2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay kıyamam kuzuya yaaaa

Günaydınlaar
Doğumun 6. Günü evde 2. Gecemiz şükürler olsun sorunsuz ilerliyoruz doktorlara yalvar yakar hastaneden çıktık Allahım kimseyi evinden uzak etmesin 6 haftadır hastane süreci bizi aşırı yıpratmıştı..
72 kilo başladığım hamileliği 82 ile noktalamıştım Doğum sonrası tartılmak daha yeni aklıma geldi ve 69.6 ikizlerim annelerini formda tuttular göbeğimde gayet güzel toparlandı toparlayıcı atlet giyiyorum herkese tavsiye ederim çünkü korse kullanmak mümkün değil

maşallah size hoşgelmişmsefa getirmiş.
daha ilk mi bizde yol yol haritalar oluştu artık
Gözün aydın olsun canım

Canım o atlet nerde satılıyor

Reactions: LaL
Olabilir canım banada zaten çarşamba söyledi 37+4teydim Bi önce ki kontrolde hiç içme falan demedi seninde dolduruncz bıraktırır muhtemelen

Günaydınnnnnn uykuyu 3+4 saat iki parça yaparak çok şükür bu saati gördüm
Hala Hamile değilim sancım ağrı yok dün vajina gıdıklanması yaşadım çok saçmaydı
Kurumus-Maskara canım güzel bi doğum hikayesi bekliyorum senden inşallah kolayca bitsin sağlıkla gelsin oğluşun
P Pelinim35 bende etiketlicektim nerdesin diye ne misafiri pis kız insan girer yazar

Benimki mayın tarlasına döndü o yüzden artık hiç bisey sürmüyorum.
Hahaha al benden dr o kadar. Bildiğin sürülmüş tarla gibi ben gergin diye sürüyorum yine de çok acıyor derim çünkü.
Benim karnımda alien var canım. İkisi iki farklı yere götürüyır karnı. Çok komik oluyor, endişe etme
Kızlar koltuk altım şişti ve acıyor doğum belirtisi olabilir mi acaba
İlk kez duydum, doğum belirtisiyse de. Neden şilti acaba. Sen bi doktoruna danış bence.

Kızlar hiç ummazdım ama bende doğurdum ☺☺ Oğlum erken gelmek istedi bi anda suyum geldi spinal sezeryan oldu ikimizde sağlıklıyız çok şükür
Oy maşallah oğluna, hayırlı olsun ömrü bereketli olsun. Sağlıklı olmanıza çok sevindim
Gece kesintisiz 8 saat uyumuşum gibi çek pampa
Bugünden biz
Utanır insan böyle güzel olunur mu.? Püüü kaşı kız heryerini
Kizlar rutin banyo tuvalet supurge vs islerini kac gunde bi yapabiliyosunuz.?
Ben bi hafta içi bir hafta sonu muhakkak yapıyorum. Onun dışında da extra kesin çıkıyor kardeş
Maşallah canım dirayetli kadınmışsın. Benim ilk doğum hikayeme benzemiş önemli oln yavruna kavuşmandı. Allah ömrünü bereketli kılsın. Nasıl güzel kızın, mis kokuyor değil mi. Ay özledim valla bebek kokusu. Sen de iyisin dimi
Kız LaL yerim seni de yavru kuşları da. Afferim size. İkizlerine kurban. İnşallah @Shewolf15 ve ben de senin gibi oluruz çünkü biz +10ları çoktan gördük. Ben sana kilomu hiç söylemiyim arkadaş

burcuymn canım poğaça surat olmuş demek yavrun, inşallah bu hafta daha da iyi beslenir kuzu, sağlıkla hazır gelir doğuma,. Allahım sağlıkla kurtarsın ikinizi de. Dualarımız seninle.
Kurumus-Maskara Canım Allah doğumunu kolaylaştırsın, inşallah 1 avazda kurtarsın. Bol bol yürüyüş yap yarından önce. Küvetin varsa sıcak suda otur bol bol ve mümkünse squat yap. Bugün sürekli tekrarla bunları. Yarın da suni sancıda izin verirlerse bol bol gez. Dualarımız seninle

Saryamaryam doğumu bugün maskaramızın muhtemelen aldılar suni sancıya başlamışlardır sabah 8 gibi demişti
Edit: oranın saatiyle 8 buranın 3-4 gibiymiş canım ben yanlış anlamışım ama bugün yani kesin bilgi yayalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrik ederim, sağlıkla büyütün bebeğinizi, bol sütlü günler diliyorum
Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün inşallah. Size de bol sütlü günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…