2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hafta dönümü gelmişti acile gittik yine yalancı sanciymis nasıl bir kasılma anlatamam içerde kılıç kalkan ekibi show yapiyo o kılıçlar içten içten saplaniyo sanki diye koştuk gittik ne sancı çıktı ne bisey aciklik kontrolü de yapildi açılma yok ama rahim ağzına ulaşana kadar zorlandı ebe çok ilerideymiş vajinal kısalık değil uzunluk varmış meğer bende..nisanım da gelmedi ellemeyle hemen gelir sanıyodum

Sakın canını sıkma. Uyanıp emmesi için farklı şeyler dene. Mutlaka mutlaka uyanıp emsin, gündüz her saat, gece de en az her 2-3 saat. Biliyorum yenidoğanı uyandırmak çok zordur ama mecbur uyanıp emmesi lazım. Islak havlu ile yüzünü sil en son çare olarak.

Ozgurkus canım hayır sakin ol biraz. Emmese bile dünyanın sonu değil. Biz burda tavsiye veriyoruz ama eminim sen zaten bin katı uğraş veriyorsun. O yüzden kesinlikle sakin ol lütfen. Ne hissettiğini anlayabiliyorum. Benim de 3 gün gelmedi. Hem göğüs yaraları hem sezeryan yaraları hem uykusuzluk yorgunluk hormonların birden tepetaklak olması bunlar kolay şeyler değil. Senin yükün şu an sana yeter zaten yeni yeni stres ve acılar ekleme. Emerse emer sütün olursa olur. Emmezse de süt gelmezse de asla bı problem değil bence aç kalacak değil ya mamalar var çok şükür. Kız önceden mama bile yokmuş bundan 50 sene önce şekerli su verirlermis sanki neleri eksik. Sakin ol. Kocamannnnnnnn öpüyorum seni kocaman hisset

Aa ilk defa duydum uzunluk.. Desene seninkinin daha çok yolu var

Gözünüz aydın canım Allah bağışlasın güle güle büyüt bebeğini bize de sağlıklı doğumlar isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Benimde en son gittiğimde rahim ağzı 5 cm di hala uzun bendede

Hayırlı olsun canım, senin adına çok sevindim. Ömrü bereketli olsun yavrunun. Birlikte çok mutlu olun hep mutlu olun
Merhaba kızlar bugün görüş günüydü 2960 gr ve 51 cm olmuş minik kuzu
Pazartesi öğlen saatlerinde de kavuşmuş olucaz inşallah
Maşallah kızlar kuzularınıza darısı bizkere inşallah

Ozgurkus ha bu arada uyandiramasan bile bebeği yanında koynunda tut teni tenine değsin ağzı memeye değsin bu da hormon salgılıyormuş inşallah fayda eder.
Canını sıkma sen elinden geleni yapıp sabret bir iki gün belke inşallah gelir. Elinden gelenin fazlasini yapamazsin zaten kendini üzme boş yere. Şu an daha gelmese de senin suçun değil ki bu nasip kısmet rızık veren Allahtir dua et. Üzülme.

Obaaa naptın bebikom sen ❤ Meğer benim en birinci sınıf kankam senmissin ❤❤ şaka bir yana sakın dert etme kendine. En çok kilo sen vereceksin
Valla bebiş keşke almasaydım o kadar kiloyu da en birinci kankan olmanın başka bi yolunu bulurdum ben Inşallah veririm bu kiloları. Eski halimi çok özledim. Bir an önce doğurup normale dönmek istiyorum artık
Çok sıcak
Fil ayakları gibi oldu ayaklarım.
35°
Benimdeee yaniyorummm
Ben de az önce doktorun önerisiyle kovaya soğuk su doldurup ayaklarımı soktum. Bi yarım saat kaldım öyle nasıl iyi geldi. Şu an hiç sıcak değil benim için Hemen yapın hiç beklemeyin ooooh
Ayyy ne güzel yaa sabırsızlanıyorum böyle duyunca Analı babalı büyüsün canım geçmiş olsun çok şükür atlattın sen de

Klima sabah 8 den beri çalışıyo
Ne kovası ne duşu hiç bişeyin etkisi yarım saatten fazla sürmüyor klima tek çare

Yürüyüşe gittim koca bi dondurma yedim eve gelir gelmez yine duşa attım kendimi bin derece sanki hava

Kızlar doktordan geldim. Her şey yolunda çok şükür. Bebeklerin kalp atışları iyi, hareketleri iyi, usgye girmedim ama 2,5 kiloyu geçtiler diye tahmin ediyor doktor. Doğsalar da kuvöze girmezler dedi Benim nabzım ve tansiyonum biraz yüksek çıktı ama hava çok sıcak normal dedi. Bi de demirim düşük çıktı ilk defa, takviye yazdı. Ağrılarıma sancılarıma her şeylerime normal dedi. Açılmam da yokmuş. Zamanından önce doğmazlar gibi görünüyor şimdilik. Bizden haberler böyle

Klima yok olsa keşke Almanya'da böyle sıcaklara kimse hazırlıklı değil Benim bebelerin şansına bu sene en karlı kışı, en sıcak yazı yaşadık

Canım merhaba. Ben hala hastanedeyim yarin çıkıyoruz inşallah. Oğlum gayet iyi,ama her emzirmeye gittiğimde ordaki hemsire sinirimi bozuyor emzirmeyi bilmiyorsun diye imma ediyor,şöyle yap diyor böyle yap diyor ama durmadannnn,kendimi yetersiz ve beceriksiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…