2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay canım ya çok geçmiş olsun yaramaz bıdık
Gözünaydın olsun canım güle güle büyüt kuzularını
MasaAllah Sübhanallah kuzuya :) çarçabuk toplanin inşaAllah, namazı kılıp çıkayım bende yola artik, bı gidip doğurayim bari
Anaaaaa benim doğum arkadaşı doğurmuş bile maşşallah canım maşşallah
Günaydın canlar bebeğini sağlıkla kucağına al canım Pelocum @Pelinim35

E EndoplazmikSeyyahikulum Kurumus-Maskara kızlar size de geçmiş olsun gözünüz aydın olsun
Ya masallah seninkide gelmiş gözünaydin
Canım hastane cıkısı nasıl oldu bebişe??
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda yanına gelir inşallah bebişin

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah tosuncuk maşallah
Kızlar hepinize yrı ayrı teşekkür ederim. Etiketleyemediğim varsa kusura bakmasın.
Darısı da doğurmayanlara olsun inş.

Ne güzel doktor öyle o İzinlerini eğer geçen seneden kaldıysa analık izni bitiminden itibaren kullanıp bitirip maas alabilirsin. Sonra ister ucretsiz izne ayrıl, ister gunde 3 saat süt iznini kullanarak çalış..
İyi mi kötü mü bilmiyorum . Benim 32. Hafta arefeye denk geldi burada değildim zaten tatil diye bi hafta sonra gittim . Niye öyle oldu hala anlamlandıramıyorum tutmuş tarihi ileri atmış benim tatilde geçirdiğim süre boşa gitti yani çok kızdım ama yapacak bişeyyok. 38. Hafta ya kadar çalış cam inşallah burda doğurmam . İzinler aktarılacak ona bari sevineyim hiç değilse

Saat 1de tuşelenmeye gidiyorum ilk defa Bi randevumdan kaçmak istiyorum
Bakalım bıdık hanım kanala girdi mi çatı müsait mi
Senin doktor kacinciya bakiyo. Benim doktorum hic bakacak gibi degil aman bakmasin da kanala girdigi nasil anlasiliyo alttan bakilinca mi yoksa ultrasonda mi

Senin doktor kacinciya bakiyo. Benim doktorum hic bakacak gibi degil aman bakmasin da kanala girdigi nasil anlasiliyo alttan bakilinca mi yoksa ultrasonda mi
Canım benim ilk baktığında aşırı bacak ağrım vardı mecbur açılmaya bakmak zorunda kaldı
Normalde 1 kere 38den sonra bakıyor fazladan 1 tane parmak yemek zorunda kalıcak yani
Bugün baş pelviks uyumuna bakıcak
Kanala girdiğini girmediğini de ultrasonda söylüyo çatıda değil

Himmm anladim canim.Ama benim doktor 38 den sonra da hic bakacagini zannetmiyorum. Alttan bakmaya hic yanasmiyo Lekenmem varken bile hic bakmadi

Gözünaydin Kanada lokumum.Allah analı babalı büyütsün.Tez vakitte kavuş yavruya insaallah❤

Gözün aydın hayırlı olsun kuzun güle güle büyüt inşallah. ❤
Ben turkiyede değilim almanyadayim benim doktorum hiç önermedi ters vajinal doğumu bende öyle bi riske atmam zaten ilk doğumum.
Hayırlısıyla kucagima alayım sezeryanede raziyim nasip.
Gözün aydın canım hayırlısıyla inşallah yanına da gelecek .öpüp koklayacaksın doya doya rabbim sizi bi daha hiç ayrı bırakmasın ❤

Mide yanmSı bende hiç olmadı hamileliğimde hem bebeğim saçlı doğdu,doğuma 2 gün kala yok böyle bir mide yanması yandıkça yandı ve sonra doğdu

Hayırlı olsunnn canım
Sağlıkla büyüsün inşallah
1 haftaya gecer ağırsı Bol sütlü günler

Kuzum bebişim 3 gun kaldı kuvezde çık yanına emzirebilirsin ,sütünü mutlaka sağ emziremediğün zamanlarda hemşireler içirir ona

Kız benim 15 gün önce kanala girmiş mi bakayim deyip eliyle daldı direk kafası eline gelmemiş öyle dedi. O gün bugündür seks de bitti zatii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…