Cnm ben tam bitti diyemem ama bnmde cok azaldi varla yok arasi sdce kasiklarimda agri hissediyorum bu aralarKızlar bişey dicem benim bulantılarım azaldı kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de var mı öyle bişey
Ayyy canim cok saol amin hepimize masallahAyy yerim ben o ablayı da diğer ponciki de masallah allahim saglikla geçirelim hamileliklerimizi ins.
Kiz dur acelen ne suan cok erken dereyi gormeden pacayi sivama demisler kuzum en azindan bi 4 ayini falan bekle bence bem mesela 7. Ayima kadar hic bisey almiycam onun yerine kenara para biriktirmeye basladim hepsini bi seferde alicam cunku diger turlu bisey aliosum snra aynısından bi dha aliosun vs. O yuzden 7. Ayda tam agirlasmadan hallederim allah nasip ederse ama gülüm suan cok erken tabi sen blirsin saygi duyarim bu bnm kendimce fikrimKızlar bebek alışverişi ve oda hazırlıklarina ne zaman başlayacaksiniz? Ben önce kendim için iç çamaşırı pijama takımları catlak kremi aktardan yag gogus ucu kremi vs. İle yavaş yavaş baslamayi düşünüyorum
Aha sana söylediğim 2900müş Allah yardımcınız olsun biraz pahalı ama değerHahha balon güzel fikir de, ben de o sabır nerdeeee:) adama resmen zorla cinsiyete iyi bakın, anlayın lütfen dedim
Arada kızlAr bana da doktor coraspirini ve progesteron hapını bıraktırdı.
Test konusuna gelince benim ikili test şansım yok ikiz olduğu için. Bu fetal dna testinin bir sürü ismi varmış. Bana verdiği broşürü atıyorum, fikriniz olur diye. Tabiki, birçok yer yapıyormuş bu testi. Fiyat için yarın arıcam, pazarlık yapın dedi doktor
Eki Görüntüle 2217035
Evet o gerilme hissi oluyo bendede büyüdüklerine yoruyorum =)Cnm ben tam bitti diyemem ama bnmde cok azaldi varla yok arasi sdce kasiklarimda agri hissediyorum bu aralar
Gözün aydin canim rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder ablayi da kardesi de inşallah cok sevindim insallah o görünen pipidir pipiAyyy canim cok saol amin hepimize masallah
İki tane olunca hazırlığı da zor mu olacak psikolojisindeyim ayolKiz dur acelen ne suan cok erken dereyi gormeden pacayi sivama demisler kuzum en azindan bi 4 ayini falan bekle bence bem mesela 7. Ayima kadar hic bisey almiycam onun yerine kenara para biriktirmeye basladim hepsini bi seferde alicam cunku diger turlu bisey aliosum snra aynısından bi dha aliosun vs. O yuzden 7. Ayda tam agirlasmadan hallederim allah nasip ederse ama gülüm suan cok erken tabi sen blirsin saygi duyarim bu bnm kendimce fikrim
Aynen öyle dun yere egildim bi yeri silicektim ufacik bi yer anam geri kalkarken canim cikti sanki orada bir sızı hissettim arada annecim bn burdayim diyor ufakliklar unutturmuylrlar kendileriniEvet o gerilme hissi oluyo bendede büyüdüklerine yoruyorum =)
Kan sonuçlarım iyi çıktığı halde demir hapı ve D3 damlası verdi bana canımMerhaba arkadaşlar şuanda demir ilacı kullanan var mı? Bugün beni bir ebe gördü dediki çok kansizsin yüzünden çok belli demirin düşük dedi biraz korktum cuma gideceğim Doktora ama ne bilim tedirgin oldum biraz..
