- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Ay canım ya çok geçmiş olsun yaramaz bıdık
Gözünaydın olsun canım güle güle büyüt kuzularını
MasaAllah Sübhanallah kuzuya :) çarçabuk toplanin inşaAllah, namazı kılıp çıkayım bende yola artik, bı gidip doğurayim bari
Anaaaaa benim doğum arkadaşı doğurmuş bile maşşallah canım maşşallah
E EndoplazmikSeyyahikulum canım hayrli olsun. Ne güzel kendi seçmiş vaktini :)
@Pelinim35 güzel haberler bekliyoruz
Temmuz annelerindenKurumus-Maskara ya
Temmuz annelerindenKurumus-Maskara ya elma dersek çık armut dersek çıkma. Elmaa
Günaydın canlar bebeğini sağlıkla kucağına al canım Pelocum @Pelinim35
E EndoplazmikSeyyahikulumKurumus-Maskara kızlar size de geçmiş olsun gözünüz aydın olsun
Ya masallah seninkide gelmişgözünaydin
Canım hastane cıkısı nasıl oldu bebişe??
aceleci kuşhadi gözün aydın canımm, Allah sizi hiç ayırmasın.
gözün aydın maskaram, sağ salim kavuştunuz böyle bak durumaikinizi de çok kokluyorum Allah hiç ayırmasın sizi.
Hadi kız doğur da gel bekliyoruz
Oy kuzum benim geçmişler olsun ❤ oglunla güzel gunlerin olsun yüzün hep gülsün ❤❤
E EndoplazmikSeyyahikulum Grubumuzun en tontis bebeği gelmişsağlıkla büyüt inşallah
Yaa ama ben de ben deeee
Canım benim,.Çok şükür geçti bitti.Rabbim bundan sonra ikinizede güzel günler nasip etsin. Biran evvel sağlığınıza kavuşun insallah.
E EndoplazmikSeyyahikulum gözün aydın canım, çok şükür Sende kurtuldun. Bak annem ac susuz kalmasın diye acele etti meleğin.. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın.
Kızlar hepinize yrı ayrı teşekkür ederim. Etiketleyemediğim varsa kusura bakmasın.Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda yanına gelir inşallah bebişin
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah tosuncuk maşallah
İyi mi kötü mü bilmiyorum . Benim 32. Hafta arefeye denk geldi burada değildim zaten tatil diye bi hafta sonra gittim . Niye öyle oldu hala anlamlandıramıyorum tutmuş tarihi ileri atmış benim tatilde geçirdiğim süre boşa gittiNe güzel doktor öyle oİzinlerini eğer geçen seneden kaldıysa analık izni bitiminden itibaren kullanıp bitirip maas alabilirsin. Sonra ister ucretsiz izne ayrıl, ister gunde 3 saat süt iznini kullanarak çalış..
Senin doktor kacinciya bakiyo. Benim doktorum hic bakacak gibi degil aman bakmasin daSaat 1de tuşelenmeye gidiyorum ilk defa Bi randevumdan kaçmak istiyorum
Bakalım bıdık hanım kanala girdi mi çatı müsait mi
Canım benim ilk baktığında aşırı bacak ağrım vardı mecbur açılmaya bakmak zorunda kaldıSenin doktor kacinciya bakiyo. Benim doktorum hic bakacak gibi degil aman bakmasin dakanala girdigi nasil anlasiliyo alttan bakilinca mi yoksa ultrasonda mi
Himmm anladim canim.Ama benim doktor 38 den sonra da hic bakacagini zannetmiyorum. Alttan bakmaya hic yanasmiyoCanım benim ilk baktığında aşırı bacak ağrım vardı mecbur açılmaya bakmak zorunda kaldı
Normalde 1 kere 38den sonra bakıyor fazladan 1 tane parmak yemek zorunda kalıcak yani
Bugün baş pelviks uyumuna bakıcak
Kanala girdiğini girmediğini de ultrasonda söylüyo çatıda değil
Günaydınn kahve bana çarpıntı yapıyor yaBi kişi de demiyo ki; bu Karamel nerede?
