Pompaya mutlaka ihtiyac oluyor alacaksan cift başlıklı ( zaman açısından) iyi bir marka tercih edebilirsin ya da gün icinse süt artırımı icin 50-60 tl olan manuel pompa da almani tavsiye ederim ikisini cok kullandim ama benim elektronik olan mamajoo idi bozuldu sonra tekrar kendi kendine çalıştı tavsiye etmem etrafta medela tavsiye eden cok oldu.. El pombasi olarak da is yerinde sagim yaptigim yerde priz olmadığı zamanlarda wee baby nin manuel pompasini kullandim ondan memnundum..Kızlar bende bebek arabası bakıyorum diğerleri kafamda az çok oturdu anne yanı beşiği ve büyüyen beşikten oda yapmayı düşünüyorum. Kenara para atmaya başladım 400 lira atmışım şimdiden 7. aydan sonra ufak tefek biboranu emziği kıyafetleri toplu alırım o parayla diye düşünüyorum.
Göğüs pompası yönünden kararsızım iyi bişey mi alsam elektronik yoksa manuel mi alsam çünkü 1 yaşına kadar yanında olucam ama sağmam gereken zamanlar olur belki diye yada hiç emziremeyedebilirim o ihtimali düşünüyorum.
Daha fazla ne lazım bilmiyorum
Geçmiş olsun heleki ilk kontrolde boyle olması kötü olmus ama Allah'tan bebek iyi ben kadın dogum hastanesine gidiyorum dogumum da orda olmuştu cok memnunum gebe egitimine katilmistim simdiki dogumumda tek kisilik oda hakkim var meselaAllahım devlet hastanesine kimseyi mecbur bırakmasın. Yenimahallede iyi bir doktor vardı onun için gittim o yokmuş başkası baktı, Elif Nazlı bilmemne ay ne kötü bir üslub nasıl bir azarlama suratıma bile bakmıyor kadın..usg yi inanın 30 saniye karnımda ya tuttu ya tutmadı asistanına birşeyler bağırdı kalktı oturdu masasına. İnsanlara kötü muamele yapacaksan niye doktor oluyorsun arkadaş. Git başka bir iş bul. Yenimahalle aslında iyi bir hastane idi ama herhalde kalabalıklaşınca doktorlar bunaldı mı ne, asistanı desen ayrı bir çirkef, ya da sadece bu doktor böyle de bana mi denk geldi bilmiyorum da aman aman bir daha gitmem oraya! Inşallah Rabbim mecbur bırakmaz. Bir sonraki kontrole yine Başak Tıp'a giderim inşallah ordaki doktor teyze çok yaşlı ama en azından uzun uzun inceliyor bebeği anlatıyor detaylıca.
Neyse bebeğimi bor 5 saniye görebildim hiçbir şey soramadım fırsat olmadı ama gelişimi gününe göre uygun yani tam 10+5 ve 39 mm , ha bunu da kendim duydum o asistana söylerken yani bana birşey bile denmedi, Allah'ım komedi yaa
Neyseee bebek iyiymiş yani gördüm hareket etti minnak :) cinsiyet için de 15. haftada gitmeyi düşünüyorum.
sanırım ilk etapta manuel alıp sonrasında eğer süt var ise ki olmayabiliyor iyi bi elektronik almak lazım o zaman yine bebek doğduktan sonra alınabilcek bişey dimi sonuçtaPompaya mutlaka ihtiyac oluyor alacaksan cift başlıklı ( zaman açısından) iyi bir marka tercih edebilirsin ya da gün icinse süt artırımı icin 50-60 tl olan manuel pompa da almani tavsiye ederim ikisini cok kullandim ama benim elektronik olan mamajoo idi bozuldu sonra tekrar kendi kendine çalıştı tavsiye etmem etrafta medela tavsiye eden cok oldu.. El pombasi olarak da is yerinde sagim yaptigim yerde priz olmadığı zamanlarda wee baby nin manuel pompasini kullandim ondan memnundum..
Bende senin gibi düşünüyorum canım bebek arabası elektronik eşyaları araştırıp not alacağım. Tecrübeli annelerden fikir alıp liste yapmak istiyorum sonrasında da alacağım inşallah. Kremleri hangi marka tercih ettin zahmet olmazsa yazabilir misin
Katılıyorum sana bizde iki park yatak var ilkini kendimiz icin almıştık ikincisini ucuz yollu 200 tl filan babannenin yanina almıştık taşıması katlanmasi cok pratik hatta pikniğe filan goturdugumuz bile olmustu tatilde ogle uykusu icinKızlar fikir olsun die yaziyorum kziimda sadece büyüyen bebek yatağı olanlar varya ondan aldik cok uzun sureli kullansin die ama memnun kalmadim cekmece tutacaklari hemen kiriliyor 2 kere yaptirdik hep kirildi tutacaklar onun haricî cok ağir bir yere biraktinmi kaldirmasi tasinmasi imkansız ancak tekrar söküp oyle baska yere tasiyabilirsin.
