Kızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuz Yazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Lekelenme ayrı canım ya nasıl normal doğum mu sezaryen mi karar verebilir ki bakmadan
Belki de sancın gelince bakıcak son anda karar vericek onun gerginliğinede hiç gelemem doğuramayacaksam bileyim
günaydın kızlar iş yerinde son 4 gün kaldı çok şükür. dün pikniğe gitmiştik 7-8 saat kaldık. gece uyuyamadım bir ağrım yoktu ama çok rahatsızdı vücudum. onun dışında birde büyük abdestin geldiği yerde dün sık sık saniyelik batmalar hissettim acaba neden ki ??
Kendinizi pıçaklattırcaksınız bize ana olamadan katil oldular dicekler mapusta büyütücez bebeleri
Senaya Molotof Peloya Testere Sana da Çiftli bundan sonra
Ayy döner inşallah!! (Şimdi burda ters vajinal doğum deyince biraz kızanlar var da amaaa turkiye de de ters doğum yapan doktorlar var araştırması sana kalmış deyip bırakıyorum konuyu burda no polemik :) hayırlısı neysr o olsun)
Bende öyle biliyorum . Öyle olmadığını idda edenler oldu . Benim dr doğum tarihini ileri gösterdi bi hafta fazla çalış cam bide izinler yanıyorsa vay gelsin başıma . Teşekkür ederim çok sevindim
Yok canım satılmıyor sordum... Adam bana diyorki ayva alacaksın cekirdeğini cıkartacaksın hadi ya ben bilmiyordum dedim içimden... Ayva varda sanki dedim ben cıkartmıyorum cekirdeğini
Kızlar çok şükür ben doğurdum. 12 saat suni sanciya ragmen 4 cmden daha fazla açılmam olmadı,ateşim çıktı,sezaryene aldılar oğlum 3380 gr doğdu,ateşi var biraz şuan kuvezde gözetim altında. Dua edin nolursunuz Yazan herkese çok teşekkür ederim sağolun
Kendinizi pıçaklattırcaksınız bize ana olamadan katil oldular dicekler mapusta büyütücez bebeleri
Senaya Molotof Peloya Testere Sana da Çiftli bundan sonra