Aynen. Zaten benim kız şimdiden listeler hazırlamaya başladı. Görev dağılımı yapıyor. Oğlak burcudur plan yapmayı sever :)
Şimdiden bile bana o kadar yardımcı oluyor ki yavrum benim
Çocuk heyecanla kardeşini bekliyor, gayet hazır ama çevre yüzünden büyü bozulacak diye kokuyorum
Görenler "Kıskanır mı acaba?" , "Doğunca kardeşini sevecek mi?" , "artık sen ablasın öyle yapma" gibi gibi bir dünya saçmalıyor. Aileye yeni bir kişi dahil olacak, bu durum olabildiğince doğal ve akışında karşılanmalı evde. 7 yaşındaki çocuktaki olgunluk yetişkinlerde yok çok şaşırıyorum. AYrıca "Sen artık ablasın" laflarına çok gıcık oluyorum. Ablalık ona yük olmayacak sonuçta o da hala çocuk. Off insanlara laf anlatmak çok zor
Çocuğun zerre kadar kıskanma dürtüsü yokken farkındalık oluşacak diye korkuyorum
Zaten son haftalara gelmişiz ben gerginleşmeye başladım korkularım var off
Aynen canım vallaGeç doğurmanın artısı işte ne güzel olmuş.
Geçen çarşamba 72 küsürdüm dün 73 küsür valla gidiyorum ala ala canım gerçi ödem de arttı sanırım poğaça ayaklar geçmiyorYok yok bayadir o kilodasin yavaslamis kilo alimin canim
Teşekkür ederim canımSahane olmus canim
Ya yerim çok güzel maşallah sübhanallahtospiğimmm
Hopla zıpla belki gelir inatçı prenses.Evet canım ya ❤
Hele halay çekmemizkocam diyo ki doktor hareket et hopla zıpla dedi de abartmıyo musun bunu mu kasdetti acaba
Benim de yatarken ve dönerken çok kasılıyor, bebekler yazık üst üste geliyorEvet sezaryen olacak benim. Ben de bakayım dedim düzenli mi değil mi ama sanki hiç kesilmiyorKarnım kasıldı kaldı. Dönerken ve yürürken daha çok hissediyorum sancıyı.
Hemoroid ve reflü geçsin başka bişey istemiyorum. O ikisi mahvetti hayatımı. Uykusuzluğa da razıyım. En azından uyuduğum birkaç saat kendimi iyi hissederek uyurum. Şu an hasta gibiyim. Uyurken de uyanıkken de sürekli biyerlerimde problem varAylar geçti son iki hafta geçmiyor
Oh çok iyi yapmışsın ya, olabildiğince kızınla zaman geçir, keşke ben de öyle yapabilseydim ama yıllık izinlerim doğumdan sonra daha çok lazım olacakKizlar bugun son is gunum. Doğuma daha uzun bir süre var ama ben önce yıllık izin kullanicam, Sonra doğum iznine geçiş yapicam inşallah. Bu sure zarfnda kizimla bol bol ilgilenme niyetindeyim
Doğumdan sonra onu ihmal etmekten korkuyorum, inşallah yettiririz
Kizlar bugun son is gunum. Doğuma daha uzun bir süre var ama ben önce yıllık izin kullanicam, Sonra doğum iznine geçiş yapicam inşallah. Bu sure zarfnda kizimla bol bol ilgilenme niyetindeyim
Doğumdan sonra onu ihmal etmekten korkuyorum, inşallah yettiririz
6 yaşındaKaç yaşında seninki? Yaşı küçükse daha zor bence.
Benim planım olabildiğince kızımı da yeni telaşlara dahil etmek. Bebeğe banyo mu yaptırılacak, suyunu o döker şampuanını o sürer ne bileyim. Bebek uyuyacaksa ablası uyutur ya da destek olur.