Ama size tek tavsiyem park yatak cok kullanisli hafif ister bebek odasina tasi ister yatak odana ister ara ara salona getir her yere götürebiliyorsun genis rahat hafif 4.5 yasina kadar kullanabilirsin kardesim aldi cok memnun katlanip toplayabilirsin yer kaplamiyor
Araba konusuna gelirsek ben baston puset aldim hafiflik yönünden cok kullanisli ama cok ince ve konforlu degil kardesim daha buyuk olanlardan aldi onunki da cok konforlu ama taksici abinin söylediği gibi bebek arabasi degilde tank mi aldin abla demisti kardeşime :)))) bagajlara zor sığıyor ama sürme ve konfor acisindan sadece buyuk olanlar iyi
Bu arada kardesiminde benimde kraft markaydi e bebekten almıştık cok ucuzda sayilmaz cok ucuk da degil kiziminkini 3 yil once 700 e almistim kardesim ogluna 1.5 yil once 900e almisti
Tabiki benim elektronik bozulunca memeler de dolu esim bi kosu eczaneye gidip aldi manuel olanı, ikisi de is görürsanırım ilk etapta manuel alıp sonrasında eğer süt var ise ki olmayabiliyor iyi bi elektronik almak lazım o zaman yine bebek doğduktan sonra alınabilcek bişey dimi sonuçta
tamam çok teşekkür ederim öyle yaparız onuTabiki benim elektronik bozulunca memeler de dolu esim bi kosu eczaneye gidip aldi manuel olanı, ikisi de is görür
Kizlar ciktim doktordan. Biri 12+4 gunluk “abla”oluyor kendisi:) digeri 12+1 mis ama anlayamadik cinsiyetini. Kordon da olabilir l, pipi de dedi doktor:))) simdilik hersey yolunda, haftaya kromozom 21 testini yaptiracagim bana onerdigi yerde. Soranlar oluyordu, aksama bendeki brosuru atarim bilgilenmeniz acisindan. Hepiniz tez zamnda guzel, hayirli haberlerinizi alirsiniz ins
Maşallah çok iyi sonuçlar
İnşallah canım oynadığını falan gördük ben 2li testi devlet hastanesinde yaptırdım sonra eşim de görsün diye özele gittik, orda gördü aaa bebek olmuş bu dediAy maşallah darısı başıma kaldı 1 hafta
Torch'a da ikiliye de aç tok fark etmiyor. İkiliye giren başka bi kadın vardı doktor bebeğin döndüğünü hareketini görmeyince çikolata ye de gel demiş, belki ultrason öncesi bi çikolata atabilirsin ağzına :)Günaydın kızlar
TORCH baktıran annişler aç mı tok mu kan verdiniz ?
Ve ikiliye aç mı tok mu gittiniz ?
Gözün aydın canım, 1 kız 1 erkek gibi doğru içime Allah sağlıklı sıhhatli bebekler versin.
Evet iyi görünüyor ama bi kere güvensizlik oluşmuş durumda ya "2li test sonuçları güvenilir değil" diye, fetal dna ya da veracity test önerdi doktorum, bi de onları araştırıcam. bi de burun kemiği ölçümü vermediler bilinmiyor işaretli formda da.
İnşallah canım oynadığını falan gördük ben 2li testi devlet hastanesinde yaptırdım sonra eşim de görsün diye özele gittik, orda gördü aaa bebek olmuş bu dedihastaneden çıktığımızda eşim mutluluk sarhoşu gibiydi sürekli gülümsüyordu
Torch'a da ikiliye de aç tok fark etmiyor. İkiliye giren başka bi kadın vardı doktor bebeğin döndüğünü hareketini görmeyince çikolata ye de gel demiş, belki ultrason öncesi bi çikolata atabilirsin ağzına :)
eşler çok komik oluyor gerçekten
tamma canım çok sağol evet çikolata götürücem o aklımda zaten sabit kalması gerekmiyorsa yeriz sıkıntı yok
Hangi marka ve ne kadar canim ?Eki Görüntüle 2217201
Ekstra dayanıklı ve hafif özel alaşımlı kasa
Yükseklik ayarlı ve çift yönlü kullanılabilen itme kolu
Bebeğinizi gövde ve bacaklarından sabitleyen 5 noktalı maksimum güvenlikli emniyet kemeri
3 kademeli yatabilen sırt dayanağı
Yatma ve oturma pozisyonuna göre aşağı yukarı ayarlanabilir kilit sistemli ayak desteği
Yıkanabilir ve yumuşak komple destek pedi
Tam kapanır körüklü tente
Soğuk havalar için ayak rüzgarlığı
Tentede yer alan penceresi sayesinde bebeğinizi rahatlıkla izleyebilirsiniz.
