2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebeklerimi gördüm büyümüşler çok şükür drum ikili testi önermiyor ultrasonla devam edeceğiz dedi. Haftasıyla uyumlu şimdilik herşey yolunda dedi.
Maşallah canim, gözün aydın

Gunaydin kizlar bu gece tuhaf bi ruya gordum anlatmak istiyorm sizlere yorumu olan varmi
Bi toplulukta otururken birden bi bebek sesi geliyor yere bakiyorm hemen ayagimin dibinde halinin ustunde ufacik bi yeni dogan bebek goruyorum pembe giydirilms hemen kucagima aliyorm diyorm sen usumedinmi cok ufaksin annen nerde cok acikmissin sen diyorm sonra bi erkek cocugu var 7 8 yaslarnda diyorki bizim annemiz oldu annesi ölmüş diyorm com uzuluyorm emzigini veriyorm susturmaya ugrasiyorm icimden de diyorm ki hamileyim suan keske dogum yapms olsaydim o zaman emzirrdim doyardi daha cok kucuk diyorm oylece salliyorm en sonnda uykuya daliyo bebek sonra abisi geliyo 25 30 yas arasi bi adam diyorki evet annemiz öldü bizim diyor ama uzuntulu degl hic yani bi yere gidip gelcem diyor gidiyo geliyo bana diyorki artik ona bakabilirsin o sana emanet artk diyo bende cok seviniyorm bi kiz bebek o kadar guzelki pamuk gibi masmavi gozleri vardi oyle uyandim

Günaydın kızlar
TORCH baktıran annişler aç mı tok mu kan verdiniz ?
Ve ikiliye aç mı tok mu gittiniz ?

Hayırlara vesile olsun etkileyici bir rüya.

hayır olsun canım bende önceki gün buna benzer bi rüya gördüm. bana da bi kız bebek veriyorlar o da beni çok seviyor hemen anlaşıyoruz mavi gözlü esmer bi bebek. sen bak diyorlar ee ben hamileyim nasıl olacak diyorum:) bu ara hormonlardan film tadında rüyalar görmek normalmış. her gün ayrı rüya ayrı bi alem:)

:) ilk defa gorunce cok etkilendim bende gercekten rabbim hayirlara cikarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…