Sakın canını sıkma. Uyanıp emmesi için farklı şeyler dene. Mutlaka mutlaka uyanıp emsin, gündüz her saat, gece de en az her 2-3 saat. Biliyorum yenidoğanı uyandırmak çok zordur ama mecbur uyanıp emmesi lazım. Islak havlu ile yüzünü sil en son çare olarak.Tamam cok haklısın ama bnm 36 haftalık doğdu sürekli uyuyo uyanık oldugu tek zaman altı degısırken oda 15dk.uykuda agzını kıtlıyo ne yaparsam yapayım almıyo.depresyona girmek üzereyim sürekli aglıyorum
Aa ilk defa duydum uzunluk.. Desene seninkinin daha çok yolu varHafta dönümü gelmişti acile gittik yine yalancı sanciymis nasıl bir kasılma anlatamam içerde kılıç kalkan ekibi show yapiyo o kılıçlar içten içten saplaniyo sanki diye koştuk gittik ne sancı çıktı ne bisey aciklik kontrolü de yapildiaçılma yok ama rahim ağzına ulaşana kadar zorlandı ebe çok ilerideymiş vajinal kısalık değil uzunluk varmış meğer bende..nisanım da gelmedi ellemeyle hemen gelir sanıyodum
Gözünüz aydın canım Allah bağışlasın güle güle büyüt bebeğiniArkadaşlar merhabaa biz cok iyiyiz minnak kızım ve ben emme calısmalarındayız inşallah fırsat buldugumda size yasadıklarımı anaştacağım hem cok güzel hem duygu dolu bol gözyasılı bir gundu benım icin Allahım hepımızın sağlıkla kucağına almayo nasip etsin cok güzel bir duyguymus ve amelıyatta tum evlat hasreti cekenlere dua ettim , sizlerin de sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum
Benimde en son gittiğimde rahim ağzı 5 cm di hala uzun bendedeHafta dönümü gelmişti acile gittik yine yalancı sanciymis nasıl bir kasılma anlatamam içerde kılıç kalkan ekibi show yapiyo o kılıçlar içten içten saplaniyo sanki diye koştuk gittik ne sancı çıktı ne bisey aciklik kontrolü de yapildiaçılma yok ama rahim ağzına ulaşana kadar zorlandı ebe çok ilerideymiş vajinal kısalık değil uzunluk varmış meğer bende..nisanım da gelmedi ellemeyle hemen gelir sanıyodum
Mecbur napalımSıcak duş iyi gelir dicem ama havalar da müsait değil çatlıyor insan.. Ne diyelim sabredicen son haftalar inşallah
Hayırlı olsun canım, senin adına çok sevindim. Ömrü bereketli olsun yavrunun. Birlikte çok mutlu olun hep mutlu olunArkadaşlar merhabaa biz cok iyiyiz minnak kızım ve ben emme calısmalarındayız inşallah fırsat buldugumda size yasadıklarımı anaştacağım hem cok güzel hem duygu dolu bol gözyasılı bir gundu benım icin Allahım hepımızın sağlıkla kucağına almayo nasip etsin cok güzel bir duyguymus ve amelıyatta tum evlat hasreti cekenlere dua ettim , sizlerin de sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum
Merhaba kızlar bugün görüş günüydü 2960 gr ve 51 cm olmuş minik kuzu
Pazartesi öğlen saatlerinde de kavuşmuş olucaz inşallah
Maşallah kızlar kuzularınıza darısı bizkere inşallahBu arada ben de bugün gittim doktora 37+4'teyim bebebeğin tahmini ağırlığı 3200 kadarmış boyu da 49-50 santim dedi şaşırdım, benimkiler doğumda o kadardı zaten :) bu da şimdiden böyle ise iri doğacak Allahualem.
Bir de 9 ayda sadece 7-8 kilo almışım çok sevindim, bu gebeligimde biraz dikkat etmeye çalıştım çünkü, ikincide fil gibi olmuştum 15-20 kilo almıştım biraz geç vermiştim onu da.
Bende son çare küveti soğuk su doldurup ayaklarımı koydum banyoda takılıyorum hiç bisey fayda etmiyor çok sıcak burasıda.Heeelp heeelllp!!!Bugün koltuğa yapıştım.Çok sıcaaaakkkk
Ah o evrelere yeni mi geldinizBen yuvarlanıyorumyani yuvarlanarak yaşamayı öğreniyorum..
Valla bebiş keşke almasaydım o kadar kiloyu da en birinci kankan olmanın başka bi yolunu bulurdum benObaaanaptın bebikom sen ❤ Meğer benim en birinci sınıf kankam senmissin ❤❤ şaka bir yana sakın dert etme kendine. En çok kilo sen vereceksin
Çok sıcak
Fil ayakları gibi oldu ayaklarım.
35°
Sıcaaaaaakkkk
Ben de az önce doktorun önerisiyle kovaya soğuk su doldurup ayaklarımı soktum. Bi yarım saat kaldım öyle nasıl iyi geldi. Şu an hiç sıcak değil benim içinBenimdeee yaniyorummm
Ayyy ne güzel yaa sabırsızlanıyorum böyle duyuncaArkadaşlar merhabaa biz cok iyiyiz minnak kızım ve ben emme calısmalarındayız inşallah fırsat buldugumda size yasadıklarımı anaştacağım hem cok güzel hem duygu dolu bol gözyasılı bir gundu benım icin Allahım hepımızın sağlıkla kucağına almayo nasip etsin cok güzel bir duyguymus ve amelıyatta tum evlat hasreti cekenlere dua ettim , sizlerin de sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum
Klima yok olsa keşkeKlima sabah 8 den beri çalışıyo
Ne kovası ne duşu hiç bişeyin etkisi yarım saatten fazla sürmüyor klima tek çare
Yürüyüşe gittim koca bi dondurma yedim eve gelir gelmez yine duşa attım kendimi bin derece sanki hava
Canım merhaba. Ben hala hastanedeyim yarin çıkıyoruz inşallah. Oğlum gayet iyi,ama her emzirmeye gittiğimde ordaki hemsire sinirimi bozuyor emzirmeyi bilmiyorsun diye imma ediyor,şöyle yap diyor böyle yap diyor ama durmadannnn,kendimi yetersiz ve beceriksiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?