Eksik olma canım bi nebze vicdanım rahatladı .Ozgurkus ha bu arada uyandiramasan bile bebeği yanında koynunda tut teni tenine değsin ağzı memeye değsin bu da hormon salgılıyormuş inşallah fayda eder.
Canını sıkma sen elinden geleni yapıp sabret bir iki gün belke inşallah gelir. Elinden gelenin fazlasini yapamazsin zaten kendini üzme boş yere. Şu an daha gelmese de senin suçun değil ki bu nasip kısmet rızık veren Allahtir dua et. Üzülme.
Ozgurkus canım hayır sakin ol biraz. Emmese bile dünyanın sonu değil. Biz burda tavsiye veriyoruz ama eminim sen zaten bin katı uğraş veriyorsun. O yüzden kesinlikle sakin ol lütfen. Ne hissettiğini anlayabiliyorum. Benim de 3 gün gelmedi. Hem göğüs yaraları hem sezeryan yaraları hem uykusuzluk yorgunluk hormonların birden tepetaklak olması bunlar kolay şeyler değil. Senin yükün şu an sana yeter zaten yeni yeni stres ve acılar ekleme. Emerse emer sütün olursa olur. Emmezse de süt gelmezse de asla bı problem değil bence aç kalacak değil ya mamalar var çok şükür. Kız önceden mama bile yokmuş bundan 50 sene önce şekerli su verirlermis sanki neleri eksik. Sakin ol. Kocamannnnnnnn öpüyorum seni kocaman hisset ❤❤❤
Sen boşver onu nasıl olsa kurtulacaksınız canım görmiceksin Bi daha belkideCanım merhaba. Ben hala hastanedeyim yarin çıkıyoruz inşallah. Oğlum gayet iyi,ama her emzirmeye gittiğimde ordaki hemsire sinirimi bozuyor emzirmeyi bilmiyorsun diye imma ediyor,şöyle yap diyor böyle yap diyor ama durmadannnn,kendimi yetersiz ve beceriksiz hissediyorum
Canım merhaba. Ben hala hastanedeyim yarin çıkıyoruz inşallah. Oğlum gayet iyi,ama her emzirmeye gittiğimde ordaki hemsire sinirimi bozuyor emzirmeyi bilmiyorsun diye imma ediyor,şöyle yap diyor böyle yap diyor ama durmadannnn,kendimi yetersiz ve beceriksiz hissediyorum
Bende kuvete doldurup ayaklarımı koydum gerçekten iyi geldi biraz .benim ev çatı katı bide ekstra sıcak pişiyorum resmenValla bebiş keşke almasaydım o kadar kiloyu da en birinci kankan olmanın başka bi yolunu bulurdum benInşallah veririm bu kiloları. Eski halimi çok özledim. Bir an önce doğurup normale dönmek istiyorum artık
Ben de az önce doktorun önerisiyle kovaya soğuk su doldurup ayaklarımı soktum. Bi yarım saat kaldım öyle nasıl iyi geldi. Şu an hiç sıcak değil benim içinHemen yapın hiç beklemeyin ooooh
Ayyy ne güzel yaa sabırsızlanıyorum böyle duyuncaAnalı babalı büyüsün canım geçmiş olsun çok şükür atlattın sen de
Canım doğumdan sonra ilk 2 hafta, hamileliğimi mumla aradım diyebilirim:))) sezeryan+genel anestezi çok zor(genel olma bence). İki çocuk emzirme ve uykusuzluk alışana kadar gene çok zor:) ama alışılıyor...sezeryan ağrım benim çok ağırdı ama 10 güne minimuma iniyor.Hiç iyi değilimMidem yanıyo napsam fayda etmiyo, burnum tıkalı, kulağım tıkalı, hemoroid oldum yine, sağ bacağım ağrıyo yürürken topallıyorum, sürekli wcye gidiyorum, meme uçlarım acıyo ve çoook sıcak Kendimi son 2 hafta diye telkin ediyorum ama her şey üst üste gelince siniri bozuluyor insanın. Kızlar doğumdan sonra geçiyor mu bu yanmalar hemoroidler? Nolur geçiyo diyin lavitabellamk
Amanın yaradana kurban bakışlara bak
Çok teşekkür ederimmAmanın yaradana kurban bakışlara bakgözünüz aydın güzel günlerde büyüsün
Yaaaaaa maşallah
Ayyy canım yaaa çok zor vallahiBende kuvete doldurup ayaklarımı koydum gerçekten iyi geldi biraz .benim ev çatı katı bide ekstra sıcak pişiyorum resmen
Ahhhh ne diyosunnn mumla mı aradınnnCanım doğumdan sonra ilk 2 hafta, hamileliğimi mumla aradım diyebilirim:))) sezeryan+genel anestezi çok zor(genel olma bence). İki çocuk emzirme ve uykusuzluk alışana kadar gene çok zor:) ama alışılıyor...sezeryan ağrım benim çok ağırdı ama 10 güne minimuma iniyor.
