Ya ben erken doğum riskinden dolayı izne hemen ayrıldım hiç aktaramicam. 21 Haziran'da doğum yaptım. O tarihten itibaren mi 8 hafta yoksa beklenen doğum tarihinden itibaren mi 8 hafta sayiyoruzEvet kuzu Doğru hatırladın1 ekimde başlamam gerekiyor napcam Bilmem senin ne zaman başlangıç
Bende bu hafta prematüre ve newbornkarı kaldırdım insan nasıl buruklaşıyor yaaBugün bunu düşünüyordum bende. Ay ne zaman doğacak falan derken kıyafetleri küçüldü kuzumun ne çabuk geçiyor zaman
Benim doğum yaptığım tarihten itibaren 8 hafta eklediler, doğum yaptığım tarihle doğuracağım tarih arasındaki günleride en sona eklediler. Yani benim 1 temmuzda doğurmam gerekiyordu ben 8 haziranda doğurdum. 8 hazirana 8 hafta eklediler 3 ağustos oldu. 3 ağustostan sonrada 8 haziran1 temmuz arasındaki 23 günü eklediler 26 ağustosta doğum iznim bitti.Ya ben erken doğum riskinden dolayı izne hemen ayrıldım hiç aktaramicam. 21 Haziran'da doğum yaptım. O tarihten itibaren mi 8 hafta yoksa beklenen doğum tarihinden itibaren mi 8 hafta sayiyoruz
Benimkinde de oluyor doktora sordum 1-2 cmlikse sorun değil 6-7cm olursa doktora gel dediKızlar bu kaka normal mi sizce böyle sümüksü bi yapısı var
Cm den kasıt nedir canımBenimkinde de oluyor doktora sordum 1-2 cmlikse sorun değil 6-7cm olursa doktora gel dedi
Santim işte uzayan parçalar yokmuCm den kasıt nedir canım
Cm yi anladım demek istediğim uzama miktarımı 6/7 cm yoksa bezde görülen miktarmı çünkü benim şuan 6/7 cm den gazladır bezdeki toplam miktarSantim işte uzayan parçalar yokmu
Ben hala öyle uyanıyorum çok sinir bozucuİnşallah valla özellikle geceleri sırılsıklam uyanıyorum yane zaman geçti canım senin yeni mi
Evet öyle ama her bir şeylerine şahit olmakta ayrı güzel tabiiBende bu hafta prematüre ve newbornkarı kaldırdım insan nasıl buruklaşıyor yaa
ne kadar oldu doğum yapalı ? Ay bi ömür bu kadar terlemeyle yaşanmaz leeşşBen hala öyle uyanıyorum çok sinir bozucu
Benim de 16 Ekim. Maaşı alırsam 14 Kasıma kadar izin rapor bir şeyler düşünmeliyim. Sonra zaten ücretsiz düşünüyorum. Direkt ücretsiz de alabilirim ben de bilmiyorum kararsızım.Evet kuzu Doğru hatırladın1 ekimde başlamam gerekiyor napcam Bilmem senin ne zaman başlangıç
Hak kaybın yok. Beklenen doğum tarihi üzerine 8 hafta sayacaksın. Mebbisde kaç gün analık iznindesin bellidir.Ya ben erken doğum riskinden dolayı izne hemen ayrıldım hiç aktaramicam. 21 Haziran'da doğum yaptım. O tarihten itibaren mi 8 hafta yoksa beklenen doğum tarihinden itibaren mi 8 hafta sayiyoruz
1 Temmuz üzerine 8 hafta saymaları gerekmiyor muydu? 32. Haftadan önce mi ayrıldın eğer öyle ise durum ondan farklı olabilir.Bende bu hafta prematüre ve newbornkarı kaldırdım insan nasıl buruklaşıyor yaa
Benim doğum yaptığım tarihten itibaren 8 hafta eklediler, doğum yaptığım tarihle doğuracağım tarih arasındaki günleride en sona eklediler. Yani benim 1 temmuzda doğurmam gerekiyordu ben 8 haziranda doğurdum. 8 hazirana 8 hafta eklediler 3 ağustos oldu. 3 ağustostan sonrada 8 haziran1 temmuz arasındaki 23 günü eklediler 26 ağustosta doğum iznim bitti.
Benim de 30. Gün geceleri ensem su içinde uyanıyom. Herhalde 40 gün kesin olurda üstünü bilemiceemne kadar oldu doğum yapalı ? Ay bi ömür bu kadar terlemeyle yaşanmaz leeşş
Evet dediğin gibide oluyor1 Temmuz üzerine 8 hafta saymaları gerekmiyor muydu? 32. Haftadan önce mi ayrıldın eğer öyle ise durum ondan farklı olabilir.
40 a razıyım daha uzun sürmesindeBenim de 30. Gün geceleri ensem su içinde uyanıyom. Herhalde 40 gün kesin olurda üstünü bilemiceem
Sen de öğretmen misin canım. Kim hesapladı idare mi. Ben müdür yardimcisina soruyorum. Doktor bilir dedi. Anlamadım. Senin dediğin gibi hesaplarsam. 2 Eylülde biterBende bu hafta prematüre ve newbornkarı kaldırdım insan nasıl buruklaşıyor yaa
Benim doğum yaptığım tarihten itibaren 8 hafta eklediler, doğum yaptığım tarihle doğuracağım tarih arasındaki günleride en sona eklediler. Yani benim 1 temmuzda doğurmam gerekiyordu ben 8 haziranda doğurdum. 8 hazirana 8 hafta eklediler 3 ağustos oldu. 3 ağustostan sonrada 8 haziran1 temmuz arasındaki 23 günü eklediler 26 ağustosta doğum iznim bitti.
Nerede yazıyor ki mebbiste göremedim canımHak kaybın yok. Beklenen doğum tarihi üzerine 8 hafta sayacaksın. Mebbisde kaç gün analık iznindesin bellidir.
Ben 32. Haftadan önce ayrıldım1 Temmuz üzerine 8 hafta saymaları gerekmiyor muydu? 32. Haftadan önce mi ayrıldın eğer öyle ise durum ondan farklı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?