2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım.. Sağlıkla kavuş yavruna inşallah..

Yine dr gidebilirsin. Bence ıhlamur, bal zencefil kullabilirsin. Zararı olmaz kanaatimce.

Evet sezaryen olacak benim. Ben de bakayım dedim düzenli mi değil mi ama sanki hiç kesilmiyor Karnım kasıldı kaldı. Dönerken ve yürürken daha çok hissediyorum sancıyı.
Hemoroid ve reflü geçsin başka bişey istemiyorum. O ikisi mahvetti hayatımı. Uykusuzluğa da razıyım. En azından uyuduğum birkaç saat kendimi iyi hissederek uyurum. Şu an hasta gibiyim. Uyurken de uyanıkken de sürekli biyerlerimde problem var Aylar geçti son iki hafta geçmiyor

Bekliyoruz canim iyi haberlerinizi

Gerçekten kolay değil. Ben doktora ağrım var deyince bunlar normal sen sezaryeni kolay bir ameliyat mı sandın dedi.

Gerçekten kolay değil. Ben doktora ağrım var deyince bunlar normal sen sezaryeni kolay bir ameliyat mı sandın dedi.

Herkes ayni olmuyor mesela benim sadece ilk gün agrım olmuştu. Vajinal doğumun da çok zorluğu var, agrisi var. Bu sürecin kendisi zor Zaten .

Akışına bırakalım, kendimizi kötüye hazirlamayalim. Herhalükarda doğum sonrası surec hamilelikten daha kolay bence :))

O da var. Yan odamda sezaryen yapmış kız ertesi gün baya bildiğin yürüyordu. Ben şok oldum. Ben bu haldeyken sen nasıl yürüyorsun dedim kolaylıkla.

Kişiden kişiye değişiyor o . Normal doğumla 3600 çocuk altımı haşat etmişken 4200 çocuğu bi saatte doğurup bacak bacak üstüne kahvesini içip hastaneye gezmeye gelmiş gibi çıkan imrenilesi bayanlar vardı... Şans meselesi vücut meselesi .. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah

Geç doğurmanın artısı işte ne güzel olmuş.

Kesin ihmal etmezsin canım. Ona görevler verirsin sürekli. Pisik kremini sen sür, hadi bezini getir, yıkarken sen sampuanini ver ablası falan filan ❤ sorumluluk alan çocuk kıskanmayıp, sahipleniyormus kardeşi ❤❤❤❤
5 tane doğurmuş gibi ahkam kesmek istemem Ama, ablam ve annem dahil çevremde bir çok kişi böyle yaptı hep

Bende kızımla ilgilenmek için 31. Haftada bir hafta yıllık izin aldım sonrada çalışamaz raporu aldım kızımla başbaşa gezdik tozduk eğlendik, sanki bebek olunca onunla yeteri kadar ilgilenemeyecek gibiyim, buda vicdanımı sızlatıyor

Aynen. Zaten benim kız şimdiden listeler hazırlamaya başladı. Görev dağılımı yapıyor. Oğlak burcudur plan yapmayı sever :)

Şimdiden bile bana o kadar yardımcı oluyor ki yavrum benim

Çocuk heyecanla kardeşini bekliyor, gayet hazır ama çevre yüzünden büyü bozulacak diye kokuyorum

Görenler "Kıskanır mı acaba?" , "Doğunca kardeşini sevecek mi?" , "artık sen ablasın öyle yapma" gibi gibi bir dünya saçmalıyor. Aileye yeni bir kişi dahil olacak, bu durum olabildiğince doğal ve akışında karşılanmalı evde. 7 yaşındaki çocuktaki olgunluk yetişkinlerde yok çok şaşırıyorum. AYrıca "Sen artık ablasın" laflarına çok gıcık oluyorum. Ablalık ona yük olmayacak sonuçta o da hala çocuk. Off insanlara laf anlatmak çok zor

Çocuğun zerre kadar kıskanma dürtüsü yokken farkındalık oluşacak diye korkuyorum

Zaten son haftalara gelmişiz ben gerginleşmeye başladım korkularım var off

sakin olun bayanlar .. Bende şahsen ihmal edecegimin bilinci ile yanıp tutuşsam da elimden gelenin en iyisini yapacağım konusunda kendime güvenim tam . İllaki emmesi temizlemesi uyutması derken ihmaller olacak , kalbinizi ferah tutun Allah bi kolaylığını verir elbet .. Kadınlar güçlüdür ve bununda üstesinden gelebiliriz buna inancınızı hiç kaybetmeyin

Kaç yaşında seninki? Yaşı küçükse daha zor bence.
Benim planım olabildiğince kızımı da yeni telaşlara dahil etmek. Bebeğe banyo mu yaptırılacak, suyunu o döker şampuanını o sürer ne bileyim. Bebek uyuyacaksa ablası uyutur ya da destek olur.

Yani sürecin dışında tutmamak lazım arada kaynamaması için. Benim en büyük tedirginliğim kızım

İkinci üçüncü çocuğu olacaklar hep aynı şeyleri hissediyoruz sanirim.Bende oğlumla elimden geldiğince kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum.Bir anda boşluğa düşüp üzülmez inşallah.Çünkü bu yaşına kadar hep evde ben ilgilendim oğlumla.4 yaş 4 aylık kuzuşum.İnsallah üzülmez yavrularımız hepsiyle ilgilenebilecek gücü bulabiliriz.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…