2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
canım çok şükür Allah başka sıkıntı vermesin kendi gelir yavrun oda çok yorulmuştur 12 saatte. İkinize de çok geçmiş olsun gözün aydın kuzum

Uzun zaman sonra derin uyudum
Az kalktım gece midem yanmadı maşallahhh
Ve bugün karnım boş gibi hafif
Hareket var çok şükür yoksa çok korkardım

E EndoplazmikSeyyahikulum ve kanadalı arkadaşım (aklıma gelmedi nick vallahii) gözümüzaydın güle güle büyüsünler inşallah
Doğumda olanlarda bi avazda inşallah

Gerçekten kimler kaldı doğurmayan? Ve niye böyle paldır küldür geliyo bunlar

Haziran anneleri olduk biz
Grubun adının hakkını verin doğurmayanlar

Himmm anladim canim.Ama benim doktor 38 den sonra da hic bakacagini zannetmiyorum. Alttan bakmaya hic yanasmiyo Lekenmem varken bile hic bakmadi
Lekelenme ayrı canım ya nasıl normal doğum mu sezaryen mi karar verebilir ki bakmadan
Belki de sancın gelince bakıcak son anda karar vericek onun gerginliğinede hiç gelemem doğuramayacaksam bileyim

günaydın kızlar iş yerinde son 4 gün kaldı çok şükür. dün pikniğe gitmiştik 7-8 saat kaldık. gece uyuyamadım bir ağrım yoktu ama çok rahatsızdı vücudum. onun dışında birde büyük abdestin geldiği yerde dün sık sık saniyelik batmalar hissettim acaba neden ki ??

Merhaba canım, ben doğurdum

Selma25 Almanya'da yaşıyor diye biliyorum. Ve sonra gördüm. Kendisi de yazmış. Düzenledim.

Son düzenleme:
Bende öyle biliyorum . Öyle olmadığını idda edenler oldu . Benim dr doğum tarihini ileri gösterdi bi hafta fazla çalış cam bide izinler yanıyorsa vay gelsin başıma . Teşekkür ederim çok sevindim
Niye ileri aldı ki? 37-40 arası çalışsan bile eklenmez. Ha bebek erken gelirse o günler eklenir. 8+5 iznin bdt ile başlar.

Yaaaa aktarlarda satmıyolarmı çekirdeğini keşke işe yarasaydı lüzumu yok bide tahinin üstündeki yağı dene canım
Yok canım satılmıyor sordum... Adam bana diyorki ayva alacaksın cekirdeğini cıkartacaksın hadi ya ben bilmiyordum dedim içimden... Ayva varda sanki dedim ben cıkartmıyorum cekirdeğini
Canım hadi gözünüz aydın olsun gecmiş olsun... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah... Küvezden de hemen cıkacaktır canım gönlünü ferah tut insallah
Kızlar bnm oğlan geldi 4295 gr plesantasıda bykmüş
Masallah masallah canım ya gözünüz aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

E EndoplazmikSeyyahikulum canım masallah senin kuzuna da saglıklı sıhhatli analı babalı büyüsün insallah

Kendinizi pıçaklattırcaksınız bize ana olamadan katil oldular dicekler mapusta büyütücez bebeleri
Senaya Molotof Peloya Testere Sana da Çiftli bundan sonra
:)
Ne yapalim aceleci bebeleri
Size de az kaldi azıcık daha dayanın allah güç versin bebişim
meylen çıldırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…