Hahha balon güzel fikir de, ben de o sabır nerdeeee:) adama resmen zorla cinsiyete iyi bakın, anlayın lütfen dedim
Arada kızlAr bana da doktor coraspirini ve progesteron hapını bıraktırdı.
Test konusuna gelince benim ikili test şansım yok ikiz olduğu için. Bu fetal dna testinin bir sürü ismi varmış. Bana verdiği broşürü atıyorum, fikriniz olur diye. Tabiki, birçok yer yapıyormuş bu testi. Fiyat için yarın arıcam, pazarlık yapın dedi doktor
Canım. Gozun aydın çok sevindim Allah biliyor içimden bı kız bı oğlan heralde demiştim gunduzki mesajını görünce rabbim tamamına erdirsin maşallah kuzucuklara
Kızlar bebek alışverişi ve oda hazırlıklarina ne zaman başlayacaksiniz? Ben önce kendim için iç çamaşırı pijama takımları catlak kremi aktardan yag gogus ucu kremi vs. İle yavaş yavaş baslamayi düşünüyorum
Yuh demek istiyorum :) bana sadece prena test 21 i yaptır, diğerlerine gerek yok dedi, hem o zaman 5000 e kadar bile çıkarmış. Ben pazarlık beceremem, yarın eşim arıcak, verdikleri fiyatı yazarım gene canım
Hanımlar merhaba bende 10+2 günlük hamileyim size birşey sormak istiyorum bugün kaşık bolgemde icten karıncalanma gibi birşey oluyor ve 1saattir vajinamdan bişey çıkacak gibi hissediyorum böyle olan var mi
Yuh demek istiyorum :) bana sadece prena test 21 i yaptır, diğerlerine gerek yok dedi, hem o zaman 5000 e kadar bile çıkarmış. Ben pazarlık beceremem, yarın eşim arıcak, verdikleri fiyatı yazarım gene canım
Hanımlar merhaba bende 10+2 günlük hamileyim size birşey sormak istiyorum bugün kaşık bolgemde icten karıncalanma gibi birşey oluyor ve 1saattir vajinamdan bişey çıkacak gibi hissediyorum böyle olan var mi
Eğer karıncalanma ile birlikte karnında sertleşme yada şişme hissediyorsan bu yaşadığın kasılma olabilir, çok sık olursa nst ile sancı ölçümü yapılması gerekir
Merhaba arkadaşlar şuanda demir ilacı kullanan var mı? Bugün beni bir ebe gördü dediki çok kansizsin yüzünden çok belli demirin düşük dedi biraz korktum cuma gideceğim Doktora ama ne bilim tedirgin oldum biraz..
Merhaba arkadaşlar şuanda demir ilacı kullanan var mı? Bugün beni bir ebe gördü dediki çok kansizsin yüzünden çok belli demirin düşük dedi biraz korktum cuma gideceğim Doktora ama ne bilim tedirgin oldum biraz..