Ayy döner inşallah!! (Şimdi burda ters vajinal doğum deyince biraz kızanlar var da amaaa turkiye de de ters doğum yapan doktorlar var araştırması sana kalmış deyip bırakıyorum konuyu burda no polemik :) hayırlısı neysr o olsun)
Kızlar nişan geleli 8 saati biraz geçti ağrılarım başladı ama düzene girmedi hâlâ, ağrılar birşey değil de alt bölgeye verdiği bası çok can yakıyor, gitsem mi acaba hastaneye artık yoksa düzene girmesini beklesem mı acele mı ediyorum bilemedim
Kızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
23 haziran da gelmiş oldu. 3880 gr 53 cm doğdu şükür
Kızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
PPelinim35
pelom ve EEndoplazmikSeyyahikulum
su gibi hemencecik sağ salim kavuşun yavrularınızaaa inşallah, memikleriniz süt dolsun, ruhunuz huzur dolsun ki depresyona falan girmeyin bu arada senden de haber bekliyoruz Kurumus-Maskara
mız
Gözünaydin canım
Allah analı babalı büyütsün.Cok geçmiş olsun.Insallah agrilarin gecer gider hemen.Sutlerin hemen insin bol olsun ins
Maşaallah paşaya.