2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayy hadi inşallah bugün mutlu etsin bizi kızlar ❤❤ hemen haberdar et merak ederim
Hadi @Meylen im güzel haberlerini bekliyorum
Kız @Meylen saat 14 oldu kontrole diye gidip gitmişken doğurdun mu naptın hadi gel seni bekliyorum

Kızlar geldim kızışım 3020 gram olmuş
Ama bilin bakalım yaramaz kızım nerde Halaaaa tepelerde kanala girmemiş
Vajinal tuşe çok güzel geçti çatı darlığı yok normal doğuma engel hiç bişey yok ama bu kız gelmiyor
Dip not vajinal tuşeden korkmayın ebe biraz fazla bastırmış sanırım doktorumu hissetmedim bile 30 kere daha girebilirim

İşte sana ordan 1 hafta kazandırdı. Ama sen 38 haftalıkken bile çalışıyor olacaksın. İşin rahatsa sıkıntı olmaz da yine de sana sorarak yapması gerekirdi doktorunun. Çoğu insan doğuma kadar çalışmak istiyor belki de sen de öyle istiyorsun diye düşünmüş olabilir..

Sensız buralar olmaz meylencim az daha sabret
unutmadık aklımızda
Bu dönem daha zor uyku yok , ama miniğini uyurken bile özlüyorsun
Kuzum zaten uyuyamıyorum bari bebek koklim öyle uyutmasınn
Ben hala doğurmuyorum o yüzden size salça olabilirim doğurana kadar yandınız

Maşallah Nisamıza olsun kız Meylenimm biz çabalamaya devam bakarsın nişan gelir, su gelir, açılmayla iner hanım kız

keske sorsaydı yani keske.. iyi hoş .. Ama sorsa istemezdim bu şekilde bişey . Ücretsiz izin lüksüm olsa şimdi bile çok isteyerek gelmiyorum . Ha işim rahat çok şükür ama genede zor geliyor günden güne.. Böyle oldu artık Allah hayra çevirsin ne diyeyim çalışırken doğurmam inşallah

Senin kızın burnu havalarda şimdiden desene Meylen kuzusu çatı olayına çok sevindim. Bence senin kızın kanala girmesiyle doğması bir olacak bak gör ❤❤

İyi bebişin 3 kg yi geçmiş maşallah iner o birden annesi takma bi hamlete bakar çatı kaç dk sürdü kız yada kaç sn

Kızlar bnm oğlan geldi 4295 gr plesantasıda bykmüş
kızlar ben doğurdum

iyiyiz çok şükür
detayları müsait olunca yazarım
Maşallah size kızlar peş peşe doğurdunuz. Allah sağlık sıhhat versin size de kuzularınıza da.
Maşallah kızına bak beklemesi daha iyi oldu 3 kilo oldu :):)

Senin kızın burnu havalarda şimdiden desene Meylen kuzusu çatı olayına çok sevindim. Bence senin kızın kanala girmesiyle doğması bir olacak bak gör ❤❤
Resmen çektiriyor şimdiden ya
Ay inşallah kuzum son ana kadar direnicez yapcak bişey yok 3 hafta daha hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…