2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende tam tersi özelde gittiğim dr. Hicbirsey göremedi. Çapa da gittiğim yer kalp atışına kadar gördü. Yani ultrason cihazıyla alakalı kesinlikle bu durum

Valla ben tamamen bulandıran ve kokudan zaten adama yanaşamıyorum. Libidom yerlerde hic istek yok. Ins sonra düzelir.

Kızımda 11 hafta büyük ihtimal kız demişti
14. Haftada kesin kız dedi.kemik yapısından az çok anloyorlar.
şimdi 12.haftayı doldurmak üzereyim gitsem bi tahmini olur ama henüz 1 ay olmadı gideli.kısmet bakalım 10 gün kadar sonra gitmeyi düşünüyorum tabi herhangi bi şikayetim olmazsa.

İlk bebeğim olduğunda vajinusmusu yeni yenmiştim yani tedavim yeni bitmişti bu yüzden hamile iken hiç ilişki olmadı.ama ikinci bebekte artık korkularım bitti sayılır.insan yaşadıkça artık bi çok şeyi yeniyor

Bende tam tersi özelde gittiğim dr. Hicbirsey göremedi. Çapa da gittiğim yer kalp atışına kadar gördü. Yani ultrason cihazıyla alakalı kesinlikle bu durum
Bugün gitti tekrar hastaneye vajinal bakınca görmüşler iki kese varmış biri düşmüş o yüzdenmiş bir bebek şuan iyi inşaallah iyi olur...

Kızlar bişey dicem benim bulantılarım azaldı kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de var mı öyle bişey
Canim ayni sey bende de oldu 3 gun nerdiyse yok falan geciyor dedim ama gecen ilk defa kusmayla gece uyandim :) bunlar numara yapiyolar soyliyim, kandiriyorlar bizi :) gerci hala umidim var 14-15. Haftalarda

Canim ayni sey bende de oldu 3 gun nerdiyse yok falan geciyor dedim ama gecen ilk defa kusmayla gece uyandim :) bunlar numara yapiyolar soyliyim, kandiriyorlar bizi :) gerci hala umidim var 14-15. Haftalarda
yokluyor ama az günde 2 kere en fazla kusma yok :) ama geçincede işte hamile hissi kalmadı yani seviyomuşum ben öyle hissetmeyi bi anca hareket ettiklerini hissetsek bari

Önceden aşağıda hissettiğim şeyler şimdi göbek deligimin oralarda olmaya başladı :) dün olmustu hareket az önce bı daha oldu :) yatinca oluyor hep :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…