2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bir de ben en son gittiğimde burun kemigine ve ense kalınlığına bakmisti doktorum. Yine de test yaptirip yaptırmamak konusunda kararsızım siz ne düşünüyorsunuz?

Evet şimdi tesadüfen bir yazıya rastladım ingilizce. Çok nadir durumlarda yasaklanabiliyor ilk aylarda ama bu düşük tehlikesi çok çok yüksek olanlar için geçerliymiş. Inşallah sendeki risk kalmamıştır o kadar Elbet o korkuyu yaşayan her tedbiri alır. Ama hiçbir sıkıntısı olmayan gebelerde de bazen doktor çok girmeyin ilişkiye diyor ben de onu anlamıyorum, neyse her doktor başka işte.

Bana doktor başından beri serbest bıraktı ilişkiyi ama bende kendim korktuğum için ve cinselligi hiç sevmediğim için kendim yapmıyorum 3 aydır :)))

Merhaba kızlar dun sancım oldu biraz sanırım bagırsakları bozdum takıntı yaptım bugun doktora gideceğim bebeğimi görmek için

Bilmiyorum hem o yönü var hemde eşimin yanında söylediği için rahatım inan enerjim yok işe geliyorum sabahın köründe kalkıp onunda etkisi var zaten yemek ye et saat 10 oluyo o saatten sonra kafamı kaldıramıyorum adamada yanaşasım yok yalan değil yani Ama özellik son 3 ay açılmayı kolaylaştırdığı sık ilişki tavsiye ediyolar onu biliyorum

Bana doktor başından beri serbest bıraktı ilişkiyi ama bende kendim korktuğum için ve cinselligi hiç sevmediğim için kendim yapmıyorum 3 aydır :)))
Sevmemek başka ama korkmaya gerek yok cnm.. Ee eşine ne diyorsun hamileler giremezmis doktor dedi mi diyorsun
Şaka bir yana ilk üç ay ilişkiye mide bulantısından dolayı girmeyenler de var yani kadın eşinin kokusuna tahammül edemiyor ay yazık adama

Kız ben sırf çocuk için evlendim zaten :))) evlenmeden önce vajinismus tedavisi gördüm korku kısmını atlatmistim ama keyif alma durumuna hiç gelemedim :)) eşime de icimde bebek var bebekle ilk bu şekilde tanışman hiç romantik olmaz diyorum :)))

Evet son haftalarda faydası var. Hem açılmaya yardımcı oluyor hem de yırtılmayı önlüyor. Yani afedersin ilişkiye girdikçe vajina esniyor ya ordaki derinin esnek kalması yırtılmayı önlüyor.

Evet son haftalarda faydası var. Hem açılmaya yardımcı oluyor hem de yırtılmayı önlüyor. Yani afedersin ilişkiye girdikçe vajina esniyor ya ordaki derinin esnek kalması yırtılmayı önlüyor.
evet bi o bi sıcak suyla uygulama bide perine masajı yağla çok iyi geliyomuş duydum bakalım nasip olursa o zamana gelirsek hayırlısıyla

Son aylara dene bence çünkü doğuma da faydası var :) İnşallah bebeğine kavuşur vajinismusu da tamamen atlatırsın.

evet bi o bi sıcak suyla uygulama bide perine masajı yağla çok iyi geliyomuş duydum bakalım nasip olursa o zamana gelirsek hayırlısıyla
İki bebekte de doğuma kadar kısıtlamadık hiçbir şekilde bir de yağ fln da uyguladım yani artık ondan mı değil mi bilmem ama doğumlar zor olmadı hele ikinci bebek 5 dk da cıktı:) Herkesin öyle kolay olsun isterim iki saat ıkınmak yerine cup diye çıkıverdi

Allah korusun ama şöyle düşün nasip olur da normal doğurursan bence bir sorun kalmaz yani ordan koca bebek geçmiş zaten. ilişki çocuk oyuncağı gibi olur
Aynen öyle :)) şimdi kendi kendime diyorum ki icimdekalacak değil ya mecbur bir şekilde onu çıkaracaklar korkma kızım diyorum :))

İnşallah öyle Rabbim herkesi bi avazda kurtarsın normal doğumu destekliyorum kesinlikle ama olmazsada zorlamam sağlıksal sebeplere bağlı

Bence yapi meselesi perine masajindan tut iliskiye kadar her sey vardı ama rahim yollarim dardi bebegin kafasi haftasindan ondeydi benim ic yirtilmam oldu ama ikinci rahat olur diye düşünüyorum artik

Canim ben de kanamayla doktora gittigimde ilk sorduklari soru, “cinsel iliski sonrasi mi oldu” oldu. Ki yanlis anlamayin, durumum el verdigi surece en iyi doktorlara gitmeye calisiyorum. Ondan sonra da 15 gun tuvalet disinda olan her hareketim yasaklandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…