Hadi hayırlısı canımdoktorumdan cevap geldi hastaneye gidiyorum ben kızlar ne dicek bakalım
çok heyecanlıyımmm
Ah kuzum ya zor zaman bitti oğlunda hemen gelsin yanınaKızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuzYazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Güzel doğumun olsun canım hayırlısıylaEveett. İlk parmağımizi yedik, doğum başlamış dendi yatış yapıldı, sancı arası bilgilendirme verildi herşey bu kadar :) bı saate doğurmak ümidi ile :) esen kalın :d ve lütfen dua edin bizim için
Resmen cennet kokuyor minik kuşum 2 gün nasil dayanicamm. Ayağa kalkar kalkmaz yanina gidip görebilirsin dediler,emzirebilirsin dediler. Keşke hemen gelir gelmez yapsalardi yavrumun ateşi çıkmazdiAh kuzum ya zor zaman bitti oğlunda hemen gelsin yanına
Güle güle büyüt yavruşunu
Canim cok gscmis olsun cok zorlanmissin bebisin bi an once yanina gelecek inşallah sen gidemezsende sütünü sagip yollamaya calis gidene kadar canim damlada olsa gozunuzaydinKızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuzYazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Aceleci kuzum iyiki geldin hosgeldinKızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
23 haziran da gelmiş oldu. 3880 gr 53 cm doğdu şükür
Çok teşekkür ederim canım. Yok kendimi biraz hisseder hissetmez yanina gidip emziricem,ne zaman istersem görebilecem çok şükürCanim cok gscmis olsun cok zorlanmissin bebisin bi an once yanina gelecek inşallah sen gidemezsende sütünü sagip yollamaya calis gidene kadar canim damlada olsa gozunuzaydin
Sağol canım benimGünaydın canlar bebeğini sağlıkla kucağına al canım Pelocum P Pelinim35
E EndoplazmikSeyyahikulumKurumus-Maskara kızlar size de geçmiş olsun gözünüz aydın olsun
Ya masallah seninkide gelmişKızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
Çok teşekkür ederim
Canım hastane cıkısı nasıl oldu bebişe??Kızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
aceleci kuşKızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
gözün aydın maskaram, sağ salim kavuştunuz böyle bak durumaKızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuzYazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Hadi kız doğur da gel bekliyoruzdoktorumdan cevap geldi hastaneye gidiyorum ben kızlar ne dicek bakalım
çok heyecanlıyımmm
Carsamba gunude beni eklersin canimGünaydınnnn
Doğuranlar güncel :
Birefebirece
Y Yademim
lavitabellamk
solmez
Ozgurkus
kubra5505
laiyka
LaL
icequeen87
carpathia
Saye-
K Kbr0606
Karasya
@Tazegelin33
B Bestmom2
Kurumus-Maskara
E EndoplazmikSeyyahikulum
Var mı arttıran ?
arada kaçırdıklarım yok değil mi :))
Kızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuzYazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
doktorumdan cevap geldi hastaneye gidiyorum ben kızlar ne dicek bakalım
çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?