Yok kahve falan
Hı hı günaydın hı hı..
Kızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuzYazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Aynen nefes alisverisi ve hickirik 2_3 kez de hareket ederse ediyorGözünüz aydın canımlar.. Bebişlerimiz hayırlı olsun inşallah..
Kurumus-Maskara E EndoplazmikSeyyahikulum
Size de hayırlı kolay doğumlar inşallah @gulayavsar @x hnm
Bende de hareket azaldı, sadece nefes egzersizlerini ve hıçkırıklarını hissediyorum 1-2 gündür..Eyslg
Gözün aydın hayırlı olsun kuzun güle güle büyüt inşallah. ❤Kızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
23 haziran da gelmiş oldu. 3880 gr 53 cm doğdu şükür
Ben turkiyede değilim almanyadayim benim doktorum hiç önermedi ters vajinal doğumu bende öyle bi riske atmam zaten ilk doğumum.Ayy döner inşallah!! (Şimdi burda ters vajinal doğum deyince biraz kızanlar var daamaaa turkiye de de ters doğum yapan doktorlar var araştırması sana kalmış deyip bırakıyorum konuyu burda no polemik :) hayırlısı neysr o olsun)
Gözün aydın canım hayırlısıyla inşallah yanına da gelecek .öpüp koklayacaksın doya doya rabbim sizi bi daha hiç ayrı bırakmasın ❤Kızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuzYazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Aynen nefes alisverisi ve hickirik 2_3 kez de hareket ederse ediyor
Mide yanmSı bende hiç olmadı hamileliğimde hem bebeğim saçlı doğdu,doğuma 2 gün kala yok böyle bir mide yanmasıZulüm gibi Bi gecenin sabahıdoğursam da uykusuzluk çeksem içim yanmayacak, valla sıcak basması, vajina ağrısı, mide yanması derken yine sabah oldu bak söylüyüm biz ekstra uğraşıyoz bi de sabırsızız ya @Meylen 42 de falan doğururuz
Hayırlı olsunnn canımKızlar benim 2. Oğluşta aceleci davrandı. Biranda sancı başladı. Nişanım geldi. 23.20 de doğdu şükür iyiki gelmişiz. Kakasını yapmış biraz yemiş. Sabaha gelsek daha kötü olurdu dedi dr. Ama iyiyiz şuan benim sezeryan ağrısı var biraz ama normal geçecek inş.
23 haziran da gelmiş oldu. 3880 gr 53 cm doğdu şükür
Kuzum bebişim 3 gun kaldı kuvezde çık yanına emzirebilirsin ,sütünü mutlaka sağ emziremediğün zamanlarda hemşireler içirir onaResmen cennet kokuyor minik kuşum 2 gün nasil dayanicamm. Ayağa kalkar kalkmaz yanina gidip görebilirsin dediler,emzirebilirsin dediler. Keşke hemen gelir gelmez yapsalardi yavrumun ateşi çıkmazdibuna da çok şükür
Doğum yapanları tebrik ediyoruzBi kişi de demiyo ki; bu Karamel nerede?
Yok kahve falan
Hı hı günaydın hı hı..
Ben de yoldayım senden önce parmaklanacagimSaat 1de tuşelenmeye gidiyorum ilk defa Bi randevumdan kaçmak istiyorum
Bakalım bıdık hanım kanala girdi mi çatı müsait mi
Kız benim 15 gün önce kanala girmiş mi bakayim deyip eliyle daldı direkCanım benim ilk baktığında aşırı bacak ağrım vardı mecbur açılmaya bakmak zorunda kaldı
Normalde 1 kere 38den sonra bakıyor fazladan 1 tane parmak yemek zorunda kalıcak yani
Bugün baş pelviks uyumuna bakıcak
Kanala girdiğini girmediğini de ultrasonda söylüyo çatıda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?