Soruna gelince mide yanman geçiyor, burnum benim hala tıkalı ama daha az, kulak geçiyor, hemoroid geçiyor, bacak, kasık ağrısı geçiyor, wc olayı geçiyor...
Maşallah Rabbim nazarlardan korusun
Saydığın herşeyi bebek olmadan katlanmak daha zor canım öyle düşün bebişin yanında kurtuldun inşallah geçicek daha da rahat olcaksınKızlar 22 haziranda doğum yaptım
Allaha çok şukür kucağıma aldım yavrumu
Belden uyuşmalı sezeryan oldum
Korktuğum gibi olmadı
Yavrumu koynuma koydukları an çok güzeldi
Dikiş atmadılar lazerle yapıştırdılar
Ilk gün ağrım oldu okadar
Ikinci günün akşamı bebeğimi kendim alıp bakabildim
Hersey güzel giderken
inanılmaz baş ağrısı ve mide bulantım başladı dünden beri
Sabah aksam ağrı kesici igne vuruluyorum
Öyle gözlerimi açabiliyorum
Yemek yiyip su icemiyorum direk çıkartıyorum
Bebegime eşim bakıyor 2 gundur
Ben yatıyorum esim getirip yanima tuttup meme mi emzirtiyor
Gazini cikartıp uyutuyor
Altıni degiştiriyor
Ben oylece yatiyorum sadece
Çok kötü durumdayım
Doktorun tek dediği şey bol bol kahve ve su içiceksin
Sadece böyle narkozu atabilirmişim
Inşallah bir an önce geçer bu durum dua edin lutfen bana çok ihtiyacım var☹
Sizler nasılsiniz merak ediyorum
Başka Dogum yapanlar oldumu acaba
Kendimi iyi hissettikçe açip okuyacam inşallah
Allaha emenet olun kızlar
Yaaa bu neeee inanmıyorum nasıl güzel bişey bu ben de istiyorum hemen aşerdim resmennn
Hadi yaa çok geçmiş olsun canımKızlar 22 haziranda doğum yaptım
Allaha çok şukür kucağıma aldım yavrumu
Belden uyuşmalı sezeryan oldum
Korktuğum gibi olmadı
Yavrumu koynuma koydukları an çok güzeldi
Dikiş atmadılar lazerle yapıştırdılar
Ilk gün ağrım oldu okadar
Ikinci günün akşamı bebeğimi kendim alıp bakabildim
Hersey güzel giderken
inanılmaz baş ağrısı ve mide bulantım başladı dünden beri
Sabah aksam ağrı kesici igne vuruluyorum
Öyle gözlerimi açabiliyorum
Yemek yiyip su icemiyorum direk çıkartıyorum
Bebegime eşim bakıyor 2 gundur
Ben yatıyorum esim getirip yanima tuttup meme mi emzirtiyor
Gazini cikartıp uyutuyor
Altıni degiştiriyor
Ben oylece yatiyorum sadece
Çok kötü durumdayım
Doktorun tek dediği şey bol bol kahve ve su içiceksin
Sadece böyle narkozu atabilirmişim
Inşallah bir an önce geçer bu durum dua edin lutfen bana çok ihtiyacım var☹
Sizler nasılsiniz merak ediyorum
Başka Dogum yapanlar oldumu acaba
Kendimi iyi hissettikçe açip okuyacam inşallah
Allaha emenet olun kızlar
Canım anladığım kadarıyla sezeryan sonrası herkes için farklı işliyor. O yüzden beni direk baz alma sen. Ve evet ilk bikaç gün ağrılarımın geçeceğine bile inanmadım ama şuan varla yok arası. Sadece sabır diyorum, bunu unutma. Diğer hamilelik şeyleri her türlü geçecek.Ayyy canım yaaa çok zor vallahiAma neyse en azından sonuna denk geldi çok az kaldı atlatıcaz yakında
Ahhhh ne diyosunnn mumla mı aradınnnYoğunluk, uykusuzluk ve dikiş ağrısı anladığım kadarıyla. Ama diğer sıkıntılar bitiyorsa süper Ben bi de yalnızım burda. Sadece eşim ve ben. Umarım üstesinden gelebiliriz. Korktum şu an biraz
Ay bu kızlar gelmiyor canım analarına da acımıyolar
5. Bebeğin sanki ne alakaymışCanım merhaba. Ben hala hastanedeyim yarin çıkıyoruz inşallah. Oğlum gayet iyi,ama her emzirmeye gittiğimde ordaki hemsire sinirimi bozuyor emzirmeyi bilmiyorsun diye imma ediyor,şöyle yap diyor böyle yap diyor ama durmadannnn,kendimi yetersiz ve beceriksiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?