Evet onlari mutlaka al canim ben kullanmaya coktan basladim suan ilk etapta kendin icin al biseyler kendi bakimin için yani sonra cok pisman olursun senin ikizdi dimi sen 7. Ayi bekleme 5. Ayi atlattiktan sonra basla o zaman kuzum en iyisi evet senin icin cok kulfetli olur ama kenara duzenli para atabilirim dersen de 7. Aydan sonra herseyi halledersin korkma canim yeterki para olsun hersey 1 gunde halloluyor emin ol bnmde ilk bebisim ama ablalarimdan tecrübeliyim:)İki tane olunca hazırlığı da zor mu olacak psikolojisindeyim ayoldur en azından çatlak kremi yağ alayım 3. Aydan sonra kullancam iki tane ya karnım hızlı buyuyebilir belki yirtiklar olmadan krem baslim
Tabi bebekler için erken de kendime lazım olacak şeyleri alırım canım öncelikle,evet benim ikiz nasipse ilk hamilelik bir de hicbirsey bilmiyoruz 5.ayda baslayayim liste yapıpEvet onlari mutlaka al canim ben kullanmaya coktan basladim suan ilk etapta kendin icin al biseyler kendi bakimin için yani sonra cok pisman olursun senin ikizdi dimi sen 7. Ayi bekleme 5. Ayi atlattiktan sonra basla o zaman kuzum en iyisi evet senin icin cok kulfetli olur ama kenara duzenli para atabilirim dersen de 7. Aydan sonra herseyi halledersin korkma canim yeterki para olsun hersey 1 gunde halloluyor emin ol bnmde ilk bebisim ama ablalarimdan tecrübeliyim:)
Yok sertleşme şişlik hissetmiyorum sadece baskı var ve kasık bolgemde karincalanmaEğer karıncalanma ile birlikte karnında sertleşme yada şişme hissediyorsan bu yaşadığın kasılma olabilir, çok sık olursa nst ile sancı ölçümü yapılması gerekir
@Meylen yaptıracak mısın bu testiAha sana söylediğim 2900müş Allah yardımcınız olsun biraz pahalı ama değer
Ben 6. Hafta bittiğinde kontrolde öğrendim canim. Ne zamana kadar farkedilir farkedilmez bilmiyorum ozellikle tek kese tek yumurta ikizleri daha geç görünür herhalde benimkiler iki ayrı kesedeIyi Aksamlar kizlar.bi sorum olacakti ikiz bekleyen Anne adaylarina. Hangi haftada ögrendiniz ikiz bebek beklediginizi? Ben en son 6. Haftamda gittim doktora. Bir tane gözüküyor dedi. Birdahaki randevum 3 hafta sonra. Ozaman 10. Haftanin sonu oluyorum. Aceba ikiz deme ihtimali olurmu diye merak ettim. Insallah hepimiz sag salim yavrularimizi kucagimiza aliriz.
Ay maşallah kuzulara darısı bizeKizlar ciktim doktordan. Biri 12+4 gunluk “abla”oluyor kendisi:) digeri 12+1 mis ama anlayamadik cinsiyetini. Kordon da olabilir l, pipi de dedi doktor:))) simdilik hersey yolunda, haftaya kromozom 21 testini yaptiracagim bana onerdigi yerde. Soranlar oluyordu, aksama bendeki brosuru atarim bilgilenmeniz acisindan. Hepiniz tez zamnda guzel, hayirli haberlerinizi alirsiniz ins
Maşallah sizeeeee.Kızlar bugün ikili tarama testi yaptırdım. CRL 51 mm (11+6 görünüyor normalde 11+5im)
NT (ense kalınlığıymış) 0.9 mm çıktı
Kan sonuçları için de 10 gün sonra çağırdı.
Bu da fotoğrafımız
7+2de gittim ilk kez Ben öncesini bilmiyorum yani.Iyi Aksamlar kizlar.bi sorum olacakti ikiz bekleyen Anne adaylarina. Hangi haftada ögrendiniz ikiz bebek beklediginizi? Ben en son 6. Haftamda gittim doktora. Bir tane gözüküyor dedi. Birdahaki randevum 3 hafta sonra. Ozaman 10. Haftanin sonu oluyorum. Aceba ikiz deme ihtimali olurmu diye merak ettim. Insallah hepimiz sag salim yavrularimizi kucagimiza aliriz.
Çok tatlı görünüyor canım ben hafif taşınabilir beşik dusunuyorum yatağın yanına ilk uc ay için sonra kendi yataklarına geciririm insallah uyku eğitimi icin
Kizlar bebek yuvasıymiş ismi sizce nasıl ben çok beğendim
İlk zamanlar bebeği yanımizda yatırmak için cok kullanişlı olur bence
Bende anne yanı beşik alicam canım bunuda bazı geceler ilk 1 ay özellikle yatagimda yatması için kullanirim inşallahÇok tatlı görünüyor canım ben hafif taşınabilir beşik dusunuyorum yatağın yanına ilk uc ay için sonra kendi yataklarına geciririm insallah uyku eğitimi icin
Ben 6. Haftada öğrendim beşinci haftada tektiIyi Aksamlar kizlar.bi sorum olacakti ikiz bekleyen Anne adaylarina. Hangi haftada ögrendiniz ikiz bebek beklediginizi? Ben en son 6. Haftamda gittim doktora. Bir tane gözüküyor dedi. Birdahaki randevum 3 hafta sonra. Ozaman 10. Haftanin sonu oluyorum. Aceba ikiz deme ihtimali olurmu diye merak ettim. Insallah hepimiz sag salim yavrularimizi kucagimiza aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?