Kızlar :) herkese teşekkür ederim alıntı yapmayı beceremiyorum çoklu, 8 de asıl sancılarım başladı sabah, 3 kez kalbi yavaşladı serum oksijen falan topladık, 10.30 gibi doğdu :) kolay ve çabuk oldu şükürler olsun :) Rabbim kalanları bizden daha kolay ve hızlı kavuştursun
Sizin yüzünüzden gruptan süresiz ban yicem silahla tehdit ediyo diye
Amin kuzum Aminn olsun onlarda bizim bebeklerimiz sağlıkla geliyolar birer birer
Hamilelik çok zor siz şimdi unutmuşsunuzdur mikroplar
Kızlar :) herkese teşekkür ederim alıntı yapmayı beceremiyorum çoklu, 8 de asıl sancılarım başladı sabah, 3 kez kalbi yavaşladı serum oksijen falan topladık, 10.30 gibi doğdu :) kolay ve çabuk oldu şükürler olsun :) Rabbim kalanları bizden daha kolay ve hızlı kavuştursun
Ya bu ev işleri yap yap bitmiyor.Gicik oldum.Kac gündür uğraşıyorum.Her tarafim agriyor.Eller ayaklar sis.Halıları verdim bakalım kaç güne gelir.Annemle komşum pazar gelecekler.Pöfffff sıkıldımmmm bitsin artık.Hazir ve nazır olayım oğlum sağlıkla gelsin bir an önce.
Maşallah canım Allah sizi hiç ayırmasın. Detayları bekliyoruz Nilin annesi Xx hnm
sana da hayırlı olsun kız ne tez olmuş öyle maşallah bize de Allahım Allahım bize de Allah sizi hiç ayırmasın.
Ya bu ev işleri yap yap bitmiyor.Gicik oldum.Kac gündür uğraşıyorum.Her tarafim agriyor.Eller ayaklar sis.Halıları verdim bakalım kaç güne gelir.Annemle komşum pazar gelecekler.Pöfffff sıkıldımmmm bitsin artık.Hazir ve nazır olayım oğlum sağlıkla gelsin bir an önce.
37 40 arası çalışmış olmucam çünkü beni 33. Haftada 32. Haftaya yeni girmişim gibi yapıp çalışabilir dedi. Nasıl öyle oldu bende anlamadım . Ama raporu 33 haftalık gebe 32. Haftadan itibaren çalışabilir diye alırım derken , 32. Haftalık gebe 37 ye çalışabilir diye verdi . Anlamadım böyle oldu