Maşaallah.. Bence gözler sentospiğimmm
Canım.. Sağlıkla kavuş yavruna inşallah..@pelinimKurumus-Maskara G gulayavsar eger gözumden kacan varsa artı o arkadaslar tebrik ederim sağlıkla buyutun huzurulu uzun ömürleriniz olsun inşallah
Ve kızlar yarın ben de doğuruyorum Allah kısmet ederse sabah 8 de.. inşallah bu defa sağlıkla huzurla kucaklamak nasip olur yavrumu hepınızın dualarını beklıyorum ilk bos vaktımde de yazarım inşallah
Yine dr gidebilirsin. Bence ıhlamur, bal zencefil kullabilirsin. Zararı olmaz kanaatimce.Kızlar fena üşütmüşüm. Kulagım burnum her yerim tıkalı. Hamileliğin bu asamasında ne yapabılırım bu durumda. Zencefil demlesem sakıncası olur mu acaba. Yarın doktora da gıdeyım dıyorum antıbıyotık kullanımı bu haftalarda uygun mu acaba.Yasayan oldu mu hiç bu haftalarda bu durumu
Yani çokSağlam gaz ne kız:) ben ilk 3 saat snra yürü düm ondan sonra hep yürü düm tuvalete oda içinde fln
Evet sezaryen olacak benim. Ben de bakayım dedim düzenli mi değil mi ama sanki hiç kesilmiyorGünydın. Bir çoğumuzun rutini aynı bu anlamda yalnız değilsin. Hemoroid doğumdan sonra düzeliyır. Kramplar düzeliyor. Ama doğumdan sonra da az uyuyorsun
Ne sıklıkta hafif sancıların, düzenli mi? Önemli olan düzenli olması. Yoksa kasulma sancı bizkerde de var.
Güzel haberlerle gel inşallahhh. Usg bakacaklar mı.?
Sezaryen mi düşünüyorlardı sana, öyke hatırlıyorum
Bekliyoruz canim iyi haberlerinizi@pelinimKurumus-Maskara G gulayavsar eger gözumden kacan varsa artı o arkadaslar tebrik ederim sağlıkla buyutun huzurulu uzun ömürleriniz olsun inşallah
Ve kızlar yarın ben de doğuruyorum Allah kısmet ederse sabah 8 de.. inşallah bu defa sağlıkla huzurla kucaklamak nasip olur yavrumu hepınızın dualarını beklıyorum ilk bos vaktımde de yazarım inşallah
aynen küçüklüğümü doğurmuşum annem öyle diyoMaşallah tatlim sana benziyor
komple benMaşaallah.. Bence gözler sen
Gerçekten kolay değil. Ben doktora ağrım var deyince bunlar normal sen sezaryeni kolay bir ameliyat mı sandın dedi.Ve kızlar birşey söylemek istiyorum ben sezeryanı daha kolay bir doğum zannederdim ama benim için hiç öyle olmadı keşke normal doğurabilseydim dedim siz siz olun eğer normal doğum yapabiliyorsanız hiç sezeryanı düşünmeyin.
Gerçekten kolay değil. Ben doktora ağrım var deyince bunlar normal sen sezaryeni kolay bir ameliyat mı sandın dedi.
O da var. Yan odamda sezaryen yapmış kız ertesi gün baya bildiğin yürüyordu. Ben şok oldum. Ben bu haldeyken sen nasıl yürüyorsun dedim kolaylıkla.Herkes ayni olmuyor mesela benim sadece ilk gün agrım olmuştu. Vajinal doğumun da çok zorluğu var, agrisi var. Bu sürecin kendisi zor Zaten .
Akışına bırakalım, kendimizi kötüye hazirlamayalim. Herhalükarda doğum sonrası surec hamilelikten daha kolay bence :))
Ay bu yalancılar yemeğe gidiyoruz diye beni kandırıp yaklaşık 50 kişilik baby shower organize etmişler
Çok eğlendim çok güzel bi akşamdı benim kız gelmeyince millet ne yapacağını şaşırdı
Halay bile çektim
Kesin ihmal etmezsin canım. Ona görevler verirsin sürekli. Pisik kremini sen sür, hadi bezini getir, yıkarken sen sampuanini ver ablası falan filan ❤ sorumluluk alan çocuk kıskanmayıp, sahipleniyormus kardeşi ❤❤❤❤Kizlar bugun son is gunum. Doğuma daha uzun bir süre var ama ben önce yıllık izin kullanicam, Sonra doğum iznine geçiş yapicam inşallah. Bu sure zarfnda kizimla bol bol ilgilenme niyetindeyim
Doğumdan sonra onu ihmal etmekten korkuyorum, inşallah yettiririz
Bende kızımla ilgilenmek için 31. Haftada bir hafta yıllık izin aldım sonrada çalışamaz raporu aldım kızımla başbaşa gezdik tozduk eğlendik, sanki bebek olunca onunla yeteri kadar ilgilenemeyecek gibiyim, buda vicdanımı sızlatıyorKizlar bugun son is gunum. Doğuma daha uzun bir süre var ama ben önce yıllık izin kullanicam, Sonra doğum iznine geçiş yapicam inşallah. Bu sure zarfnda kizimla bol bol ilgilenme niyetindeyim
Doğumdan sonra onu ihmal etmekten korkuyorum, inşallah yettiririz
Kesin ihmal etmezsin canım. Ona görevler verirsin sürekli. Pisik kremini sen sür, hadi bezini getir, yıkarken sen sampuanini ver ablası falan filan ❤ sorumluluk alan çocuk kıskanmayıp, sahipleniyormus kardeşi ❤❤❤❤
5 tane doğurmuş gibi ahkam kesmek istemem Ama, ablam ve annem dahil çevremde bir çok kişi böyle yaptı hep
sakin olun bayanlar .. Bende şahsen ihmal edecegimin bilinci ile yanıp tutuşsam da elimden gelenin en iyisini yapacağım konusunda kendime güvenim tam . İllaki emmesi temizlemesi uyutması derken ihmaller olacak , kalbinizi ferah tutun Allah bi kolaylığını verir elbet .. Kadınlar güçlüdür ve bununda üstesinden gelebilirizBende kızımla ilgilenmek için 31. Haftada bir hafta yıllık izin aldım sonrada çalışamaz raporu aldım kızımla başbaşa gezdik tozduk eğlendik, sanki bebek olunca onunla yeteri kadar ilgilenemeyecek gibiyim, buda vicdanımı sızlatıyor
Bende kızımla ilgilenmek için 31. Haftada bir hafta yıllık izin aldım sonrada çalışamaz raporu aldım kızımla başbaşa gezdik tozduk eğlendik, sanki bebek olunca onunla yeteri kadar ilgilenemeyecek gibiyim, buda vicdanımı sızlatıyor
Bende kızımla ilgilenmek için 31. Haftada bir hafta yıllık izin aldım sonrada çalışamaz raporu aldım kızımla başbaşa gezdik tozduk eğlendik, sanki bebek olunca onunla yeteri kadar ilgilenemeyecek gibiyim, buda vicdanımı sızlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?