Benimkini personel daire başkanlığı ayarladı, özlüğe doğum belgemi verdim yurtdışı doğumlu olduğum için. Ama sen türkiyede doğurduğun için doğum yaptığın hastanedeki doktor işe başlama tarihini hesaplıyor sekreterde doğum raporu yazıyor orda işe başlama tarihinde yazıyor ilk doğumumda öyle olmuştu.Sen de öğretmen misin canım. Kim hesapladı idare mi. Ben müdür yardimcisina soruyorum. Doktor bilir dedi. Anlamadım. Senin dediğin gibi hesaplarsam. 2 Eylülde biter
Evet canım. İlçe memde işleniyor. Hastane sana rapor vermiş olmalı. Onu okula götürsen bile onlar ilçeye veriyor. Özlük bölümü mebbise işliyor.Sen de öğretmen misin canım. Kim hesapladı idare mi. Ben müdür yardimcisina soruyorum. Doktor bilir dedi. Anlamadım. Senin dediğin gibi hesaplarsam. 2 Eylülde biter
İzinler bölümü var ya. Sağlık, mazeret, yıllık izin gibi. Onların birinde yazıyor. Tek tek bakabilirsin. Benim son analık izni 103 gün. 8+5 beklenenden bir hafta da erken doğdu. Hepsi içinde yani.Nerede yazıyor ki mebbiste göremedim canım
Durum ordan biraz farklı olabilir. Veya etkisi yoktur. Onu tam bilmiyorum.Ben 32. Haftadan önce ayrıldım
Baktım canım. Süre gün kısmında 57 yazıyor o ne demek. Doğum sonrası izin süresi miKarasya
Mebbisde kişisel bilgiler modülünde
En altta izin işlemleri
Mazeret izni içinde en üstte doğum sonrası rapor olarak kayıtlı. Gün bazından yazılmış.
Başlama tarihi orda yok tabi yine izin alabilirsin vs diye.
Ne güzel işte daha ne istiyorsun :)Kızım biberonu istemiyor ne yapacağım bilmiyorum
Memede meme tutturmuş
Öneriniz ne
Aynigun doğum yapmışız canım hak kaybın olmaz aktarılır iznin sende benimle aynigun başlayacaksın yüksek ihtimalYa ben erken doğum riskinden dolayı izne hemen ayrıldım hiç aktaramicam. 21 Haziran'da doğum yaptım. O tarihten itibaren mi 8 hafta yoksa beklenen doğum tarihinden itibaren mi 8 hafta sayiyoruz
Evet cAnım hava serin olmasına rağmen sürekli sırılsıklam olup çamaşır degistiriyordum , 40 ima kadar geçmişti canımİnşallah valla özellikle geceleri sırılsıklam uyanıyorum yane zaman geçti canım senin yeni mi
Evet. Tam 8 Hafta işte. 2 Eylül diyordun ya o zaman başlayacaksın veya izin alacaksın.Baktım canım. Süre gün kısmında 57 yazıyor o ne demek. Doğum sonrası izin süresi mi
Ha sen 32 de mi ayrıldın o zman değişebilir canım ben 37de ayrıldım izne çünküNe güzel işte daha ne istiyorsun :)
İşim olduğu zaman babaannesine bırakıyorum,ablama bırakıyorum memede memeNe güzel işte daha ne istiyorsun :)
Raporla idare edeyim bir süre. Kadın dogumcumdan rica edeyim. Sonra da ücretsiz izin alırım şubata kadar. Aslında hazirana kadar okula gitmek istemiyorum haziran seminerlerine giderim diyordum ama olmayacak gibi bakalımEvet. Tam 8 Hafta işte. 2 Eylül diyordun ya o zaman başlayacaksın veya izin alacaksın.
Evet canım hatta 28. Hafta ayrıldım. Riskin olduğu için.Ha sen 32 de mi ayrıldın o zman değişebilir canım ben 37de ayrıldım izne çünkü
Memeyi bırakmasın da. Her zaman da yanında olamazsın o da doğru. Valla bu bebeklerle işimiz iş :)İşim olduğu zaman babaannesine bırakıyorum,ablama bırakıyorum memede meme
Nasıl alıştıracağım biberona tekrar tekrar eskiden alıyordu
Chicco natural feeling biberon memeden biberona geçişte kolaylık sağlıyormuş diye okumuştum birinden canım. Kendim tecrübe etmedim ben tam tersi için uğraşıyorum şuan amaİşim olduğu zaman babaannesine bırakıyorum,ablama bırakıyorum memede meme
Nasıl alıştıracağım biberona tekrar tekrar eskiden alıyordu
Avent kullanıyorum eskiden alıyordu şimdi niye almıyor bilemedimChicco natural feeling biberon memeden biberona geçişte kolaylık sağlıyormuş diye okumuştum birinden canım. Kendim tecrübe etmedim ben tam tersi için uğraşıyorum şuan ama
Daha düzelir canımBu bebiş kafasını hep sağa ceviriyor kafası şekilsiz olacak acaba yan yatıs yastıgımı alsam. Sırtüstü yatıyo ama kafası yan.
Benimkide emme sonradı kafa atıyor burnu köprücük kemiğime geliyor ağlıyor, bu kafa atmalar nerden çıktıysa.Bu bebiş kafasını hep sağa ceviriyor kafası şekilsiz olacak acaba yan yatıs yastıgımı alsam. Sırtüstü yatıyo ama kafası yan.
Artik istedikleri yone ceviriyorlar canim bende bıraktığım gibi bulamiyorum gunduzleri derin uyumadığı icinBu bebiş kafasını hep sağa ceviriyor kafası şekilsiz olacak acaba yan yatıs yastıgımı alsam. Sırtüstü yatıyo ama kafası yan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?