2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar :) herkese teşekkür ederim alıntı yapmayı beceremiyorum çoklu, 8 de asıl sancılarım başladı sabah, 3 kez kalbi yavaşladı serum oksijen falan topladık, 10.30 gibi doğdu :) kolay ve çabuk oldu şükürler olsun :) Rabbim kalanları bizden daha kolay ve hızlı kavuştursun

Sizin yüzünüzden gruptan süresiz ban yicem silahla tehdit ediyo diye
Amin kuzum Aminn olsun onlarda bizim bebeklerimiz sağlıkla geliyolar birer birer
Hamilelik çok zor siz şimdi unutmuşsunuzdur mikroplar
Sensız buralar olmaz meylencim az daha sabret
unutmadık aklımızda
Bu dönem daha zor uyku yok , ama miniğini uyurken bile özlüyorsun

X hanım ismini bilmiyorum hayırlı olsun sağlıkla,mutlulukla büyüsün bebişin
Kokla bol bol oh mis Bol sütlü günler

Canım epidural aldınmı peki maşallah çok hızlı ilerlemiş

Sonunda doğdu şükür.. Geçmiş olsun canım.. Sağlıkla büyüsün bebeğin..

Ya bu ev işleri yap yap bitmiyor.Gicik oldum.Kac gündür uğraşıyorum.Her tarafim agriyor.Eller ayaklar sis.Halıları verdim bakalım kaç güne gelir.Annemle komşum pazar gelecekler.Pöfffff sıkıldımmmm bitsin artık.Hazir ve nazır olayım oğlum sağlıkla gelsin bir an önce.

Masallah ne kadar kisa surmus

kızlar ben doğurdum

iyiyiz çok şükür
detayları müsait olunca yazarım
Maşallah canım Allah sizi hiç ayırmasın. Detayları bekliyoruz Nilin annesi
X x hnm sana da hayırlı olsun kız ne tez olmuş öyle maşallah bize de Allahım Allahım bize de Allah sizi hiç ayırmasın.

Bitmiyo Valla artik yetisemiyorum da ev islerine her gunum dolu resmen.

Niye ileri aldı ki? 37-40 arası çalışsan bile eklenmez. Ha bebek erken gelirse o günler eklenir. 8+5 iznin bdt ile başlar.
37 40 arası çalışmış olmucam çünkü beni 33. Haftada 32. Haftaya yeni girmişim gibi yapıp çalışabilir dedi. Nasıl öyle oldu bende anlamadım . Ama raporu 33 haftalık gebe 32. Haftadan itibaren çalışabilir diye alırım derken , 32. Haftalık gebe 37 ye çalışabilir diye verdi . Anlamadım böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…