2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ah kuzum ya zor zaman bitti oğlunda hemen gelsin yanına
Güle güle büyüt yavruşunu

Güzel doğumun olsun canım hayırlısıyla

Ah kuzum ya zor zaman bitti oğlunda hemen gelsin yanına
Güle güle büyüt yavruşunu
Resmen cennet kokuyor minik kuşum 2 gün nasil dayanicamm. Ayağa kalkar kalkmaz yanina gidip görebilirsin dediler,emzirebilirsin dediler. Keşke hemen gelir gelmez yapsalardi yavrumun ateşi çıkmazdi buna da çok şükür

Canim cok gscmis olsun cok zorlanmissin bebisin bi an once yanina gelecek inşallah sen gidemezsende sütünü sagip yollamaya calis gidene kadar canim damlada olsa gozunuzaydin

Aceleci kuzum iyiki geldin hosgeldin

Canim cok gscmis olsun cok zorlanmissin bebisin bi an once yanina gelecek inşallah sen gidemezsende sütünü sagip yollamaya calis gidene kadar canim damlada olsa gozunuzaydin
Çok teşekkür ederim canım. Yok kendimi biraz hisseder hissetmez yanina gidip emziricem,ne zaman istersem görebilecem çok şükür

Ya masallah seninkide gelmiş gözünaydin

Canım hastane cıkısı nasıl oldu bebişe??

aceleci kuş hadi gözün aydın canımm, Allah sizi hiç ayırmasın.
gözün aydın maskaram, sağ salim kavuştunuz böyle bak duruma ikinizi de çok kokluyorum Allah hiç ayırmasın sizi.
doktorumdan cevap geldi hastaneye gidiyorum ben kızlar ne dicek bakalım
çok heyecanlıyımmm
Hadi kız doğur da gel bekliyoruz

Maşallah oglusuna
Bir an önce kucağına gelir merak etme annesi.
Bebekler bizden daha da güçlüler . Sen şimdi kendini toparlamaya çalış. Sen iyi ol, bebeğin de iyi olsun. Allah kolaylık versin

doktorumdan cevap geldi hastaneye gidiyorum ben kızlar ne dicek bakalım
çok heyecanlıyımmm

Ay Allah kolaylık versin canım. Hadi bakalım güzel haberlerle ins :)

Kizlar günaydın. Dogum yapanlari tebrik ediyorum .Yapacak olanlara hayirli dogumlar diliyorum.
Biraz goz attim yaa nasil duygulandim .Bizim kuzular yaşlarına girmeye basladi temmuz bebeleri olarak. Herkes dogum gunu telasinda .zaman su gibi akip gecmis .Bol bol koklayin bebislerinizi .Her ani doyasıya yaşayın fotograf cekin .Aman evim daginik aman camasirlar utulenecek bilmem ne diye kasmayin kendinizi .İs bi sekilde hallediliyor ama bebelerle gecen her saniye omre bedel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…