2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın bayanlar hayırlı günler hayırlı haftalar olsun inşallah .. Yeni doğum yapan arkadaşlar Bebisleriniz omurlu olsun , bian önce ayağa kalkmanız dileğiyle ,gelmiş gecmis olsun. Darisi kalanların başına .. Memur olan bayanlar var mi (öğretmen degil) doğum izini ile ilgili bi kaç doğum olacak da

Kurumus-Maskara canım tebrik ederim ve geçmiş olsun, inşallah bir an önce gelir yanına sen de ayaklanırsın. Sen güçlü olursan yavrun da toparlanır. Güzel haberlerini bekliyoruz..

P Pelinim35 ve G gulayavsar hanımlar sağlıkla kucaklayın yavrularınızı kolay doğumlar diliyorum..

Günaydın ben varım..

sorum şu . Şimdi 37 ye kadar çalıştım flan çocuk tuttu 38. Haftada doğdu. Ben 40 hafta ya kadar kullanamadığım 2 hftayı doğum sonrasına kullanabiliyor muyum . Yoksa gene 8+5 mi oluyor sadece
Kullanabilirsin tabi. Doğum sonrasına eklenir .

Bak ben ben hiç ugrasmadim. 28. Haftadan beri oğlum gelmeye çalışıyordu. En son 37. Haftada canına tak etti de doğdu

Oy kuzum benim geçmişler olsun ❤ oglunla güzel gunlerin olsun yüzün hep gülsün ❤❤
E EndoplazmikSeyyahikulum Grubumuzun en tontis bebeği gelmiş sağlıkla büyüt inşallah

Yaa ama ben de ben deeee

Kızlar bu arada size bir şey söyleyeyim. Benim önceden beri bebekle çocukla hiç aram olmamıştır. Kucağıma bile alıp sevmem. Dogana kadar da bir şey anlamamisim meğer. Karnımdayken seviyordum ama doğunca bir baskaymis. Ona bakarken bile gözlerim doluyor. O kadar savunmasız ve minik ki... Bu çocuk napti bana böyle bilmiyorum. Ağlak zirlak bir şey olucam galiba.

Dur kız senden önce ben varım.dun gece kasik ağrılarım oldu.saate baktım 10 dk da bir gelip gidiyordu.ama dayanılmayacak gibi bi ağrı değildi.sevinmistim başlıyor diye ama sabaha karsi çoğalacağı yere hafifledi
Yani gece uykumdan etti .Simdi yok oldu gitti

Canım benim,.Çok şükür geçti bitti.Rabbim bundan sonra ikinizede güzel günler nasip etsin. Biran evvel sağlığınıza kavuşun insallah.

E EndoplazmikSeyyahikulum gözün aydın canım, çok şükür Sende kurtuldun. Bak annem ac susuz kalmasın diye acele etti meleğin.. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın.

Olsun kuzum iyi çok şükür bak yanında sende biraz toparlar oda toparlansın acılar da biticek endişeler bitti doya doya öpüp koklarsın iyi olun yeter ki

Kız bunun öncesi sonrası mı kaldı baksana herkesin takvimi şaştı   hepimizin hayırlı zamanlarda sağlıklı kavuşmaları olsun inşallah

Al benden de o kadar kuzum ayağım bağımsızlığını ilan etti yine davul halbu ki dün çokta bişey yapmadım
Hayırlısıyla gelsinler artık

Bende öyle biliyorum . Öyle olmadığını idda edenler oldu . Benim dr doğum tarihini ileri gösterdi bi hafta fazla çalış cam bide izinler yanıyorsa vay gelsin başıma . Teşekkür ederim çok sevindim
Ne güzel doktor öyle o İzinlerini eğer geçen seneden kaldıysa analık izni bitiminden itibaren kullanıp bitirip maas alabilirsin. Sonra ister ucretsiz izne ayrıl, ister gunde 3 saat süt iznini kullanarak çalış..

Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun Ben de en sona kalacaklardanim diye dusunuyorum. 39 u doldururum sanki

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda yanına gelir inşallah bebişin

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah tosuncuk maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…