2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Eksik olma canım bi nebze vicdanım rahatladı .

iyiki varsınız valla. tamam canım sakin olacagım insallah onun için nelere katlandım ben hepsi geldi gecti sıra bunda insallah sagol

Sen boşver onu nasıl olsa kurtulacaksınız canım görmiceksin Bi daha belkide
Oğluşun iyi sen iyisin gerisi boş evde gidin iyice rahatlicaksın

Bakma sen ona.İçinden geldiği gibi hareket et.Daha çok yenisin kırk yıldır emzirmiyosun ya.Memenin kahverengi kısmının hepsini tutmasını sağla.Memeyi elinle alttan destekle.Bir parmağınla da bebisin çenesini destekle.

Bende kuvete doldurup ayaklarımı koydum gerçekten iyi geldi biraz .benim ev çatı katı bide ekstra sıcak pişiyorum resmen

Canım doğumdan sonra ilk 2 hafta, hamileliğimi mumla aradım diyebilirim:))) sezeryan+genel anestezi çok zor(genel olma bence). İki çocuk emzirme ve uykusuzluk alışana kadar gene çok zor:) ama alışılıyor...sezeryan ağrım benim çok ağırdı ama 10 güne minimuma iniyor.
Soruna gelince mide yanman geçiyor, burnum benim hala tıkalı ama daha az, kulak geçiyor, hemoroid geçiyor, bacak, kasık ağrısı geçiyor, wc olayı geçiyor...

Kızlar 22 haziranda doğum yaptım
Allaha çok şukür kucağıma aldım yavrumu

Belden uyuşmalı sezeryan oldum
Korktuğum gibi olmadı

Yavrumu koynuma koydukları an çok güzeldi

Dikiş atmadılar lazerle yapıştırdılar
Ilk gün ağrım oldu okadar
Ikinci günün akşamı bebeğimi kendim alıp bakabildim
Hersey güzel giderken

inanılmaz baş ağrısı ve mide bulantım başladı dünden beri
Sabah aksam ağrı kesici igne vuruluyorum
Öyle gözlerimi açabiliyorum

Yemek yiyip su icemiyorum direk çıkartıyorum
Bebegime eşim bakıyor 2 gundur
Ben yatıyorum esim getirip yanima tuttup meme mi emzirtiyor

Gazini cikartıp uyutuyor
Altıni degiştiriyor

Ben oylece yatiyorum sadece

Çok kötü durumdayım

Doktorun tek dediği şey bol bol kahve ve su içiceksin
Sadece böyle narkozu atabilirmişim

Inşallah bir an önce geçer bu durum dua edin lutfen bana çok ihtiyacım var

Sizler nasılsiniz merak ediyorum
Başka Dogum yapanlar oldumu acaba

Kendimi iyi hissettikçe açip okuyacam inşallah
Allaha emenet olun kızlar

Bende kuvete doldurup ayaklarımı koydum gerçekten iyi geldi biraz .benim ev çatı katı bide ekstra sıcak pişiyorum resmen
Ayyy canım yaaa çok zor vallahi Ama neyse en azından sonuna denk geldi çok az kaldı atlatıcaz yakında
Ahhhh ne diyosunnn mumla mı aradınnn Yoğunluk, uykusuzluk ve dikiş ağrısı anladığım kadarıyla. Ama diğer sıkıntılar bitiyorsa süper Ben bi de yalnızım burda. Sadece eşim ve ben. Umarım üstesinden gelebiliriz. Korktum şu an biraz

Saydığın herşeyi bebek olmadan katlanmak daha zor canım öyle düşün bebişin yanında kurtuldun inşallah geçicek daha da rahat olcaksın
Uykusuzluk sıcak ayak şişmeleri vajinal ağrılar çiş nöbetleri aynen devam İsyanları eşiğindeyim

Yaaa bu neeee inanmıyorum nasıl güzel bişey bu ben de istiyorum hemen aşerdim resmennn Maşallah
Hadi yaa çok geçmiş olsun canım Bende de böyle olursa yandık biz Bi de 2 bebek Eşim nasıl bakıcak tek başına

Canım anladığım kadarıyla sezeryan sonrası herkes için farklı işliyor. O yüzden beni direk baz alma sen. Ve evet ilk bikaç gün ağrılarımın geçeceğine bile inanmadım ama şuan varla yok arası. Sadece sabır diyorum, bunu unutma. Diğer hamilelik şeyleri her türlü geçecek.

5. Bebeğin sanki ne alakaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…