Kurumus-Maskara
canım gözün aydın geçmiş gitmiş çok şükür inşallah yavrunda gelecek yanına kısa zamanda öp kokla bol bol sağlıklı uzun ömürleriniz olsun
Günaydın bayanlar hayırlı günler hayırlı haftalar olsun inşallah .. Yeni doğum yapan arkadaşlar Bebisleriniz omurlu olsun , bian önce ayağa kalkmanız dileğiyle ,gelmiş gecmis olsun. Darisi kalanların başına .. Memur olan bayanlar var mi (öğretmen degil) doğum izini ile ilgili bi kaç doğum olacak da
Kurumus-Maskara
canım tebrik ederim ve geçmiş olsun, inşallah bir an önce gelir yanına sen de ayaklanırsın. Sen güçlü olursan yavrun da toparlanır. Güzel haberlerini bekliyoruz..
PPelinim35
ve Ggulayavsar
hanımlar sağlıkla kucaklayın yavrularınızı kolay doğumlar diliyorum..
Günaydın bayanlar hayırlı günler hayırlı haftalar olsun inşallah .. Yeni doğum yapan arkadaşlar Bebisleriniz omurlu olsun , bian önce ayağa kalkmanız dileğiyle ,gelmiş gecmis olsun. Darisi kalanların başına .. Memur olan bayanlar var mi (öğretmen degil) doğum izini ile ilgili bi kaç doğum olacak da
sorum şu . Şimdi 37 ye kadar çalıştım flan çocuk tuttu 38. Haftada doğdu. Ben 40 hafta ya kadar kullanamadığım 2 hftayı doğum sonrasına kullanabiliyor muyum . Yoksa gene 8+5 mi oluyor sadece
sorum şu . Şimdi 37 ye kadar çalıştım flan çocuk tuttu 38. Haftada doğdu. Ben 40 hafta ya kadar kullanamadığım 2 hftayı doğum sonrasına kullanabiliyor muyum . Yoksa gene 8+5 mi oluyor sadece
Zulüm gibi Bi gecenin sabahı doğursam da uykusuzluk çeksem içim yanmayacak, valla sıcak basması, vajina ağrısı, mide yanması derken yine sabah oldu bak söylüyüm biz ekstra uğraşıyoz bi de sabırsızız ya @Meylen 42 de falan doğururuz
Kızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuz Yazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Oy kuzum benim geçmişler olsun ❤ oglunla güzel gunlerin olsun yüzün hep gülsün ❤❤ EEndoplazmikSeyyahikulum
Grubumuzun en tontis bebeği gelmiş sağlıkla büyüt inşallah
Kızlar bu arada size bir şey söyleyeyim. Benim önceden beri bebekle çocukla hiç aram olmamıştır. Kucağıma bile alıp sevmem. Dogana kadar da bir şey anlamamisim meğer. Karnımdayken seviyordum ama doğunca bir baskaymis. Ona bakarken bile gözlerim doluyor. O kadar savunmasız ve minik ki... Bu çocuk napti bana böyle bilmiyorum. Ağlak zirlak bir şey olucam galiba.
Zulüm gibi Bi gecenin sabahı doğursam da uykusuzluk çeksem içim yanmayacak, valla sıcak basması, vajina ağrısı, mide yanması derken yine sabah oldu bak söylüyüm biz ekstra uğraşıyoz bi de sabırsızız ya @Meylen 42 de falan doğururuz
Dur kız senden önce ben varım.dun gece kasik ağrılarım oldu.saate baktım 10 dk da bir gelip gidiyordu.ama dayanılmayacak gibi bi ağrı değildi.sevinmistim başlıyor diye ama sabaha karsi çoğalacağı yere hafifledi
Yani gece uykumdan etti .Simdi yok oldu gitti
Bende öyle biliyorum . Öyle olmadığını idda edenler oldu . Benim dr doğum tarihini ileri gösterdi bi hafta fazla çalış cam bide izinler yanıyorsa vay gelsin başıma . Teşekkür ederim çok sevindim
Kızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuz Yazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Canım benim,.Çok şükür geçti bitti.Rabbim bundan sonra ikinizede güzel günler nasip etsin. Biran evvel sağlığınıza kavuşun insallah.
EEndoplazmikSeyyahikulum
gözün aydın canım, çok şükür Sende kurtuldun. Bak annem ac susuz kalmasın diye acele etti meleğin.. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın.
Resmen cennet kokuyor minik kuşum 2 gün nasil dayanicamm. Ayağa kalkar kalkmaz yanina gidip görebilirsin dediler,emzirebilirsin dediler. Keşke hemen gelir gelmez yapsalardi yavrumun ateşi çıkmazdi buna da çok şükür
Olsun kuzum iyi çok şükür bak yanında sende biraz toparlar oda toparlansın acılar da biticek endişeler bitti doya doya öpüp koklarsın iyi olun yeter ki
Dur kız senden önce ben varım.dun gece kasik ağrılarım oldu.saate baktım 10 dk da bir gelip gidiyordu.ama dayanılmayacak gibi bi ağrı değildi.sevinmistim başlıyor diye ama sabaha karsi çoğalacağı yere hafifledi
Yani gece uykumdan etti .Simdi yok oldu gitti
Bende öyle biliyorum . Öyle olmadığını idda edenler oldu . Benim dr doğum tarihini ileri gösterdi bi hafta fazla çalış cam bide izinler yanıyorsa vay gelsin başıma . Teşekkür ederim çok sevindim
Ne güzel doktor öyle o İzinlerini eğer geçen seneden kaldıysa analık izni bitiminden itibaren kullanıp bitirip maas alabilirsin. Sonra ister ucretsiz izne ayrıl, ister gunde 3 saat süt iznini kullanarak çalış..
Kızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
23 haziran da gelmiş oldu. 3880 gr 53 cm doğdu şükür