360° dönebilen ve sabitlenir ön tekerlekler
Arkada birleştirilmiş tek ayak hareketiyle devreye girip çıkan fren sistemi
İstendiğinde çıkartılabilir ön bar
Pratik açma ve kapama
Geniş malzeme sepeti
0-36 ay arası kullanım
15 kg taşıma kapasitesi
Ayak Örtüsü Yok
Çift Yönlü Kullanım Var
Ön Bar Var
Renk Kırmızı
Taşıma Kapasitesi 15 kg
Tutma Sapı Ayarlanabilir
Bu özellikler nasıl sizce? Fiyatı da çok uygun. Ben de hiç anlamam beşiktir arabadır falan ama, araştırmaya başlamak lazım.
gerçekten özel hastanenin gözünü seveyim dediğin gibi Allah kimseyi muhtaç etmesin yardımcısı olsun herkes özele gitsin çok çok isterim.
Çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğin
Sağolun evet bazen öyle denk geliyor bazı devlet hastaneleri iyi oluyor bu hastane de geçen seneye kadar öyleydi doktorlar daha ilgiliydi ben de o yüzden gittim ama maalesef.. Belki de ben en kötüsüne denk geldim bilmiyorum inşallah diger doktorlar daha iyidir ama ben yine de gitmem artıkGeçmiş olsun heleki ilk kontrolde boyle olması kötü olmus ama Allah'tan bebek iyi ben kadın dogum hastanesine gidiyorum dogumum da orda olmuştu cok memnunum gebe egitimine katilmistim simdiki dogumumda tek kisilik oda hakkim var meseladevlet hastanesi olmasina ragmen baya iyi ama tek kotu tarafi her seferinde farkli dr a denk geliyorsunuz oyle bile olsa muamele iyi bence de degistirin en azından sorularinizi yanitlayacak bir de dr olmasi onemli
ben normaldede tatlı sevmem düşkünlüğüm yok ayıptır söylemesi bi badem şekerini seviyorum bide acıbadem kurabiyesini yoksa çikolata tatlılar benlik değil ama yeriz napalımBen çikolata midemi bulandırdığı halde sonrasında mide yanmasını çeke çeke yedim, ahhh ah çikolatanın midemi bulandırdığı günleri de gördüm ya artık ölsem de gam yemem
Ya emzirmek çok güzel ama işte her kadın emziremeyebiliyor göğsünden kaynaklı yada süt düğümü olabiliyomuş mesela yada sütü az olan illaki çabalarım ama doğumdan sonra duruma göre almak daha iyi olur sanki@Meylen
Kesinlikle ve kesinlikle iyi bir elektrikli pompa al. HERKESE tavsiye ediyorum inanın paranız boşa gitmez. En iyileri sanırım medela ve philips avent, bende lansinoh var o da fena değil gayet iyi. Neden herkese tavsiye ederim; ilk aylarda genelde süt çok oluyor, bir tarafla emzirirken diğer tarafa makineyi takıyordum her gün bir ya da iki poşet (özel poşetleri var) süt artıyordu, tarihini yazıp buzluğa atıyordum. Sonra bir ara sütüm azaldı çözüp çözüp içirdim oğluma. O sütümün az olduğu dönemde bir de makine yardımı ile sütüm çoğaldı elektriklilerde masaj yapma özelliği var göğüse masaj yapıyor bir 5-10 dk uygulayınca süt geliyordu. Halbuki oğlumda emerken o kadar bekleyecek sabır yoktu.
Kızımda da sütüm azalmadı ama onda sağdığım sütleri de oğluma içirdim:)
Yani her türlü işe yarıyor ben her sabah aynı saatte süt sağıyordum meme alışıyor o üretime ona göre süt geliyor. Fazladan sütün olur dolabında. Mutlaka al derim imkanın varsa.
birde bana oto koltuğu lazım olduğu için ikisini bir almayı düşünüyorum daha küçükken puset olarak kullanılup ve bebek arabasına monte edildiği için baktığın zaman yeterli görünüyor özellikleriEki Görüntüle 2217201
Ekstra dayanıklı ve hafif özel alaşımlı kasa
Yükseklik ayarlı ve çift yönlü kullanılabilen itme kolu
Bebeğinizi gövde ve bacaklarından sabitleyen 5 noktalı maksimum güvenlikli emniyet kemeri
3 kademeli yatabilen sırt dayanağı
Yatma ve oturma pozisyonuna göre aşağı yukarı ayarlanabilir kilit sistemli ayak desteği
Yıkanabilir ve yumuşak komple destek pedi
Tam kapanır körüklü tente
Soğuk havalar için ayak rüzgarlığı
Tentede yer alan penceresi sayesinde bebeğinizi rahatlıkla izleyebilirsiniz.
360° dönebilen ve sabitlenir ön tekerlekler
Arkada birleştirilmiş tek ayak hareketiyle devreye girip çıkan fren sistemi
İstendiğinde çıkartılabilir ön bar
Pratik açma ve kapama
Geniş malzeme sepeti
0-36 ay arası kullanım
15 kg taşıma kapasitesi
Ayak Örtüsü Yok
Çift Yönlü Kullanım Var
Ön Bar Var
Renk Kırmızı
Taşıma Kapasitesi 15 kg
Tutma Sapı Ayarlanabilir
Bu özellikler nasıl sizce? Fiyatı da çok uygun. Ben de hiç anlamam beşiktir arabadır falan ama, araştırmaya başlamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?