2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ay yeminle aynı şekilde patavatsız çevreden korkuyorum.Kesin diyecekler oğluma kıskanıyor musun o poklu sen temizsin sen Abisin vs.Kendim süreci yönetebilirim güveniyorum ama çevrenin etkisi ile sekteye uğrayabilir.Beni en çok kaygilandiran durum bu su anda.Bi de dede ile babane aynı binada.Dedesi diyor ki kardeşin gelince sen bizimle yasa biz yalniziz.Kardesini özlediğinde annen balkondan verir bize diyor.Baba dedim ne diyorsun çok yanlış cümleler bunlar çokta tehlikeli.Ama eminim ben yanında değilken yine söyleyecekler

Şunu da ekleyim sezaryen doğum da normal doğum da kişiden kişiye değişiyor zorluğu kolaylığı.Ben zorlandım mesela 10 gün hiç iş yapmadım ancak toparladım.Ama görümcem sezeryanin ikinci günü yer sofrasına oturdu karnını büküp.Komsum hakeza 2.gunden ayağa kalktı.Ama ben gazimi hemen cikardim cok hafif hemoroidle atlattim.Görümcem gaz cikarmadi bağırsakları dugumlendi felaket hemoroid oldu.Bizim gelinler normal doğum yaptı.ilk günden ayaklandilar.Teyzemin gelini normal doğum yaptı 22 mayısta hala kendine gelemedi.Dikisleri iyileşmedi göğüsler perişan.Dogum olduktan sonra bizzat yaşayacak herkes hiç kendinizi kurmayın.Ama şu bir gerçek öyle veya böyle hepsi geçiyor.Gecmese zaten kimse 2.3.yü yapmaz.Sezeryan veya normal hepimize sağlıklı kolay doğum güzel bir lohusalik diliyorum.❤

Benim de yatarken ve dönerken çok kasılıyor, bebekler yazık üst üste geliyor Diren gojiiii :):):) Bak ben çalışıyorum hala :):) Evde bi kız benden ilgi bekliyor :):) Beterin beteri var :)
Oh çok iyi yapmışsın ya, olabildiğince kızınla zaman geçir, keşke ben de öyle yapabilseydim ama yıllık izinlerim doğumdan sonra daha çok lazım olacak İhmal etmeyiz merak etme, bunun kaygısını yaşayan anne baba ihmal etmez

kızlar gazımı çıkaramadığım için taburcu olamıyorum napıcam ya
yürüyüş kahve kayısı suyu komposto lohusa şerbeti limonata ne bulduysam içtim ama yok
hep sıvı tükettiğim halde olmuyo anlamadım

Bu kaygı hep oluyor. Benim savunma mekanizmam ise şöyle işliyor. Elimden geleni yapıyorum. Onlar için en iyi anne benim..
Yalnız çevre gerçekten etkili. Kız, oğlanı hiç kıskanmadı. Benle birlikte o da oyuncak bebeğini yıkadı uyuttu vs. Tabii araları 23 ay küçüktü yani. Şimdi birileri bir şey mi dedi bilmiyorum. Her şeyi ona alıyorsunuz falan dedi bir iki. Anlattım ben de. Heyecanla bekliyorlar bakalım..

6 yaşında

Canım rezene çayı falan mı içsen? Hem gaza iyi gelir hem de süt yapıyor diyorlar.

Kizlar reflu yatagi aldi mi herkes ben henuz almadim acaba almak lazim mi bazilari terletiyo kullanmadik vs demis.

Aynen benim kuzenim ilk sezeryana da bir hafta yattı ikincide ikinci gün ayaktaydi birde cidden okumayin arkadaşlar kötü doğum senaryolarını normal doğuracağını diye sezeryan doğum hikayeleri okudum bol bol kızın birinin yaşadıklarının aynısını yaşadım bence kimse kötü olanı anlatmamali ne normal ne sezeryan doğum için

Benim 3.cocugum olacak nacizene deneyimli anne olarak yaziyorum 2.cocugumda ilk kizima 5 yasindaydi çok haksizlik yaptim sürekli dokunma zarar verirsin kucagina vermedim sonra bi baktim kizim bendrn uzaklasti geceleri aglayarak uyandi sonra kendime kizdim napiyorum dedim duzeldim ama hala kizim der kardesim olunca yine vermessin kucagima diye bunlara dikkat edin

Dün doğum yapmadın mı canım sen ?
2 gece bekliyolar zaten sez. Sonrası acele etme gelir

Kayısı ve türevleri bende extra gaz yapoar, belki sende de öyledir, öncelikle onu bırakabilirsin. bana kimyon çayı hep iyi gelmiştir ki, çok gaz problemi yaşadım bu gebeliğimde. ayakların altına sıcak su torbası ve bele, karın boşluğuna ve yanlara masajla ben atlatıyordum. Umarım hallolur bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…