Sizin yüzünüzden gruptan süresiz ban yicem silahla tehdit ediyo diye
Amin kuzum Aminn olsun onlarda bizim bebeklerimiz sağlıkla geliyolar birer birer
Hamilelik çok zor siz şimdi unutmuşsunuzdur mikroplar
Tekrar tebrik ediyorum canım, ne güzel.aldin kuzuları kucağına, kurtuldun.mis gibi kokularını çek içine.darisi bize insallah.bu arada sen ikiz annesi olarak okadar kilo aldin.ben ise 60 ile hamile kaldım şimdi 78 /79 arasıyım. Sen yine iyisin .Inşallah kilolar hemen gider
Ya işte bugün de 68.5 tum mesela. Kilo verimimin durmasından şüphe ediyorum inş darısı sizlere tabiki ama artık son demlerdesiniz, gönlünüzü ferah tutun inşallah canım
Tekrar tebrik ediyorum canım, ne güzel.aldin kuzuları kucağına, kurtuldun.mis gibi kokularını çek içine.darisi bize insallah.bu arada sen ikiz annesi olarak okadar kilo aldin.ben ise 60 ile hamile kaldım şimdi 78 /79 arasıyım. Sen yine iyisin .Inşallah kilolar hemen gider
Kız Meylennnnn benim kız kanala girmisss baya da aşağıda 3300 olmuş. Heyecandan boyunu unutmusum tetiklemeyeyim diye çatala haftaya bakacağım dedi. Magnezyumu da sordum, şu an senin rahatın herşeyden önemli. Rahat uyuyorsan bırakma, magnezyumun kasılmaları önlemeye gücü yetmez dedi yüzünü göremedik kanalda diye. Yarim yamalak bişey gördük ellerinizden öpüyormuş ❤❤
Kız Meylennnnn benim kız kanala girmisss baya da aşağıda 3300 olmuş. Heyecandan boyunu unutmusum tetiklemeyeyim diye çatala haftaya bakacağım dedi. Magnezyumu da sordum, şu an senin rahatın herşeyden önemli. Rahat uyuyorsan bırakma, magnezyumun kasılmaları önlemeye gücü yetmez dedi yüzünü göremedik kanalda diye. Yarim yamalak bişey gördük ellerinizden öpüyormuş ❤❤
Sizin yüzünüzden gruptan süresiz ban yicem silahla tehdit ediyo diye
Amin kuzum Aminn olsun onlarda bizim bebeklerimiz sağlıkla geliyolar birer birer
Hamilelik çok zor siz şimdi unutmuşsunuzdur mikroplar
Ya Meylenim Sevalcim senin kız gününü dolduracak ben öyle hissediyorum.Sabirla bekle 12 güncük daha.Hem iyice buyur gelişir anne karnında.Hakkinda hayırlısı olsun yeter ki sağlıkla gelsin.
İşte beklediğim haber
Oh çok şükür canım darısı başıma diyeyim dedemizi bekliyoruz birazdan çıkıcam bende evden
Evet doktor demişti yüzünü görmemem lazım diye Barnak işi haftaya kaldığına göre ben gidip paşa paşa yalnız yalnız yiyim
Ben turkiyede değilim almanyadayim benim doktorum hiç önermedi ters vajinal doğumu bende öyle bi riske atmam zaten ilk doğumum.
Hayırlısıyla kucagima alayım sezeryanede raziyim nasip.
Gözün aydın canım hayırlısıyla inşallah yanına da gelecek .öpüp koklayacaksın doya doya rabbim sizi bi daha hiç ayrı bırakmasın ❤