Aman yataginin yanina falan su koyma sakin unutup icersin hayirlisiyla gir canim guzel haberlerini bekliyor olucazKızlar bende yaıRn giriyorum doğuma saat 11de inş.
Şuan birşey hissetmiyorum ama kşama doğru gece başlar heyecan korku... Birde şu aç susuz kalma muhabbeti düşündürüyor. Susuz duramıyorum çken kan şekerim düşüyor
Ohh cok iyi yapmışsın canimValla hiç sorgulamadim oturdum yedim.Ayar verince ancak kendine geliyor bu adamlar onu demek istedim
Aynen öyle canım diyorum ya silkelemek lazım diyeValla hiç sorgulamadim oturdum yedim.Ayar verince ancak kendine geliyor bu adamlar onu demek istedim
Offf sende durum daha da vahimOnuda yapamıyorum kiii
Dün açılmaya başlamıştı canım akşam daha da açılmıştı bende değil annemlerde kız kardeşime yaptırdım@Meylen kiiiizzz meylen kız anacim meryem ana otu mu açıldı da şancı başladı, bi baksana.ona gore bende mi koydursam napsam
Aynen Canım öyleymişSanki dünkü mesajlarından birinde doğum saati bizdeki öğleden sonra 3-4 e denk gelecek gibi hatırlıyorum..
Bütün kocalar mı aynı olurDoğru vallaEşime karşıma çıkan yazıyı okuyorum. Son ay kendinizi şımartın, kahvaltınızı yatağınızda yapın yazıyor diyorum. Aaa çok iyi fikir, evet ben de kahvaltımı yatağıma isterim diyor
Hadi inşallah kendi sancınla kolaycacık gelsin canım bekliyoruzKızlar hepinize teşekkür ederim. Doğru düzgün uyuyamadım,şuan evdeyim yatakta 3 saat sonra evden çıkıyoruz ve benim sancılarım başladı kendi kendine yavaş yavaş artıyor. Şimdilik allaha emanet olun. Ben hazirlanicam. Size her detaydan haber ederim❤
Inşallah canım gönül ister ki bol bol sütümüz olsun bol bol emzirelim şifa olsun bebelerimize ama olmayınca da dünyanın sonu değil yani napalım. Ben şimdiden hazırlıyorum kendimi, sütüm yetmezse veya emmezlerse kendimi yıpratmicam. Canım sağ olsun ne yapayım. Bebeklerin en çok ihtiyacı olan mutlu, huzurlu, sakin bir anne benceİnsallah canım ben ikizlerimi emziremedim doyasıya... Goğüs uçlarım cok iriydi kendileri de küçük olunca tutamadılar iki ay... Sagmayla da olmadı... İki aydan 6 ay olana kadar emdiler ama bu sefer de sütüm yetmedi... 6 ay olduklarında işe baslayınca da temelli bitti... Sizlerin bol bol olsun sütü doya doya emzirin... Emzirmenin keyfini bu minnoşta sürücem insallah
Ohh desene onda ise yaradı, sende tik yokmu daha , seninkini de koyacaktinDün açılmaya başlamıştı canım akşam daha da açılmıştı bende değil annemlerde kız kardeşime yaptırdım
Hepsi çakal bunların nasıl işlerine gelirse öyleBütün kocalar mı aynı olur
Bana da hareket etmen lazım diyo su istiyo meyve istiyo aşkım senin iyiliğin için diyo
Benimkini koymadılar canım yaOhh desene onda ise yaradı, sende tik yokmu daha , seninkini de koyacaktin
Ay inşallah kendi sancılarınla doğurursun. Bir de bakmışsın hastanede 5-6cm açıklık hadi inşallah. Dualarımız seninleKızlar hepinize teşekkür ederim. Doğru düzgün uyuyamadım,şuan evdeyim yatakta 3 saat sonra evden çıkıyoruz ve benim sancılarım başladı kendi kendine yavaş yavaş artıyor. Şimdilik allaha emanet olun. Ben hazirlanicam. Size her detaydan haber ederim❤
Oy maşallah sen ne güzel bir meleksinO zaman oğlumun totosunu yiyin
Sen de mi brütüs. Allah kolayşık versin. Sağlıkla çıkın inşallahhhh. Aç kalmak zor evet ama kuzuya kavuşacaksın, her şeye değer.Kızlar bende yaıRn giriyorum doğuma saat 11de inş.
Şuan birşey hissetmiyorum ama kşama doğru gece başlar heyecan korku... Birde şu aç susuz kalma muhabbeti düşündürüyor. Susuz duramıyorum çken kan şekerim düşüyor
Ara ara gibi canım bebek de arada vuruyorB bibliyofil_k ciğim sürekli bir ağrı mı ara ara mı yokluyor?
icequeen87 benim de göğüs uçlarım iri, kızım rahat emmişti ama o 3450 gr. Doğmuşty, ikizler nasıl olur bilemiyorum. Şimdiden maşllah süt var göğüslerimde biliyorum, inşallah emerler. Senin ikizler ne kadar doğmuştu?
Canım ben yazmıştım. Mesela şuan kanada da saat pazar sabahı 07.24 onlar bizden 7 saat geridelerSanki dünkü mesajlarından birinde doğum saati bizdeki öğleden sonra 3-4 e denk gelecek gibi hatırlıyorum..
Aynen öyle canım kimseyi duymayın takmayın... Ben en son yeter artık diye bagırmıstım... Herkes yiyeceksin ki sutün olacak diyip duruyordu... Yok ya yok olmuyor olmayınca...Inşallah canım gönül ister ki bol bol sütümüz olsun bol bol emzirelim şifa olsun bebelerimize ama olmayınca da dünyanın sonu değil yani napalım. Ben şimdiden hazırlıyorum kendimi, sütüm yetmezse veya emmezlerse kendimi yıpratmicam. Canım sağ olsun ne yapayım. Bebeklerin en çok ihtiyacı olan mutlu, huzurlu, sakin bir anne bence
Canım kız 2430 olan 2510 gr dogdular 36+1de ama cok halsizdiler memeyi tutamadılar... İnsallah bak sizin haftanız cok cok iyi insallah daha da dururlar içeride... Bu kızım da 2800 dogdu ama daha diri... Gücü yetiyor... İki hafta daha fazla karnımda kalmasına baglıyorum benB bibliyofil_k ciğim sürekli bir ağrı mı ara ara mı yokluyor?
icequeen87 benim de göğüs uçlarım iri, kızım rahat emmişti ama o 3450 gr. Doğmuşty, ikizler nasıl olur bilemiyorum. Şimdiden maşllah süt var göğüslerimde biliyorum, inşallah emerler. Senin ikizler ne kadar doğmuştu?
Mıçtık deseneKızlar size bı spoiler vereyim. Benim bebiş her gece benle beraber uyurdu sabaha karşı 6 gibi de acıktım diye tekmelerdi hatırlayanlar varsa. Hala aynı devam ediyoranne karnında karakteri belli oluyor son ay bence sabaha kadar güzel uyuyor iki saate bir acıkıyor. Sabah 6 dan sonra uyumak istemiyor laf istiyor sevgi istiyor kucak istiyor sonra 9 dan sonra yorulup tekrar uyuyor şimdiden hazırlıklı olun karninizda nasıl uyuyup uyandigina yani
Şimdi görünce yorumunuzu dayanamadım yazayım dedim :)Ben de aynen.kafama takmadan suruyorum hatta bazen hic surmuyorum.Ama bir ara cok kasinti vardi o zaman cok.surdum. Suanlik hic catlagim yok son dk olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?