Bence yapi meselesi perine masajindan tut iliskiye kadar her sey vardı ama rahim yollarim dardi bebegin kafasi haftasindan ondeydi benim ic yirtilmam oldu ama ikinci rahat olur diye düşünüyorum artik
Tabi yapı çok önemli bu karında çatlak için de geçerli bu %99 genetik birşey istediğin kadar krem sür çatlarsa çatlar ama kimisi üçüze hamile kalır ama tek çatlağı olmaz. Perine masajı fln zaten dış kısımda yırtılmayı önler iç kısma zaten yapacak birşey yok, ama şöyle düşünün belki hiç önlem almasaydınız dıştan daha çok yırtılma olacaktı çünkü özellikle mesela uzun süre ilişkiye girmedikten sonraki ilk ilişkide nasıl fark ediyor ki bazen zor olabiliyor ya, demek ki esneklikte bir nebze de olsa fark ediyordur diye düşünüyorum. Ama en önemli etken genler annem 5 çocuk doğurmuş ne bir çatlak ne bir dikiş (!!) anneme çekmişim ben de çok şükür. Ama dikiş de olsa çatlak da olsa değer elbet önemli olan bebek :)
Canim ben de kanamayla doktora gittigimde ilk sorduklari soru, “cinsel iliski sonrasi mi oldu” oldu. Ki yanlis anlamayin, durumum el verdigi surece en iyi doktorlara gitmeye calisiyorum. Ondan sonra da 15 gun tuvalet disinda olan her hareketim yasaklandi.
Atlattim ki benim baya kanamam olmustu. Nedenini de bulamadik. Bugun de testler icin kontrolum var(3haft oldu), belki cinsiyetlerini de ogrenirim. Cok heyecanliyim
Tabi yapı çok önemli bu karında çatlak için de geçerli bu %99 genetik birşey istediğin kadar krem sür çatlarsa çatlar ama kimisi üçüze hamile kalır ama tek çatlağı olmaz. Perine masajı fln zaten dış kısımda yırtılmayı önler iç kısma zaten yapacak birşey yok, ama şöyle düşünün belki hiç önlem almasaydınız dıştan daha çok yırtılma olacaktı çünkü özellikle mesela uzun süre ilişkiye girmedikten sonraki ilk ilişkide nasıl fark ediyor ki bazen zor olabiliyor ya, demek ki esneklikte bir nebze de olsa fark ediyordur diye düşünüyorum. Ama en önemli etken genler annem 5 çocuk doğurmuş ne bir çatlak ne bir dikiş (!!) anneme çekmişim ben de çok şükür. Ama dikiş de olsa çatlak da olsa değer elbet önemli olan bebek :)
Tabiki farkı vardır dedigin gibi, zaten normal dogum sonrası büyük rahatlık o bölge agiz ici el ici gibi yaralar yırtıklar cabuk iyilesiyor hatta bizim dogumdan sonraki iliskiler daha iyiydi diyebilirim
Atlattim ki benim baya kanamam olmustu. Nedenini de bulamadik. Bugun de testler icin kontrolum var(3haft oldu), belki cinsiyetlerini de ogrenirim. Cok heyecanliyim
Tabiki farkı vardır dedigin gibi, zaten normal dogum sonrası büyük rahatlık o bölge agiz ici el ici gibi yaralar yırtıklar cabuk iyilesiyor hatta bizim dogumdan sonraki iliskiler daha iyiydi diyebilirim
Benim de dis eti kanamam cok oluyo canim. Gecenlerde de minnacik bacagimi kestim sanirsin derin yaralandim, oyle kanadi yani. Normaldir diye dusunuyorum.
Haftaya cuma gidicem bende, kizimda 12 haftalikken cinsiyeti öğrenmistim. Gittiğimde bebegimde 11 haftalik olmus olucak insallah. Sanmiyorum dr. Un gostersede soyleyecegini cok disiplinli birisi. Bu arada cinsiyet ile bilgi paylasan dr olmuş sizlerde. Gebe listesine baktim ama cinsiyetler yazilmaya başlanmamiş arkadaşlar. Rabbim herkesin gönlundekini en güzel sekilde nasip eder insallah. Birbirimize amin diyelim lütfen gebelerin duasi kabul olur derler
Kalp atışları için aynı gün 2 Dr gittim.Ozel ve devlette.Ozeldeki bebeği gördü.Kalp atışlarını duydu.Devletteki sadece 21 mm kese var bebeği göremiyorum kalp atışlarını tam duyamıyorum dedi.Umarım böyle birşeydir kuzenininde.Mutlaka ultrasonu kaliteli başka bi dr görünsün.Allah korktuğunuz uğraşmasın canm.