Geçmiş oldun canım, maşallah kuzuyaKızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
23 haziran da gelmiş oldu. 3880 gr 53 cm doğdu şükür
Hadi bakalım bol şans bir avazda inşMasaAllah Sübhanallah kuzuya :) çarçabuk toplanin inşaAllah, namazı kılıp çıkayım bende yola artik, bı gidip doğurayim bari
Anneeeeee üzerimi örter misin diyen miniğin sesine uyandım.Uyuyamadim.Hemen doğuran var mı diye foruma girdim.Kurumus-Maskara dan hala haber yok
Gözün aydın canım saglikli uzun omurleri olsun.masalahKızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
Canım çok sevindim. Oğlun geleceği zamanı kendisi belirlemiş oldu. Sağlıkla büyüsün kuzucuğunKızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
Allah yardımcın olsun. Sancılar geldiğinde nefesine odaklanırsan ve vajeni gevşek tutarsan daha kolay atlatirsin. Rabbim bi avazda kurtarsın..Eveett. İlk parmağımizi yedik, doğum başlamış dendi yatış yapıldı, sancı arası bilgilendirme verildi herşey bu kadar :) bı saate doğurmak ümidi ile :) esen kalın :d ve lütfen dua edin bizim için
Maşallah canım güzel doğmuşlar, güzel büyümüşler. Darısı bize. Ben de pufpufum bakalım ne olcak. Sağol verdiğin bilgiler içinİnş canım, kolay değil dediğin gibi ama bir yandan yaşanması muhtemel bir süreçti. Bence aldığın kiloya göre sende ikiz oranında verirsin canım. Benim şişlikler min 10 günde geçti mesela. Birkenstock terliklerimi en bola getirdiğim halde sıkıyordu falan, zaten sadece o oluyordu. Bebekler 2500 ve 2570 gr doğdular(ultrasonda 3er kilo gözüküyorlardı). Mama takviyesi aptamil canım. Hastaneden çokarken az kilo kaybettiler, bi 8 günde eski kilolarına döndüler canım. Sarılıkları vardı, o geçti beslenmeyle. Yenidoğan bile azcık büyük oluyor ama bence idare eder, boşuna premature satın alma ama 0-3 aylar büyük oluyor. Şimdi bizim hastane(acıbadem) kıyafet verdiği için birer takım götürsem yetermiş. Beresi, çorabı, müslini vs. Herşeyi verdiler ki benim aldıklarımın hepsinden daha yumuşaklar. Ben bi ton şey götürüp hastaneye, bi ton şey giymeden geri getirdim. Hastahane herşeyi verdi ama canım, benim kanama pedlerime, çocukların bezlerine kadar... hastahaneni ara sor istersen ne verdiklerini...
Ayyy maşallah kuzuya, kendisi seçti geleceği zamanı. Özgürlüğüne düşkün olacak annesi. Hadiözün aydım, ömrü bereketli olsun. Sana da geçmiş olsunKızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
Doğurdun mu ne yaptın?An itibariyle 5 dakikada bir...
Ay hadi dualarımız seninle 1 avazda ibşallah. Açıklıpı söylemediker mi? Bol bol gezEveett. İlk parmağımizi yedik, doğum başlamış dendi yatış yapıldı, sancı arası bilgilendirme verildi herşey bu kadar :) bı saate doğurmak ümidi ile :) esen kalın :d ve lütfen dua edin bizim için
Hadi hayırlı olsun yavru kuşun. Gelir yabrun yanına. Merak etme. Geçmiş olsun sana da. Dikkat et kendneKızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuzYazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Canım sarılık degerleri kactı?İnş canım, kolay değil dediğin gibi ama bir yandan yaşanması muhtemel bir süreçti. Bence aldığın kiloya göre sende ikiz oranında verirsin canım. Benim şişlikler min 10 günde geçti mesela. Birkenstock terliklerimi en bola getirdiğim halde sıkıyordu falan, zaten sadece o oluyordu. Bebekler 2500 ve 2570 gr doğdular(ultrasonda 3er kilo gözüküyorlardı). Mama takviyesi aptamil canım. Hastaneden çokarken az kilo kaybettiler, bi 8 günde eski kilolarına döndüler canım. Sarılıkları vardı, o geçti beslenmeyle. Yenidoğan bile azcık büyük oluyor ama bence idare eder, boşuna premature satın alma ama 0-3 aylar büyük oluyor. Şimdi bizim hastane(acıbadem) kıyafet verdiği için birer takım götürsem yetermiş. Beresi, çorabı, müslini vs. Herşeyi verdiler ki benim aldıklarımın hepsinden daha yumuşaklar. Ben bi ton şey götürüp hastaneye, bi ton şey giymeden geri getirdim. Hastahane herşeyi verdi ama canım, benim kanama pedlerime, çocukların bezlerine kadar... hastahaneni ara sor istersen ne verdiklerini...
İnsallah hemen kavusursun yanına gelir canım.gözün aydın :)Kızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuzYazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
pelo aynı gün mü doğurcaz neBende sabah ezanıyla kalkar:)) uyuyamam dedim dedim mis gibi uyudum ama ilginç :)
Hadi hayırlı olsun yavru kuşun. Gelir yabrun yanına. Merak etme. Geçmiş olsun sana da. Dikkat et kendne
Çok teşekkür ederim kızlar sağolunİnsallah hemen kavusursun yanına gelir canım.gözün aydın :)
Geçmiş olsun canım. Bebeğin de gelir yanına hemen insallahKızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuzYazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Bana laf yetiştiriyor halaHalaaaa ne içsem diyo ya sene oldu 2025
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?