2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aman yataginin yanina falan su koyma sakin unutup icersin hayirlisiyla gir canim guzel haberlerini bekliyor olucaz

Bütün kocalar mı aynı olur
Bana da hareket etmen lazım diyo su istiyo meyve istiyo aşkım senin iyiliğin için diyo

Hadi inşallah kendi sancınla kolaycacık gelsin canım bekliyoruz

Inşallah canım gönül ister ki bol bol sütümüz olsun bol bol emzirelim şifa olsun bebelerimize ama olmayınca da dünyanın sonu değil yani napalım. Ben şimdiden hazırlıyorum kendimi, sütüm yetmezse veya emmezlerse kendimi yıpratmicam. Canım sağ olsun ne yapayım. Bebeklerin en çok ihtiyacı olan mutlu, huzurlu, sakin bir anne bence

Ay inşallah kendi sancılarınla doğurursun. Bir de bakmışsın hastanede 5-6cm açıklık hadi inşallah. Dualarımız seninle
O zaman oğlumun totosunu yiyin
Oy maşallah sen ne güzel bir meleksin
Sen de mi brütüs. Allah kolayşık versin. Sağlıkla çıkın inşallahhhh. Aç kalmak zor evet ama kuzuya kavuşacaksın, her şeye değer.
2. Sezaryende insan ne hisseder merak ediyordum. Sen bana yaz akşama

B bibliyofil_k ciğim sürekli bir ağrı mı ara ara mı yokluyor?

icequeen87 benim de göğüs uçlarım iri, kızım rahat emmişti ama o 3450 gr. Doğmuşty, ikizler nasıl olur bilemiyorum. Şimdiden maşllah süt var göğüslerimde biliyorum, inşallah emerler. Senin ikizler ne kadar doğmuştu?

Ara ara gibi canım bebek de arada vuruyor

Aynen öyle canım kimseyi duymayın takmayın... Ben en son yeter artık diye bagırmıstım... Herkes yiyeceksin ki sutün olacak diyip duruyordu... Yok ya yok olmuyor olmayınca...
Canım kız 2430 olan 2510 gr dogdular 36+1de ama cok halsizdiler memeyi tutamadılar... İnsallah bak sizin haftanız cok cok iyi insallah daha da dururlar içeride... Bu kızım da 2800 dogdu ama daha diri... Gücü yetiyor... İki hafta daha fazla karnımda kalmasına baglıyorum ben

Mıçtık desene Benim hamileligim boyunca kızıma en çok kullandığım cümleler,
Oooo Bahar Hanım yaklaşık 15 dk yoktunuz
Bu kız hiç uyumuyor herhalde
Anasını hiç merakta bırakmıyor sağ olsun
Kız uyusana azıcık öldürdün beni
Ayy bu yine kaburgalarımda

Hofffff

Ben de aynen.kafama takmadan suruyorum hatta bazen hic surmuyorum.Ama bir ara cok kasinti vardi o zaman cok.surdum. Suanlik hic catlagim yok son dk olmazsa
Şimdi görünce yorumunuzu dayanamadım yazayım dedim :)
Çatlaklar Doğum yaptık 2-3 gün içinde ortaya çıkıyor karın toparlanınca mor mor çizgiler kalıyor sonra beyazlıyor ten rengine yakın oluyor.. bende ilk hamileliğimde bilmiyordum tabi çatlağım yok diye seviniyordum Doğumdan 2 gün sonra banyoda bi farkettim İnşallah sizin Doğumdan sonra da olmaz biraz genetik sanırım.. ama zamanla toparlanıyor belli bile olmuyor o yüzden sıkıntı yapmayın.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…