2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar doktorum bana ayın 12 sinde magnezyum başlattı 36+3 üm kullanamaz mıyım ? Doktor niye verdi ki acaba
Benim de 7-8 tane kalmış. Kullanacağım ben. Kasılma vs hissetmeyi engellerse diye bıraktırıyorlar ya zaten haftaya 37 anca doluyor. Cuma dr. gideceğiz. Sormam ben, O da yazmaz tahminim. Böyle anlaşıyoruz biz doktorla

Canım benim zorlanmışsın ama sonuç olarak ikinizde iyisiniz çok şükür bundan sonraki süreç çok kolay olsun inşallah rabbim yawruna sana ailene sağlıklı uzun ömür versin gözün aydın

Kız karıştı herşey. Bugün bizde akşamüstü onlarda yarın hahahahahahahaha bu geceye doğurmuş olur bence. Allah her türlü kolaylık versin. Biz zamansız dua edelim, oraları karıştırma
Bugün pazar benim koca evde.Kahvaltı hazırlıyor şu an bana.Neden acaba?
Kız sen üzümünü ye bağını sorma, alla alla. Kahvaltı hazırlayanını bulmuş da nedenini sorguluyor. Otur keyif yap

Gözün aydın canım sağlıklı sihhatli büyüt yavrunu inşallah

Ee 8 saat geridelermiş valla çorba oldu
Neyse maskaram gelsin aydınlanır

Anam bunlar teli elime aldırtmıyor ki:)))

Aynen canım daha evde başladık pusetini hazırladık beşiği bakıp bakıp duruyorum:)))

Ay aldırtsınlar bizim kızlar manyak de mecburum haber vermeye de
Bak benim kocalık bile öğrendi foruma mı yazıyorsun diyor
ahaha benimkide diyo adını değiştirin haziran anaları yapın temmuza kimse kalmıcak diyo
ne zaman tel elimde görde temmuz analarını mı okuyon sen yine diyo

Ay aldırtsınlar bizim kızlar manyak de mecburum haber vermeye de
Bak benim kocalık bile öğrendi foruma mı yazıyorsun diyor
Kocalar artık alıştı canım 9 aydan beri bende haberler yarın olucak zaten bugün doğuranlar yazsın:)) maskaram naptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…