2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya Meylenim Sevalcim senin kız gününü dolduracak ben öyle hissediyorum.Sabirla bekle 12 güncük daha.Hem iyice buyur gelişir anne karnında.Hakkinda hayırlısı olsun yeter ki sağlıkla gelsin.
Oy kuzum amin sağlıklı olsunda
Bencede doldurucak artık bu kızdan ümidi kestim ben

Maşallah kuzuya Kanala girince göbek düşüyor diyorlar ya oldu mu sende?

Herkese selam kızlar o kadar çok sayfa ilerlemiş ki yetişmek mümkün değil tam giriyorum yazacak oluyorum mümkün olmuyor. Doğum yapan arkadaşlarım Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Hepimiz tek tek kavuşuyoruz. Daha dün gibi kalp atışı kese günleri. İyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim Cuma’dan beri bilmiyorum kaç saat uykum var ama herşey çok güzel. Emzirmek için çok uğraştım sütüm yeni yeni geliyor. Ama mamaya da devam yetirmem mümkün değil. Bebeklerim çok iyi çok şükür ilk fırsatta güzel bir fotolarını paylaşırım. Prematüre bezler kıyafetler bile büyük geliyor ama oğluşlarda büyüyecek inşallah

Ayy hadi inşallah bugün mutlu etsin bizi kızlar ❤❤ hemen haberdar et merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…