2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
:)
Ne yapalim aceleci bebeleri
Size de az kaldi azıcık daha dayanın allah güç versin bebişim ❤
meylen çıldırdı
Sizin yüzünüzden gruptan süresiz ban yicem silahla tehdit ediyo diye
Amin kuzum Aminn olsun onlarda bizim bebeklerimiz sağlıkla geliyolar birer birer
Hamilelik çok zor siz şimdi unutmuşsunuzdur mikroplar

Ya işte bugün de 68.5 tum mesela. Kilo verimimin durmasından şüphe ediyorum inş darısı sizlere tabiki ama artık son demlerdesiniz, gönlünüzü ferah tutun inşallah canım

Belki yaş ve metobolizma da etkendir canım

Kız Meylennnnn benim kız kanala girmisss baya da aşağıda 3300 olmuş. Heyecandan boyunu unutmusum tetiklemeyeyim diye çatala haftaya bakacağım dedi. Magnezyumu da sordum, şu an senin rahatın herşeyden önemli. Rahat uyuyorsan bırakma, magnezyumun kasılmaları önlemeye gücü yetmez dedi yüzünü göremedik kanalda diye. Yarim yamalak bişey gördük ellerinizden öpüyormuş ❤❤

Maşallah prensese.Catir çatır doğuracaksin sana güveniyorum pozitif hatun

Sizin yüzünüzden gruptan süresiz ban yicem silahla tehdit ediyo diye
Amin kuzum Aminn olsun onlarda bizim bebeklerimiz sağlıkla geliyolar birer birer
Hamilelik çok zor siz şimdi unutmuşsunuzdur mikroplar

Ya Meylenim Sevalcim senin kız gününü dolduracak ben öyle hissediyorum.Sabirla bekle 12 güncük daha.Hem iyice buyur gelişir anne karnında.Hakkinda hayırlısı olsun yeter ki sağlıkla gelsin.

İşte beklediğim haber
Oh çok şükür canım darısı başıma diyeyim dedemizi bekliyoruz birazdan çıkıcam bende evden
Evet doktor demişti yüzünü görmemem lazım diye Barnak işi haftaya kaldığına göre ben gidip paşa paşa yalnız yalnız yiyim

Ha tamam cnm doktor önermediyse başka zaten genelde ilk doğumda daha zor oluyor. Olsun tabiki de sağlıkla kavuş onemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…