şükretmelisin gerçekten bulantılar mahfetti beni neler çektim :/ çok şükür bu hafta daha rahatım bebişlerimiz iyi olsunda canım oynamaya başladıklarında hissederiz inşallah
Aynen oyle, ikisini de doğuma kadar kullandım, 39+5 TE dogmustu benim 5. Gebeligim ama hayatta bir çocuğum var ondan biraz da tedbirli davranıyorlar, iki gende de homozigot çıkmıştı. 1 ocakta randevu o zaman sorcam bakalim ne düşünüyorlar :)
Canim ayni sey bende de oldu 3 gun nerdiyse yok falan geciyor dedim ama gecen ilk defa kusmayla gece uyandim :) bunlar numara yapiyolar soyliyim, kandiriyorlar bizi :) gerci hala umidim var 14-15. Haftalarda
ne guzel cinsiyet ogrenmeye baslamissiniz ben basindan beri kiz hissediyorum nedense iki oglum var belki ondan ben daha cok beklerim ama tombul bir bayanim zor gorunur sanirim
şükretmelisin gerçekten bulantılar mahfetti beni neler çektim :/ çok şükür bu hafta daha rahatım bebişlerimiz iyi olsunda canım oynamaya başladıklarında hissederiz inşallah
Aynen oyle, ikisini de doğuma kadar kullandım, 39+5 TE dogmustu benim 5. Gebeligim ama hayatta bir çocuğum var ondan biraz da tedbirli davranıyorlar, iki gende de homozigot çıkmıştı. 1 ocakta randevu o zaman sorcam bakalim ne düşünüyorlar :)
Cok sevindim, tebrikler :))
hayirisiyla saglikla gelsin hepimizin cocuklari.
Benim dr 13+4te cagirdi ikili test icin, 14. Haftaya kadar yapilyormus sanirim.
Genetik testi bilgilerini paylasirsaniz ne guzel olur.
arkadaşlar size bir şey danışacaktım. gittiğim doktordan çok memnun değildim. internette ve kk da biraz araştırdım değiştirmeyi düşünüyorum. 3 hafta sonra gel demişti 2li test için 26si gibi gidecektim. sizce 2li test için yeni doktora mı gitmeliyim yoksa eski doktora mı gideyim kararsız kaldım?
Canım. Gozun aydın çok sevindim Allah biliyor içimden bı kız bı oğlan heralde demiştim gunduzki mesajını görünce rabbim tamamına erdirsin maşallah kuzucuklara