çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. nerede oturuyordun canım?Ben hissettim. Uykumdan uyandim
ne depremi? nerde?kızlar depremi hissedenler oldu mu geçmiş olsun
2018.12.20 09çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. nerede oturuyordun canım?
Ben o taraflarda değilim ama ailem hep o taraflarda o yüzden heyecan yaptım. Allah beterinden saklasın.2018.12.20 0925 40.5955 28.9648 5.3 -.- 2.3 2.2 ESENKOY-CINARCIK (YALOVA) İlksel
2018.12.20 0924 40.6035 28.9715 5.4 -.- 4.5 4.4 ESENKOY-CINARCIK (YALOVA) İlksel
2018.12.20 0737 36.2900 23.0078 1.3 -.- 4.1 4.2 YUNANISTAN İlksel
yalova imiş en büyüğü 4.5 geçmiş olsun
Aç tok farketmiyor her iki testteGünaydın kızlar
TORCH baktıran annişler aç mı tok mu kan verdiniz ?
Ve ikiliye aç mı tok mu gittiniz ?
çok sağol canımAç tok farketmiyor her iki testte
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. nerede oturuyordun canım?
aa taa oraya kadar hissedilmiş demek eski iş yerinden arkadaşlara soruyorum. Emsey hastanesi kurtköy e onlar duymamışlar:)Istanbul avcilar da
Çok teşekkürler canımOyy Masallah gözün aydin canim.
Gerçekten çok etkileyici bir rüya canım Allah hayra çıkarsın inşallah. Bende Doğum yaptığımı görmüştüm çok etkilendimGunaydin kizlar bu gece tuhaf bi ruya gordum anlatmak istiyorm sizlere yorumu olan varmi
Bi toplulukta otururken birden bi bebek sesi geliyor yere bakiyorm hemen ayagimin dibinde halinin ustunde ufacik bi yeni dogan bebek goruyorum pembe giydirilms hemen kucagima aliyorm diyorm sen usumedinmi cok ufaksin annen nerde cok acikmissin sen diyorm sonra bi erkek cocugu var 7 8 yaslarnda diyorki bizim annemiz oldu annesi ölmüş diyorm com uzuluyorm emzigini veriyorm susturmaya ugrasiyorm icimden de diyorm ki hamileyim suan keske dogum yapms olsaydim o zaman emzirrdim doyardi daha cok kucuk diyorm oylece salliyorm en sonnda uykuya daliyo bebek sonra abisi geliyo 25 30 yas arasi bi adam diyorki evet annemiz öldü bizim diyor ama uzuntulu degl hic yani bi yere gidip gelcem diyor gidiyo geliyo bana diyorki artik ona bakabilirsin o sana emanet artk diyo bende cok seviniyorm bi kiz bebek o kadar guzelki pamuk gibi masmavi gozleri vardi oyle uyandim
Canım fark etmiyor ikiside. Tsh baktır mutlaka benimki yerlerde endokrine yolladı hoca ilaç başlanacakGünaydın kızlar
TORCH baktıran annişler aç mı tok mu kan verdiniz ?
Ve ikiliye aç mı tok mu gittiniz ?
Bende senin gibi düşünüyorum canım bebek arabası elektronik eşyaları araştırıp not alacağım. Tecrübeli annelerden fikir alıp liste yapmak istiyorum sonrasında da alacağım inşallah. Kremleri hangi marka tercih ettin zahmet olmazsa yazabilir misinkızlar bu arada bende alışveriş işlerini sonlara bırakanlardanım. ama benim biraz araştırma huyum olduğu için şimdiden bazı kalemleri not aldım. satın alana kadar onları araştırmayı düşünüyorum. daha çok elektronik şeyler büyük kalemler diyebilirim. satın alacağım zaman şu olsun diyip içime sinen şeyler almak istiyorum. kendim için organik dış macunu, fondöten (bb krem), el sabunu, şampuan, bebek yağı, güneş kremi aldım.
TSH baktırmıştım 3.5 haftalık hamileydim o zaman yine girdiririm kuzenime bakalım nolmuşÇok teşekkürler canım
Gerçekten çok etkileyici bir rüya canım Allah hayra çıkarsın inşallah. Bende Doğum yaptığımı görmüştüm çok etkilendim
Canım fark etmiyor ikiside. Tsh baktır mutlaka benimki yerlerde endokrine yolladı hoca ilaç başlanacak
Bende senin gibi düşünüyorum canım bebek arabası elektronik eşyaları araştırıp not alacağım. Tecrübeli annelerden fikir alıp liste yapmak istiyorum sonrasında da alacağım inşallah. Kremleri hangi marka tercih ettin zahmet olmazsa yazabilir misin
Bebek arabası ne düşünüyorsun canım. Ben hiç anlamıyorum bu işlerden. Bebek arabası, beşik falanKızlar bende bebek arabası bakıyorum diğerleri kafamda az çok oturdu anne yanı beşiği ve büyüyen beşikten oda yapmayı düşünüyorum. Kenara para atmaya başladım 400 lira atmışım şimdiden 7. aydan sonra ufak tefek biboranu emziği kıyafetleri toplu alırım o parayla diye düşünüyorum.
Göğüs pompası yönünden kararsızım iyi bişey mi alsam elektronik yoksa manuel mi alsam çünkü 1 yaşına kadar yanında olucam ama sağmam gereken zamanlar olur belki diye yada hiç emziremeyedebilirim o ihtimali düşünüyorum.
Daha fazla ne lazım bilmiyorum
baby2go ve tommybaby bakıyorum genelde canım çünkü diğerlenin fiyatları gerçekten çok çok uçuk ortalama en fazla 1000 1200 veririm çünkü en fazla 2 yaşına kadar kullanıcak.Bebek arabası ne düşünüyorsun canım. Ben hiç anlamıyorum bu işlerden. Bebek arabası, beşik falan
gerçekten özel hastanenin gözünü seveyim dediğin gibi Allah kimseyi muhtaç etmesin yardımcısı olsun herkes özele gitsin çok çok isterim.Allahım devlet hastanesine kimseyi mecbur bırakmasın. Yenimahallede iyi bir doktor vardı onun için gittim o yokmuş başkası baktı, Elif Nazlı bilmemne ay ne kötü bir üslub nasıl bir azarlama suratıma bile bakmıyor kadın..usg yi inanın 30 saniye karnımda ya tuttu ya tutmadı asistanına birşeyler bağırdı kalktı oturdu masasına. İnsanlara kötü muamele yapacaksan niye doktor oluyorsun arkadaş. Git başka bir iş bul. Yenimahalle aslında iyi bir hastane idi ama herhalde kalabalıklaşınca doktorlar bunaldı mı ne, asistanı desen ayrı bir çirkef, ya da sadece bu doktor böyle de bana mi denk geldi bilmiyorum da aman aman bir daha gitmem oraya! Inşallah Rabbim mecbur bırakmaz. Bir sonraki kontrole yine Başak Tıp'a giderim inşallah ordaki doktor teyze çok yaşlı ama en azından uzun uzun inceliyor bebeği anlatıyor detaylıca.
Neyse bebeğimi bor 5 saniye görebildim hiçbir şey soramadım fırsat olmadı ama gelişimi gününe göre uygun yani tam 10+5 ve 39 mm , ha bunu da kendim duydum o asistana söylerken yani bana birşey bile denmedi, Allah'ım komedi yaa
Neyseee bebek iyiymiş yani gördüm hareket etti minnak :) cinsiyet için de 15. haftada gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?