Yani sürecin dışında tutmamak lazım arada kaynamaması için. Benim en büyük tedirginliğim kızım
Canım rezene çayı falan mı içsen? Hem gaza iyi gelir hem de süt yapıyor diyorlar.kızlar gazımı çıkaramadığım için taburcu olamıyorum napıcam ya
yürüyüş kahve kayısı suyu komposto lohusa şerbeti limonata ne bulduysam içtim ama yok
hep sıvı tükettiğim halde olmuyo anlamadım
Bencede valla bol bol yürüyüş hareket lazım gerçi totomu yere koymuyorum bu kız yine kanala girmemiş dayak yicek bendenHopla zıpla belki gelir inatçı prenses.
Bende 37 bitsin hoplayıp ziplicam
Aynen benim kuzenim ilk sezeryana da bir hafta yattı ikincide ikinci gün ayaktaydi birde cidden okumayin arkadaşlar kötü doğum senaryolarını normal doğuracağını diye sezeryan doğum hikayeleri okudum bol bol kızın birinin yaşadıklarının aynısını yaşadım bence kimse kötü olanı anlatmamali ne normal ne sezeryan doğum içinŞunu da ekleyim sezaryen doğum da normal doğum da kişiden kişiye değişiyor zorluğu kolaylığı.Ben zorlandım mesela 10 gün hiç iş yapmadım ancak toparladım.Ama görümcem sezeryanin ikinci günü yer sofrasına oturdu karnını büküp.Komsum hakeza 2.gunden ayağa kalktı.Ama ben gazimi hemen cikardim cok hafif hemoroidle atlattim.Görümcem gaz cikarmadi bağırsakları dugumlendi felaket hemoroid oldu.Bizim gelinler normal doğum yaptı.ilk günden ayaklandilar.Teyzemin gelini normal doğum yaptı 22 mayısta hala kendine gelemedi.Dikisleri iyileşmedi göğüsler perişan.Dogum olduktan sonra bizzat yaşayacak herkes hiç kendinizi kurmayın.Ama şu bir gerçek öyle veya böyle hepsi geçiyor.Gecmese zaten kimse 2.3.yü yapmaz.Sezeryan veya normal hepimize sağlıklı kolay doğum güzel bir lohusalik diliyorum.❤
Sıkıntı yapma daha çok yürü rezene çayı ickızlar gazımı çıkaramadığım için taburcu olamıyorum napıcam ya
yürüyüş kahve kayısı suyu komposto lohusa şerbeti limonata ne bulduysam içtim ama yok
Benim 3.cocugum olacak nacizene deneyimli anne olarak yaziyorum 2.cocugumda ilk kizima 5 yasindaydi çok haksizlik yaptim sürekli dokunma zarar verirsin kucagina vermedim sonra bi baktim kizim bendrn uzaklasti geceleri aglayarak uyandi sonra kendime kizdim napiyorum dedim duzeldim ama hala kizim der kardesim olunca yine vermessin kucagima diye bunlara dikkat edinİkinci üçüncü çocuğu olacaklar hep aynı şeyleri hissediyoruz sanirim.Bende oğlumla elimden geldiğince kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum.Bir anda boşluğa düşüp üzülmez inşallah.Çünkü bu yaşına kadar hep evde ben ilgilendim oğlumla.4 yaş 4 aylık kuzuşum.İnsallah üzülmez yavrularımız hepsiyle ilgilenebilecek gücü bulabiliriz.❤
Dün doğum yapmadın mı canım sen ?kızlar gazımı çıkaramadığım için taburcu olamıyorum napıcam ya
Kayısı ve türevleri bende extra gaz yapoar, belki sende de öyledir, öncelikle onu bırakabilirsin. bana kimyon çayı hep iyi gelmiştir ki, çok gaz problemi yaşadım bu gebeliğimde. ayakların altına sıcak su torbası ve bele, karın boşluğuna ve yanlara masajla ben atlatıyordum. Umarım hallolur bir an öncekızlar gazımı çıkaramadığım için taburcu olamıyorum napıcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?