2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Hayrli olsun canım. Allah sağlık ve huzur versin size. Zoe olmus ama gecti gitti cok sukur :)

Oo heyecan dorukta :)
Gelsin bebiskolar
Hadi bakalım, demet akalın

Ben senden önce gircem kiiiii:)))) ay sorma 2 gündür tek derdim su susuz napıcam diye dertleniyorum.açkende ya basım ağırır tansiyonum çıkar şeker düşer bakalım

Offf kızlar bugün herkeze çatasım kızasım birde bol bol ağlayasım var sinirliyiiimmm sinirliiiiiii
Al benden de okadar.geceden beri üzerimde bi öfke var. Birşeyleri kırıp dökesim var.
En karlı çözüm şuan harıl harıl temizlik yapmak gibime geliyor

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Kolaylıklar versin canım. Heyecandan açlık susuzluk pek akla gelmiyor. Ama enerji vermesi açısından doğum sonrası bu malt içecekler iyi olur. Hastane çantanda bulunsun derim

Inşallah öyledir canım süt olsun lazım bana bol bol
İnsallah canım ben ikizlerimi emziremedim doyasıya... Goğüs uçlarım cok iriydi kendileri de küçük olunca tutamadılar iki ay... Sagmayla da olmadı... İki aydan 6 ay olana kadar emdiler ama bu sefer de sütüm yetmedi... 6 ay olduklarında işe baslayınca da temelli bitti... Sizlerin bol bol olsun sütü doya doya emzirin... Emzirmenin keyfini bu minnoşta sürücem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…