2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tatlı yiyince erkek oluyordu demi.:)
Bende tam tersi ekşi istiyorum. Ben hep kızım olacak diye hisediyorum .
Bilmem öyle derlerdi hep ama sanırım doğru. Bu hafta cinsiyet netlesecek inşallah. Ben ekşi yesil zeytinlerden tabak tabak yiyordum şimdi yiyemiyorum mesela :) sabahlari bı koku hassasiyeti birşeyler yiyene kadar bulantim oluyor. Ondan sonra akşama kadar tatlı şeyler arıyorum dolabın önünde :)) kız hissediyorsan kızdır bence . Annenin hisleri çıkıyor ya :)

Bence de hisler doğrudur daha çocuk için tedavi gördüğümde hep derdim bi gün çocuğum olursa kız olacak diye hamile olduğumu ogrendigimden beri kız hisediyorum .inşallah hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez .

igg ve igm olarak baktırıcam öncesi ve sonrası olarak yani geçmişte geçirmiş miyim şuan var mı diye bakalım canım inşallah çabuk çıkar sonuçlarım da hemen alır doktoruma koşarım

igg ve igm olarak baktırıcam öncesi ve sonrası olarak yani geçmişte geçirmiş miyim şuan var mı diye bakalım canım inşallah çabuk çıkar sonuçlarım da hemen alır doktoruma koşarım
Amin canım inşallah çabucak alırız soruların cevaplarını

Benimde bildiğim ilk aylarda ekşi yiyenlerin erkek tatlı yiyenlerin kızı oluyormuş ki ben kızımda ilk üç ay ne kadar tatlı varsa yedim ekşiyi görünce miğdem bulanırdı 4.aydan sonra ekşi tuzlu yer olmuştum bazen kendimi elimi tuza bandırıp bandırıp yediğimi biliyorum tabi bu kişiden kişiye değişir

arkadaşlar size bir şey danışacaktım. gittiğim doktordan çok memnun değildim. internette ve kk da biraz araştırdım değiştirmeyi düşünüyorum. 3 hafta sonra gel demişti 2li test için 26si gibi gidecektim. sizce 2li test için yeni doktora mı gitmeliyim yoksa eski doktora mı gideyim kararsız kaldım?

Ben hiç bir şey hissetmiyorum cinsiyet olarak da hamile olduğumu da bulantım 2 hafta önce fln oldu 4-5 gün. Bir de işte kanamam oldu düşük tehlikesi fln oldu. Ama işte hissedemiyorum hissedenleri görünce de korkuyorum hayırlısı bakalım

Kişiye gore degisiyor sanırım, bende kızimda çok ekşi yerdim, nar eksisi kaşıklamışlıgim var :)

Hiç korkma. Ben de ikiz gebeliğe göre daha sakin geçiriyorum hamileliğimi. Hiç kusmadım mesela. Sadece açken midem bulanıyor. Herkeste aynı olmuyor. Sen dikkat et kendine iyi beslen

bende değiştiriyorum canım hastane sebebiyle tartıştım çalışanlarla başka bi hastanede devam edicem ikiliyi yaptırıp sonucumu yeni doktora götürücem ordada devam edicem nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…