Ya Meylenim Sevalcim senin kız gününü dolduracak ben öyle hissediyorum.Sabirla bekle 12 güncük daha.Hem iyice buyur gelişir anne karnında.Hakkinda hayırlısı olsun yeter ki sağlıkla gelsin.
Kız Meylennnnn benim kız kanala girmisss baya da aşağıda 3300 olmuş. Heyecandan boyunu unutmusum tetiklemeyeyim diye çatala haftaya bakacağım dedi. Magnezyumu da sordum, şu an senin rahatın herşeyden önemli. Rahat uyuyorsan bırakma, magnezyumun kasılmaları önlemeye gücü yetmez dedi yüzünü göremedik kanalda diye. Yarim yamalak bişey gördük ellerinizden öpüyormuş ❤❤
Herkese selam kızlar o kadar çok sayfa ilerlemiş ki yetişmek mümkün değil tam giriyorum yazacak oluyorum mümkün olmuyor. Doğum yapan arkadaşlarım Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Hepimiz tek tek kavuşuyoruz. Daha dün gibi kalp atışı kese günleri. İyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim Cuma’dan beri bilmiyorum kaç saat uykum var ama herşey çok güzel. Emzirmek için çok uğraştım sütüm yeni yeni geliyor. Ama mamaya da devam yetirmem mümkün değil. Bebeklerim çok iyi çok şükür ilk fırsatta güzel bir fotolarını paylaşırım. Prematüre bezler kıyafetler bile büyük geliyor ama oğluşlarda büyüyecek inşallah
İşte beklediğim haber
Oh çok şükür canım darısı başıma diyeyim dedemizi bekliyoruz birazdan çıkıcam bende evden
Evet doktor demişti yüzünü görmemem lazım diye Barnak işi haftaya kaldığına göre ben gidip paşa paşa yalnız yalnız yiyim