2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim başından beri öyle
Dr da görmesem bebeği inanmıcam hamileliğime :/

şükretmelisin gerçekten bulantılar mahfetti beni neler çektim :/ çok şükür bu hafta daha rahatım bebişlerimiz iyi olsunda canım oynamaya başladıklarında hissederiz inşallah

Coraspini 35 te keseriz dedi doktor bende tedbir amaçlı önemli bir mutasyon çıkmadı, sende sanırım iğneyi 39+4 te kesti
Aynen oyle, ikisini de doğuma kadar kullandım, 39+5 TE dogmustu benim 5. Gebeligim ama hayatta bir çocuğum var ondan biraz da tedbirli davranıyorlar, iki gende de homozigot çıkmıştı. 1 ocakta randevu o zaman sorcam bakalim ne düşünüyorlar :)

ne guzel cinsiyet ogrenmeye baslamissiniz ben basindan beri kiz hissediyorum nedense iki oglum var belki ondan ben daha cok beklerim ama tombul bir bayanim zor gorunur sanirim

Kizlar ciktim doktordan. Biri 12+4 gunluk “abla”oluyor kendisi:) digeri 12+1 mis ama anlayamadik cinsiyetini. Kordon da olabilir l, pipi de dedi doktor:))) simdilik hersey yolunda, haftaya kromozom 21 testini yaptiracagim bana onerdigi yerde. Soranlar oluyordu, aksama bendeki brosuru atarim bilgilenmeniz acisindan. Hepiniz tez zamnda guzel, hayirli haberlerinizi alirsiniz ins

Anaam ne güzel hani balon patlatcaktın önce sağlıkla gelsin ikiside Rabbim ikinide tattırsın ne güzel olur bir kız bir erkek

Ay hayırlı olsun merak ediyodum seni şimdi aklımdan geçmiştin 15:30 dedin diye

Ablaya bak sen :)

şükretmelisin gerçekten bulantılar mahfetti beni neler çektim :/ çok şükür bu hafta daha rahatım bebişlerimiz iyi olsunda canım oynamaya başladıklarında hissederiz inşallah

Çok şükür tabi ama bu kadarı da fazla bence
Endişeleniyo insan

İlki tam tersi geçtiği için bu bana çok yabancı bir hamilelik :)))

Tedbir amaçlı kullanacaksan doktorun söylediği önemli cnmm. Sezeryan mı oldu doğumun

Masallah bebişlerine bende bu cuma yaptıracağım testi 11w6d oluyoruz . Fiyat olarak ne söylediler sana?

Cok sevindim, tebrikler :))
hayirisiyla saglikla gelsin hepimizin cocuklari.
Benim dr 13+4te cagirdi ikili test icin, 14. Haftaya kadar yapilyormus sanirim.
Genetik testi bilgilerini paylasirsaniz ne guzel olur.

Kızlar selam benim ara ara ateş 37.4 falan oluyor baya üşüyorum sizde de oluyomu

Canım gözün aydın

Drundan şüphen varsa yenisine yaptır canım randevu için vaktin var daha
Aaa gözünaydın çok sevindim birinin cinsiyeti belli olmuş benim randevuma da az kaldı meraktan öleceğim

Canım. Gozun aydın çok sevindim Allah biliyor içimden bı kız bı oğlan heralde demiştim gunduzki mesajını görünce rabbim tamamına erdirsin maşallah kuzucuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…