2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım valla fena heyecanlandım önden doğum tarihinin bilinmesi de bı değişik oluyor demek ki kesinlikle bizi habersiz bırakma

@Meylen kiiiizzz meylen kız anacim meryem ana otu mu açıldı da şancı başladı, bi baksana.ona gore bende mi koydursam napsam

Ben de aynen.kafama takmadan suruyorum hatta bazen hic surmuyorum.Ama bir ara cok kasinti vardi o zaman cok.surdum. Suanlik hic catlagim yok son dk olmazsa

Aa ne guzel benimki de benimle.uyuyup benimle.uyaniyo uykuyu cok seven biriyim insallah oglumda benim gibi olur

Kendi sancının olması cok güzel insallah suniye gerek kalmazda saglıkla kavusursun :)

Aynen katılıyorum anne karnında nezaman uyuyorsa doğuncada o saatlerde uyuyo oluyo.

Ben de aynen.kafama takmadan suruyorum hatta bazen hic surmuyorum.Ama bir ara cok kasinti vardi o zaman cok.surdum. Suanlik hic catlagim yok son dk olmazsa
Inşallah da olmaz canım Benim de karnımın sol tarafında küçük küçük bikaç çatlak olmuş. Çok kötü değil şimdilik. Doğuma da 2 hafta var, bakalım başımıza daha neler gelicek

O zaman oğlumun totosunu yiyin
Oyyyyyş tatlı şey seniii Maşallah

Ayyy çok heyecanlı Hadi bakalım kolaylıkla gir çık kavuş bebeğine darısı başımıza

Rabbim onunda sabrını veriyor canım ben doğuma gitmeden 8de kahvaltı yapmıstım uyudum uyandıgımda 14.00dü su geldi sonraki gün 6 ya kadar hiçbişey girmedi agzıma.

Rabbim onunda sabrını veriyor canım ben doğuma gitmeden 8de kahvaltı yapmıstım uyudum uyandıgımda 14.00dü su geldi sonraki gün 6 ya kadar hiçbişey girmedi agzıma.
İlk sezeryan da oğlum acil gelmişti. Heyecandan hiçbirsey anlamamıştım. Bakalım bunda ne olacak bir önce geçsin şu saatler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…