2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende anne yanı beşik alicam canım bunuda bazı geceler ilk 1 ay özellikle yatagimda yatması için kullanirim inşallah

Evde kendim yapıcam zaten bunu
Kendin yapacaksan mümkünse gerçek yün kullan içine, dışına da pamuklu. Pazen kumaşları oluyor onlar çok güzel yumuşacık. Ayy ne güzel bir uğraş:)

Kizlar evde oda yapacak biyer yok.yani illa ayri oda yapmak gerekir mi? Bide benim en cok merak ettigim nasi bi bebek arabasi alinmasi gerektigi. Boyle buyuk bikac parcadan olusanlar varya fiyatlari 4-5 bin falan oyle almak gereksiz mi sizce.Simdi cok erken tabi ama merak ediyorum

Kendin yapacaksan mümkünse gerçek yün kullan içine, dışına da pamuklu. Pazen kumaşları oluyor onlar çok güzel yumuşacık. Ayy ne güzel bir uğraş:)
Aynen canım nette videoları var çok basitte yapımı:)

bi cinsiyetini ögrenseydim allahın izniyle
Daha neler yapicam

Ben oda yapmıcam canım yatak odama park beşik alıcam bide küçük bi dolap

Bebek arabasıda
Böyle bişi almak istiyorum fiyatida çok uygun

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum öyle kocaman 40 parça bilmem kaç aparatlı şeylere hiç gerek yok. Bebek daha çok küçükken zaten fazla çıkmaz dışarı, çıksa da zaten kuş gibiler, kucakta veya anne kucağında rahatlıkla taşınabilir. Benim tavsiyem sırt kısmı tam yatabilen bir baston bebek arabası al, hafif ve kullanışlı, araba bagajına fln kolayca sığar, hem gerekirse yenidoğan için bile kullanılıyor çünkü tam yatıyor arka kısmı. 3 sene 2 çocuk Chicco marka Liteway modelini kullanıyorum çok memnunum 3. bebek geliyor inşallah kullanmaya devam edicem. :)

Ayrıca odana beşik sığıyorsa sen de odana koyarsın odanda kalır bebeğin yani tabiki de oda şart değil hele ki ilk aylarda.

Ben de iki tane bunlardan mı alsam diyorum ikiz arabalari baya kaba kullanışsız gorunuyor gözüme
Bunlardan alırsan sürekli yaninda birileriyle dışarı çıkmak zorunda kalırsın canım

Bizim komşunun ikizleri var
Baston ikiz bebek arabası kullanıyor
sürekli disarı ikizleri alıp cıkabiliyor tek başina
kullanimida rahat boston olduğu icin çokta hafif

Yan yana olan ikiz arabaları baya kaba oluyor . Daha araştırırız ama bu daha kullanışlı gibi

Aha sana söylediğim 2900müş Allah yardımcınız olsun biraz pahalı ama değer
Canım benim verdiğim yeri mi aradın, sen kendin mi bi yere sordun? Ben daha fiyat sormadım da merak ettim
Gözün aydin canim rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder ablayi da kardesi de inşallah cok sevindim insallah o görünen pipidir pipi
Hihi pipi olsa fena olmaz erkek torun yok henüz ailede inşallah hepimiz o güzel günleri hepbirlikte görücez. Aminn

Karından daha basit canım morarma çok az oluyor ve acımıyor
Korkuyorum
Igneyi elime aliyorum bir turlu batiramiyorum sonra bacagima ya da esim koluma yapiyor cesaret edemiyorum sanki coook aciyacak diye dusunuyorum sanirim cok korkutmusum kendimi bir defa yapsam gerisi gelir aslinda da iste o bir tane :)

Bebek arabası konusunda genellikle annelerin sonu baston bebek arabasıyla bitiyor buna bende dahilim. Şimdiki aklım olsa oğlumda hiç o büyüklerden almayıp direk en iyi bastonla başlardım.

Korkuyorum
Igneyi elime aliyorum bir turlu batiramiyorum sonra bacagima ya da esim koluma yapiyor cesaret edemiyorum sanki coook aciyacak diye dusunuyorum sanirim cok korkutmusum kendimi bir defa yapsam gerisi gelir aslinda da iste o bir tane :)
Yok canım korkmana gerek yokkk inan acımıyor tekniği öğrenirsen hissetmiyorsun bile dene ve gör :) çünkü diğer yerlerden yapınca morarma ve acı çok oluyor , denemenı tavsiye ederim

Haziran anneleri topiğinde konuşuyorlardı tesadüfen gördüm evet kız paylaşmıştı aynı yer ve 2900 3 taksit yaptırdım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…