2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizim bahçede var hergun yiyorum zaten keşke bebeğim dönmüş olsa da normal doğursam ağacı bile yerim
Ayy döner inşallah!! (Şimdi burda ters vajinal doğum deyince biraz kızanlar var da amaaa turkiye de de ters doğum yapan doktorlar var araştırması sana kalmış deyip bırakıyorum konuyu burda no polemik :) hayırlısı neysr o olsun)

Nişan bazen günler öncesinden de gelebiliyor sen sancılara bak istersen. Çok şiddetli ve sık geliyorsa gidebilirsin tabi.

Ay canım ya çok geçmiş olsun yaramaz bıdık
Gözünaydın olsun canım güle güle büyüt kuzularını

MasaAllah Sübhanallah kuzuya :) çarçabuk toplanin inşaAllah, namazı kılıp çıkayım bende yola artik, bı gidip doğurayim bari

MasaAllah Sübhanallah kuzuya :) çarçabuk toplanin inşaAllah, namazı kılıp çıkayım bende yola artik, bı gidip doğurayim bari
Allah yardımcın olsun 5dk sancı gayet güzel, grip Doğuma yardımcı oldu bak sağ Salim doğsun bebiş inşallah

Anaaaaa benim doğum arkadaşı doğurmuş bile maşşallah canım maşşallah

Gözünaydin canım
Allah analı babalı büyütsün.Cok geçmiş olsun.Insallah agrilarin gecer gider hemen.Sutlerin hemen insin bol olsun ins
Maşaallah paşaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…