2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş oldun canım, maşallah kuzuya

MasaAllah Sübhanallah kuzuya :) çarçabuk toplanin inşaAllah, namazı kılıp çıkayım bende yola artik, bı gidip doğurayim bari
Hadi bakalım bol şans bir avazda inş

Gözün aydın canım saglikli uzun omurleri olsun.masalah

Canım çok sevindim. Oğlun geleceği zamanı kendisi belirlemiş oldu. Sağlıkla büyüsün kuzucuğun

Allah yardımcın olsun. Sancılar geldiğinde nefesine odaklanırsan ve vajeni gevşek tutarsan daha kolay atlatirsin. Rabbim bi avazda kurtarsın..

Maşallah canım güzel doğmuşlar, güzel büyümüşler. Darısı bize. Ben de pufpufum bakalım ne olcak. Sağol verdiğin bilgiler için
Ayyy maşallah kuzuya, kendisi seçti geleceği zamanı. Özgürlüğüne düşkün olacak annesi. Hadiözün aydım, ömrü bereketli olsun. Sana da geçmiş olsun
An itibariyle 5 dakikada bir...
Doğurdun mu ne yaptın?

Ay hadi dualarımız seninle 1 avazda ibşallah. Açıklıpı söylemediker mi? Bol bol gez

Doğum yapacakların Allah yar ve yardımcısı olsun.Saglikli kolay doğumlar diliyorum.Ben uyumaya çalışıcam yapabilirsem

Hadi hayırlı olsun yavru kuşun. Gelir yabrun yanına. Merak etme. Geçmiş olsun sana da. Dikkat et kendne

Canım sarılık degerleri kactı?

İnsallah hemen kavusursun yanına gelir canım.gözün aydın :)

Bende sabah ezanıyla kalkar:)) uyuyamam dedim dedim mis gibi uyudum ama ilginç :)
pelo aynı gün mü doğurcaz ne
nişan böyle bişey mi bilmiyorum ama çamaşırımda bi leke vardı az önce kalktığımda
karnımda adet olcakmışım gibi ağrıyo dünden beri doktoruma mesaj attım gel derse gidicem hastaneye

Geçmiş olsun canım. Bebeğin de gelir yanına hemen insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…