Kizlar evde oda yapacak biyer yok.yani illa ayri oda yapmak gerekir mi? Bide benim en cok merak ettigim nasi bi bebek arabasi alinmasi gerektigi. Boyle buyuk bikac parcadan olusanlar varya fiyatlari 4-5 bin falan oyle almak gereksiz mi sizce.Simdi cok erken tabi ama merak ediyorum
Kizlar evde oda yapacak biyer yok.yani illa ayri oda yapmak gerekir mi? Bide benim en cok merak ettigim nasi bi bebek arabasi alinmasi gerektigi. Boyle buyuk bikac parcadan olusanlar varya fiyatlari 4-5 bin falan oyle almak gereksiz mi sizce.Simdi cok erken tabi ama merak ediyorum
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum öyle kocaman 40 parça bilmem kaç aparatlı şeylere hiç gerek yok. Bebek daha çok küçükken zaten fazla çıkmaz dışarı, çıksa da zaten kuş gibiler, kucakta veya anne kucağında rahatlıkla taşınabilir. Benim tavsiyem sırt kısmı tam yatabilen bir baston bebek arabası al, hafif ve kullanışlı, araba bagajına fln kolayca sığar, hem gerekirse yenidoğan için bile kullanılıyor çünkü tam yatıyor arka kısmı. 3 sene 2 çocuk Chicco marka Liteway modelini kullanıyorum çok memnunum 3. bebek geliyor inşallah kullanmaya devam edicem. :)
Bunlardan alırsan sürekli yaninda birileriyle dışarı çıkmak zorunda kalırsın canım
Bizim komşunun ikizleri var
Baston ikiz bebek arabası kullanıyor
sürekli disarı ikizleri alıp cıkabiliyor tek başina
kullanimida rahat boston olduğu icin çokta hafif
Korkuyorum
Igneyi elime aliyorum bir turlu batiramiyorum sonra bacagima ya da esim koluma yapiyor cesaret edemiyorum sanki coook aciyacak diye dusunuyorum sanirim cok korkutmusum kendimi bir defa yapsam gerisi gelir aslinda da iste o bir tane :)
Bebek arabası konusunda genellikle annelerin sonu baston bebek arabasıyla bitiyor buna bende dahilim. Şimdiki aklım olsa oğlumda hiç o büyüklerden almayıp direk en iyi bastonla başlardım.
Korkuyorum
Igneyi elime aliyorum bir turlu batiramiyorum sonra bacagima ya da esim koluma yapiyor cesaret edemiyorum sanki coook aciyacak diye dusunuyorum sanirim cok korkutmusum kendimi bir defa yapsam gerisi gelir aslinda da iste o bir tane :)
Yok canım korkmana gerek yokkk inan acımıyor tekniği öğrenirsen hissetmiyorsun bile dene ve gör :) çünkü diğer yerlerden yapınca morarma ve acı çok oluyor , denemenı tavsiye ederim