2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bugün gitti tekrar hastaneye vajinal bakınca görmüşler iki kese varmış biri düşmüş o yüzdenmiş bir bebek şuan iyi inşaallah iyi olur...
İnşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına Alkah hayırlısını versin
Kızlar bişey dicem benim bulantılarım azaldı kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de var mı öyle bişey
Oyy ne güzel Alkah yüzüne baktı canım çok zorlanıyordun iş bulantılar derken inşallah bizimkilerde azalır
Maşallah

Valla canım ya bide gidip görsem rahatlicam tam anlamıyla inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun bu süreç çok çabuk geçsin kavuşalım

Valla canım ya bide gidip görsem rahatlicam tam anlamıyla inşallah Allahım hepimizin yardımcısı olsun bu süreç çok çabuk geçsin kavuşalım
İnşallah canım hayırlısıyla kontrolün ne zaman. Doğuruncada karnımızda ki hallerini özleriz

Kizlar siz kac haftada bi doktora gidiyorsunuz benim 4 hafta sonraya randevu verdi 4 hafta nasıl dayanicam
Bide 2 li ve 3 lü tarama testleri hakkında hiç bilgim yok doktor biraz bahsetti ama ben yaptırmak istemiyorum.

Kizlar siz kac haftada bi doktora gidiyorsunuz benim 4 hafta sonraya randevu verdi 4 hafta nasıl dayanicam
Bide 2 li ve 3 lü tarama testleri hakkında hiç bilgim yok doktor biraz bahsetti ama ben yaptırmak istemiyorum.
Bana da hep ayda bir gel diyor ama ben iki haftaya bir gidiyorum duramıyorum valla

Bana da hep ayda bir gel diyor ama ben iki haftaya bir gidiyorum duramıyorum valla
Bende ilk başlarda 2 haftaydı 4 oldu şimdi ben yurdisindayim kafama göre gidemiyorum randevum ne zamansa mecbur o zaman gidiyorum sizlere çok özeniyorum istediğiniz zaman gidip bebisi görüyorsunuz

5,6,7. Haftalar doktorda geçti canım bizim :) önce tek kese aşırı küçüktü haftaya bir bakalim kalbine dedi 6. Haftada iki tane olmus :)) kalpleri atıyor haftaya gel dinleyelim ikisi de buyuyor mu dedi yine gidildi. Çok şükür şimdi 16 ocakta gideceğim bir ay sonra yani

Gece lavaboya cok kalkıyorum kızlar sizde de öyle oluyor mu
Bulantıdan çok du içememe rağmen gece bir kere gidiyorum normal
3-4 haftada bir gidiyorum kontrole beklemek zır oluyor

Benimde iki kese vardı birinde kalp atışı yoktu 2 haftada gidiyordum ama dün gittiğimde tamamen yok olmuş tu o yüzden banada 15 ocakta gel dedi .

Bende ilk başlarda 2 haftaydı 4 oldu şimdi ben yurdisindayim kafama göre gidemiyorum randevum ne zamansa mecbur o zaman gidiyorum sizlere çok özeniyorum istediğiniz zaman gidip bebisi görüyorsunuz
Aaa evet öyle bı durum var dimi. O zaman sende şöyle düşün demek ki bir problem yok ki aya bir çağırıyor şükürler olsun :)

Aaa evet öyle bı durum var dimi. O zaman sende şöyle düşün demek ki bir problem yok ki aya bir çağırıyor şükürler olsun :)
Inşallah bi sorun olmasında raziyim beklemeye ama korkuyorum bazen agrım falan olunca bisey mı oldu diye .rabbim hepimize sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Bende tatlıdan tiksiniyordum başlarda şimdi nerdeyse suya bile şeker atıp öyle icecem. Kola sisesini kafama dikmemek için kendimi zor tutuyorum sürekli gofret çikolata böyle tatlı şeyler yemek istiyorum.

Bende tatlıdan tiksiniyordum başlarda şimdi nerdeyse suya bile şeker atıp öyle icecem. Kola sisesini kafama dikmek için kendimi zor tutuyorum sürekli gofret çikolata böyle tatlı şeyler yemek istiyorum.
Tatlı yiyince erkek oluyordu demi.:)
Bende tam tersi ekşi istiyorum. Ben hep kızım olacak diye hisediyorum .

Doğru ama onu özleyelim bundansa 27sinde canım hem taramayı yaptırıcam hemde torch baktırıcam işte bakalım çabucak gelsin diye bekliyorum
Haklısın kusmaktan daha iyidir. Benim tsh değerim çok düşmüş dün baktırdım. Bugün kontrolde soracağım ilaç başlayacak mecburen. Benimde kedim var biliyorsun torch testini ikinci yaptırışım bir sıkıntı yok canım için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…