Valla anlamadım ki erkek erken kimildar diyor annem kardeslerim hep 2 buçuk aylikken kimildiyormus. Bı de ben doktora göre 14. Haftadayim. Bebek gelişimi haftasından önce gidiyor boy olarak.
Kızlarrr ya ben hamile kalmadan önce maskeler fln yapardım yüzüme cildime şimdi herşeyi bıraktım saldım bazen aynaya bakıyorum yüzüm ışıl ışıl ama bu aralar bi sivilcelenmeler bi kuruluk.Mesela ayva çekirdeği jeli fln süreyim diyorum iyi gelir limon yoğurt karışımı fln cildime çok iyi gelirdi sonra içime kurt düşüyo ya bebeğimin yüzünde leke iz olursa diye vazgeçiyorum kremlere karşıda çok ön yargılıyım.Gebelik öncesindede temiz içerikli kaliteli kremler kullanıyordum ama şuan onlara bile güvenmiyorum.Siz neler yapıyorsunuz hangi ürünleri kullanıyorsunuz benim gibi saldınızmı yoksa tam gaz devammı bakım, ürün, maske deneyimlerimizi paylaşalım lütfen bebişlerimiz annelerini güzel görsünler değil mi amaaa ?
aynı limonla aşk yaşıyorum resmen ben şimdi söylesem söylemesem mi bilmiyorum ama hani acı baharatlı fıstıklar oluyor ya onlardan aldım bi iki bi iki atıyorum ağzıma hem iyi geliyo hemde acı ihtiyacımı karşılıyorum
Valla anlamadım ki erkek erken kimildar diyor annem kardeslerim hep 2 buçuk aylikken kimildiyormus. Bı de ben doktora göre 14. Haftadayim. Bebek gelişimi haftasından önce gidiyor boy olarak.
Ben aslında kız çok istemiştim ama hayırlısı böyleymiş bizim sulalede kız çok az neden böyle bilmiyorum herkesin oğlu var :))) inşallah senin gönlünden geçen olur :)
Ben aslında kız çok istemiştim ama hayırlısı böyleymiş bizim sulalede kız çok az neden böyle bilmiyorum herkesin oğlu var :))) inşallah senin gönlünden geçen olur :)