Kizlar siz kac haftada bi doktora gidiyorsunuz benim 4 hafta sonraya randevu verdi 4 hafta nasıl dayanicam
Bide 2 li ve 3 lü tarama testleri hakkında hiç bilgim yok doktor biraz bahsetti ama ben yaptırmak istemiyorum.
Kizlar siz kac haftada bi doktora gidiyorsunuz benim 4 hafta sonraya randevu verdi 4 hafta nasıl dayanicam
Bide 2 li ve 3 lü tarama testleri hakkında hiç bilgim yok doktor biraz bahsetti ama ben yaptırmak istemiyorum.
Bende ilk başlarda 2 haftaydı 4 oldu şimdi ben yurdisindayim kafama göre gidemiyorum randevum ne zamansa mecbur o zaman gidiyorum sizlere çok özeniyorum istediğiniz zaman gidip bebisi görüyorsunuz
5,6,7. Haftalar doktorda geçti canım bizim :) önce tek kese aşırı küçüktü haftaya bir bakalim kalbine dedi 6. Haftada iki tane olmus :)) kalpleri atıyor haftaya gel dinleyelim ikisi de buyuyor mu dedi yine gidildi. Çok şükür şimdi 16 ocakta gideceğim bir ay sonra yani
5,6,7. Haftalar doktorda geçti canım bizim :) önce tek kese aşırı küçüktü haftaya bir bakalim kalbine dedi 6. Haftada iki tane olmus :)) kalpleri atıyor haftaya gel dinleyelim ikisi de buyuyor mu dedi yine gidildi. Çok şükür şimdi 16 ocakta gideceğim bir ay sonra yani
Bende ilk başlarda 2 haftaydı 4 oldu şimdi ben yurdisindayim kafama göre gidemiyorum randevum ne zamansa mecbur o zaman gidiyorum sizlere çok özeniyorum istediğiniz zaman gidip bebisi görüyorsunuz
Inşallah bi sorun olmasında raziyim beklemeye ama korkuyorum bazen agrım falan olunca bisey mı oldu diye .rabbim hepimize sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Bende tatlıdan tiksiniyordum başlarda şimdi nerdeyse suya bile şeker atıp öyle icecem. Kola sisesini kafama dikmemek için kendimi zor tutuyorum sürekli gofret çikolata böyle tatlı şeyler yemek istiyorum.
Bende tatlıdan tiksiniyordum başlarda şimdi nerdeyse suya bile şeker atıp öyle icecem. Kola sisesini kafama dikmek için kendimi zor tutuyorum sürekli gofret çikolata böyle tatlı şeyler yemek istiyorum.
Haklısın kusmaktan daha iyidir. Benim tsh değerim çok düşmüş dün baktırdım. Bugün kontrolde soracağım ilaç başlayacak mecburen. Benimde kedim var biliyorsun torch testini ikinci yaptırışım bir sıkıntı yok canım için rahat olsun.