- 23 Ekim 2017
- 327
- 293
- 103
biri romantik mi dediKız bu @gulayavsar ne güzel en çok kilo alandı. Gitti doğurdu zayıflamıştır kesin bir sürümoraller yine bozuldu tombik bi ben kaldım. Alçak kadınlar
Ayy hadi inşallah bugün mutlu etsin bizi kızlar ❤❤ hemen haberdar et merak ederim
Hadi @Meylen im güzel haberlerini bekliyorum
Kız @Meylen saat 14 oldu kontrole diye gidip gitmişken doğurdun mu naptın hadi gel seni bekliyorum
İşte sana ordan 1 hafta kazandırdı. Ama sen 38 haftalıkken bile çalışıyor olacaksın. İşin rahatsa sıkıntı olmaz da yine de sana sorarak yapması gerekirdi doktorunun. Çoğu insan doğuma kadar çalışmak istiyor belki de sen de öyle istiyorsun diye düşünmüş olabilir..37 40 arası çalışmış olmucam çünkü beni 33. Haftada 32. Haftaya yeni girmişim gibi yapıp çalışabilir dedi. Nasıl öyle oldu bende anlamadım . Ama raporu 33 haftalık gebe 32. Haftadan itibaren çalışabilir diye alırım derken , 32. Haftalık gebe 37 ye çalışabilir diye verdi . Anlamadım böyle oldu
tombik romantik olmuşbiri romantik mi dediyusyuvarlak oldum fotoğraf bile cekilesim gelmiyor
Kuzum zaten uyuyamıyorum bari bebek koklim öyle uyutmasınnSensız buralar olmaz meylencim az daha sabret
unutmadık aklımızda
Bu dönem daha zor uyku yok , ama miniğini uyurken bile özlüyorsun
Aha en sevdiğim hamile tipi ❤❤biri romantik mi dediyusyuvarlak oldum fotoğraf bile cekilesim gelmiyor
Maşallah NisamızaKızlar geldim kızışım 3020 gram olmuş ❤
Ama bilin bakalım yaramaz kızım nerde Halaaaa tepelerde kanala girmemiş
Vajinal tuşe çok güzel geçti çatı darlığı yok normal doğuma engel hiç bişey yok ama bu kız gelmiyor
Dip not vajinal tuşeden korkmayın ebe biraz fazla bastırmış sanırım doktorumu hissetmedim bile 30 kere daha girebilirim
keske sorsaydı yani keske.. iyi hoş .. Ama sorsa istemezdim bu şekilde bişey . Ücretsiz izin lüksüm olsa şimdi bile çok isteyerek gelmiyorum . Ha işim rahat çok şükür ama genede zor geliyor günden güne.. Böyle oldu artık Allah hayra çevirsin ne diyeyim çalışırken doğurmam inşallahİşte sana ordan 1 hafta kazandırdı. Ama sen 38 haftalıkken bile çalışıyor olacaksın. İşin rahatsa sıkıntı olmaz da yine de sana sorarak yapması gerekirdi doktorunun. Çoğu insan doğuma kadar çalışmak istiyor belki de sen de öyle istiyorsun diye düşünmüş olabilir..
dipteyim sondayım depresyondayım bu konuda sen gülüyorsun arkadaşım . Oluyor mu hiçAha en sevdiğim hamile tipi ❤❤
Anaa niye kiBu arada ilişki son buldu
Artık kocayı görmiceksin enfeksiyon riski var bitirelim artık dedi kocam çok mutsuz
Senin kızın burnu havalarda şimdiden deseneKızlar geldim kızışım 3020 gram olmuş ❤
Vajinal tuşe çok güzel geçti çatı darlığı yok normal doğuma engel hiç bişey yok ama bu kız gelmiyor
Dip not vajinal tuşeden korkmayın ebe biraz fazla bastırmış sanırım doktorumu hissetmedim bile 30 kere daha girebilirim
İyi bebişin 3 kg yi geçmiş maşallah iner o birden annesi takma bi hamlete bakarKızlar geldim kızışım 3020 gram olmuş ❤
Kızlar bnm oğlan geldi 4295 gr plesantasıda bykmüş
kızlar ben doğurdum
iyiyiz çok şükür
detayları müsait olunca yazarım
Maşallah size kızlar peş peşe doğurdunuz. Allah sağlık sıhhat versin size de kuzularınıza da.Kızlar :) herkese teşekkür ederim alıntı yapmayı beceremiyorum çoklu, 8 de asıl sancılarım başladı sabah, 3 kez kalbi yavaşladı serum oksijen falan topladık, 10.30 gibi doğdu :) kolay ve çabuk oldu şükürler olsun :) Rabbim kalanları bizden daha kolay ve hızlı kavuştursun
Maşallah kızına bak beklemesi daha iyi oldu 3 kilo oldu :):)Kızlar geldim kızışım 3020 gram olmuş ❤
İnşallah kuzumMaşallah Nisamızaolsun kız Meylenimm biz çabalamaya devam bakarsın nişan gelir, su gelir, açılmayla iner hanım kız
Resmen çektiriyor şimdiden yaSenin kızın burnu havalarda şimdiden deseneMeylen kuzusu çatı olayına çok sevindim. Bence senin kızın kanala girmesiyle doğması bir olacak bak gör ❤❤
İnşallah inecek hanımefendiİyi bebişin 3 kg yi geçmiş maşallah iner o birden annesi takma bi hamlete bakarçatı kaç dk sürdü kız yada kaç sn
Canım sarılık değeri limiti gün ve gün değişen birşey. En son 13.9 ve 14tü sınır 17yken. Sonra indi. Ama bi 5-6 gün içinde yükselerek indi. Phototerapi almadılar. Topuk kan bakıldı hep.Canım sarılık degerleri kactı?
En fazla 3500le girerim heralde ya bıdık hanım ne kadar daha durucak bakalım dursunMaşallah size kızlar peş peşe doğurdunuz. Allah sağlık sıhhat versin size de kuzularınıza da.
Maşallah kızına bak beklemesi daha iyi oldu 3 kilo oldu :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?