruncz bıraktırır muhtemelenBende içmiyordum aynen açıkçası içecek kadar Ağrı yaşamadık sadece doktora bebek bir yerde toplanıyor son birkaç gün hafif ağrı yapıyor dedim. Oda iki hafta daha bebeği içerde tutalım dedi ve sanırım oyüzden verdi ozaman. 37yi doldurmamı istedi bence.
Hahaha al benden dr o kadar. Bildiğin sürülmüş tarla gibiBenimki mayın tarlasına döndüo yüzden artık hiç bisey sürmüyorum.
Benim karnımda alien var canım. İkisi iki farklı yere götürüyır karnı. Çok komik oluyor, endişe etmeKızlar sizinde karniniz şekilden şekile giriyor mu benimki bi taraf bombos bi taraf sivri kalıyor bazen korkuyorum hep bi tarafta toplanıyor. Bazende göbek deliği kısmı çukur c şeklinde kıvrılıyor bi tuhaf oluyor .
İlk kez duydum, doğum belirtisiyse de. Neden şilti acaba. Sen bi doktoruna danış bence.Kızlar koltuk altım şişti ve acıyor doğum belirtisi olabilir mi acaba
Oy maşallah oğluna, hayırlı olsun ömrü bereketli olsun. Sağlıklı olmanıza çok sevindimKızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür
Utanır insan böyle güzel olunur mu.? Püüü kaşı kız heryeriniGece kesintisiz 8 saat uyumuşum gibi çek pampa
Bugünden biz
Ben bi hafta içi bir hafta sonu muhakkak yapıyorum. Onun dışında da extra kesin çıkıyor kardeşKizlar rutin banyo tuvalet supurge vs islerini kac gunde bi yapabiliyosunuz.?
Maşallah canım dirayetli kadınmışsın. Benim ilk doğum hikayeme benzemişMerhaba kızlar ben geldimmndaha doğrusu artık biz kızım doğdu çok şükür, 1gün den fazla suni sancı verildi sancilarim 50den yukarı çıkmadı nst de düzenli de olmadı. Baya bi sancı çektikten sonra ilaç etkisini yitirince 1cm açıklık vardı sadece ve kızım aşağıya inememisti. Doktor tekrar suni verecekti ki , dedim beni sezeryana alın çünkü gücüm kalmadı gerçektende artık çok yorgun düşmüştüm. Sonuç olarak hem normal Hem sezeryan görmüş oldum, isabetli bir karar almışım çünkü kızımın boynuna 3kere kordon dolanmış yavrum inememis rahim kanalina. 2350gram bi kizçe çok şükür ikimizde sağlıklıyız. Dua eden etmeyen merak eden herkese bizden sevgiler
Kız LaL yerim seni de yavru kuşları da. Afferim size. İkizlerine kurban. İnşallah @Shewolf15 ve ben de senin gibi oluruzGünaydınlaar
Doğumun 6. Günü evde 2. Gecemiz şükürler olsun sorunsuz ilerliyoruz doktorlara yalvar yakar hastaneden çıktık Allahım kimseyi evinden uzak etmesin 6 haftadır hastane süreci bizi aşırı yıpratmıştı..
72 kilo başladığım hamileliği 82 ile noktalamıştım Doğum sonrası tartılmak daha yeni aklıma geldi ve 69.6ikizlerim annelerini formda tuttular göbeğimde gayet güzel toparlandı toparlayıcı atlet giyiyorum herkese tavsiye ederim çünkü korse kullanmak mümkün değil
Saryamaryam doğumu bugün maskaramızın muhtemelen aldılar suni sancıya başlamışlardır sabah 8 gibi demiştiburcuymn canım poğaça surat olmuş demek yavrun, inşallah bu hafta daha da iyi beslenir kuzu, sağlıkla hazır gelir doğuma,. Allahım sağlıkla kurtarsın ikinizi de. Dualarımız seninle.
Kurumus-Maskara Canım Allah doğumunu kolaylaştırsın, inşallah 1 avazda kurtarsın. Bol bol yürüyüş yap yarından önce. Küvetin varsa sıcak suda otur bol bol ve mümkünse squat yap. Bugün sürekli tekrarla bunları. Yarın da suni sancıda izin verirlerse bol bol gez. Dualarımız seninle
Saryamaryam doğumu bugün maskaramızın muhtemelen aldılar suni sancıya başlamışlardır sabah 8 gibi demişti
Türkiye saatiyle 8 gibi alıcaklar diye anladım benCanım 8 saat önde kanada şu an gece 1.30 orda.Öğleden sonra 3 gibi orda saat sabah sekiz olacak.
Tebrik ederim, sağlıkla büyütün bebeğinizi, bol sütlü günler diliyorumİki gündür kabızlıktan sancılanıyordum bugün iyiydim oturduğum yerde bi anda bi ıslaklık hissettim ayağa kalkmamla suyum boşaldı ağrım sızım olmadı hiç hemen doktorumu aradım hastaneye geldik hemen hazırladılar ameliyata tabi ben daha ağdaya gitmemiştim bu hafta içi randevu almıştımhemen hemşireler hallettiler onu. Ben aç değildim o yüzden ameliyatta midem çok bulandı o beni zorladı birde şu karına bastırma olayı Ama İnan’ın herşeye değiyor şimdiye kadar boşa yaşamışım onu anladım Allahım hepinize yaşatsın istediğiniz gibi hepinizi öpüyorum
Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün inşallah. Size de bol sütlü günler diliyorumMerhaba kızlar ben geldimmndaha doğrusu artık biz kızım doğdu çok şükür, 1gün den fazla suni sancı verildi sancilarim 50den yukarı çıkmadı nst de düzenli de olmadı. Baya bi sancı çektikten sonra ilaç etkisini yitirince 1cm açıklık vardı sadece ve kızım aşağıya inememisti. Doktor tekrar suni verecekti ki , dedim beni sezeryana alın çünkü gücüm kalmadı gerçektende artık çok yorgun düşmüştüm. Sonuç olarak hem normal Hem sezeryan görmüş oldum, isabetli bir karar almışım çünkü kızımın boynuna 3kere kordon dolanmış yavrum inememis rahim kanalina. 2350gram bi kizçe çok şükür ikimizde sağlıklıyız. Dua eden etmeyen merak eden herkese bizden sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?