2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ya doğum yapanları okudukça ben bile heyecanlanıyorum
nasıl tanışcaz biz kızımla acaba diye meraktan ölcem
bol bol dua etmeye başladım magnezyumu da tavsiyenizle bugünden itibaren kesicem ama siyatikle napcam onu düşünüyorum kara kara. bide şimdi annemdeyim ve oy kullanmak için 40dk yol gitmem gerekiyor sinir oluyorum seçim yenilenmesi olayını düşündükçe dertsiz başıma dert çıkardılar

ahaha benimkide diyo adını değiştirin haziran anaları yapın temmuza kimse kalmıcak diyo
ne zaman tel elimde görde temmuz analarını mı okuyon sen yine diyo
Kaç kişi doğum yaptı diyo işte 12 dedim bana diyo ki 14 kişi vardı kesin kalan 2sinden biri sensin
Dedim no 200e yakın oha oha ne bereketli ay maşallah diyo

Kocalar artık alıştı canım 9 aydan beri bende haberler yarın olucak zaten bugün doğuranlar yazsın:)) maskaram naptı acaba
Uyuyo mu hastaneye mi gitti orda tarih dün mü bugün mü herşey birbirine girdi inşallah ben doğurdum sağlıklıyız yazarda rahatlarız

Benimkide hiç burak demedi daha yeni 36. Haftaya girdim kontrolüm bu hafta sorarım.Bende duymuştum buraktirdiklarini .

Kız sussana sorgulama kurul Bi güzel yap kahvaltını
Doğru valla Eşime karşıma çıkan yazıyı okuyorum. Son ay kendinizi şımartın, kahvaltınızı yatağınızda yapın yazıyor diyorum. Aaa çok iyi fikir, evet ben de kahvaltımı yatağıma isterim diyor

Uyuyo mu hastaneye mi gitti orda tarih dün mü bugün mü herşey birbirine girdi inşallah ben doğurdum sağlıklıyız yazarda rahatlarız
Sanki dünkü mesajlarından birinde doğum saati bizdeki öğleden sonra 3-4 e denk gelecek gibi hatırlıyorum..

Iyi normalmiş o zaman bi an endişelendim bu karnım niye böyle oluyor diye :)

daha ilk mi bizde yol yol haritalar oluştu artık
Vallahi ne bileyim genetik dediler, baktım annemde de yok çatlak filan, ara ara sürdüm bişeyler de çok kafama takmadan gelmiştim bu güne kadar Nasıl inanmışsam artık çatlak görünce bozuldum biraz Olsun napalım feda olsun yavrulara

Kurumus-Maskara kolay doğumlar diliyorum. Sağlıkla kavuşun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz...
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Doğru düzgün uyuyamadım,şuan evdeyim yatakta 3 saat sonra evden çıkıyoruz ve benim sancılarım başladı kendi kendine yavaş yavaş artıyor. Şimdilik allaha emanet olun. Ben hazirlanicam. Size her detaydan haber ederim

Hadi bakalım canım bir avazda inşallah dualarımız seninle

Kızlar size bı spoiler vereyim. Benim bebiş her gece benle beraber uyurdu sabaha karşı 6 gibi de acıktım diye tekmelerdi hatırlayanlar varsa. Hala aynı devam ediyor anne karnında karakteri belli oluyor son ay bence sabaha kadar güzel uyuyor iki saate bir acıkıyor. Sabah 6 dan sonra uyumak istemiyor laf istiyor sevgi istiyor kucak istiyor sonra 9 dan sonra yorulup tekrar uyuyor şimdiden hazırlıklı olun karninizda nasıl uyuyup uyandigina yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…