Hangi marka ve ne kadar canim ?
Chicco Liteway mutlaka bir bakın evet baston ama bastona göre çok çok sağlam ve rahat sırtı tam yatıyor yani küçük bebeklere de uygun, sonra 3 yaşına gelip kazık kadar olanlara da uygun :)
https://www.hepsiburada.com/chicco-...MI7ZD685Ou3wIV4ZXtCh2yUgHIEAAYAyAAEgJdxPD_BwE
birde bana oto koltuğu lazım olduğu için ikisini bir almayı düşünüyorum daha küçükken puset olarak kullanılup ve bebek arabasına monte edildiği için baktığın zaman yeterli görünüyor özellikleri
iyi bi oto koltuğu zaten 600 liraO modeli arattım ama liteway 2 ya da liteway 3 modeli var satışta, liteway yok sanırım. Özelliklerinden pek anlamıyorum da baktığım liteway 2 modelinin fiyatı 700dü, 3'ü hatırlamıyorum. Ama bu eklediğim pierre cardin özellikleri yeterliyse 400 tl uygun gibi.
Evet bana da oto koltuğu da lazım olacak bir de ona bakmak lazım sanırım ya da dediğin gibi bi bebek arabası almak lazım. bi de onlara bakayım.
ben daha almadım ama alacağım. geçen lcw baktım bulamadım beden. bakalım yakında tekrar bakacağım 2-3 tane tayt ya da pantolon almam lazım. bir de hamile kölotlu çorabı. kızımda nerden aldım hatırlamıyorum ama ona da bakacağım. göbek çıktı bendeKızlar siz hamile kıyafeti işini ne yaptınız? Ben daha bir tane böyle eşofman pantolon tarzı bir şey aldım da iş yerinde diyemem onu. Kot falan alayım bari.
Ben daha hamile kıyafeti falan hiçbi şey almadım, 3 kilo vermişim şu an için sığabiliyorum kıyafetlerime hatta sanırım baya fit bi şekilde kilo vermişim ki pantolonum belimden düşüyorKızlar siz hamile kıyafeti işini ne yaptınız? Ben daha bir tane böyle eşofman pantolon tarzı bir şey aldım da iş yerinde diyemem onu. Kot falan alayım bari.
iyi bi oto koltuğu zaten 600 liraikisi toplamda hertürlü 1000 lira canım dediğim markalara bi bak sende istersen bende yeni buldum evet ilerde ister istemez bastona geçicez ama ilk çocuk olmanın avantajını kullanıcak sıpa kardeşide kullanır mantığıyla gidiyorum
Tayt rahat olur hamilelikte. Benim de acil alışverise çıkmam lazım.ben daha almadım ama alacağım. geçen lcw baktım bulamadım beden. bakalım yakında tekrar bakacağım 2-3 tane tayt ya da pantolon almam lazım. bir de hamile kölotlu çorabı. kızımda nerden aldım hatırlamıyorum ama ona da bakacağım. göbek çıktı bendepantolonlara sığamıyorum. 3 gündür elbise giyiyorum bu sefer de çoraplar sıktı :) acil alışveriş lazım :)
bende lcw de baktım bulamadım daha doğrusu nasıl olmalı bilemedim. üstü penye pantolonların sanki onlar bana şimdilik fazla büyük gibi geliyor. beli lastikli bi pantolon buldum bi butikte geçen hafta ondan aldım baya götürür gibi beni. ama kot seven biri olarak ne yapmalı bilmiomben daha almadım ama alacağım. geçen lcw baktım bulamadım beden. bakalım yakında tekrar bakacağım 2-3 tane tayt ya da pantolon almam lazım. bir de hamile kölotlu çorabı. kızımda nerden aldım hatırlamıyorum ama ona da bakacağım. göbek çıktı bendepantolonlara sığamıyorum. 3 gündür elbise giyiyorum bu sefer de çoraplar sıktı :) acil alışveriş lazım :)
Aynen benımde alışverişe çıkmam lazım,çoktandır çarşı yuzu görmedim :)Tayt rahat olur hamilelikte. Benim de acil alışverise çıkmam lazım.
hemde nasıl çok para hemde nasıl kabataslak hesap yaptığım doğum bebek odası bebek arabası ıvır zıvır bi kaç parça şey biberon emzik ilk etap kıyafetleri 10.000 tl ee bu çocuk doğacak onada doktor kontrolü aşısı vs yapılcak eşime diyorum çok çalış eve gelmeden çalışBen daha hamile kıyafeti falan hiçbi şey almadım, 3 kilo vermişim şu an için sığabiliyorum kıyafetlerime hatta sanırım baya fit bi şekilde kilo vermişim ki pantolonum belimden düşüyorMide bulantılarım da hala devam ediyor bi iyi bi kötü şekilde yine de gıdaların % 90ından tiksindiğim için pek bi şey yiyemiyorum. Bu aydan sonra inşallah düzelirse hamile kotu almayı düşünüyorum, mavide 100 lira falandı hamile kotları.
Ayh 600 lira mıŞimdi baktım babybee diye bi markanın 3'lü seyahat sistem diye bi modeli var, 700 lira fiyatı. Ama marka nasıldır malzeme kalitesi nedir bilmiyorum, kullanan varsa yorum yapar belki. Evet ilk çocuk avantajlı olacak zaten ben Allah nasip ederse çok aralarını açmadan 2. çocuğu istiyorum tabi de daha 1. gelmedi bakalım nasıl olucak o işler :) Ay çok para annecim
mavide pantolonlar 90 lira h&m dede çok güzel şeyler var canım aklında olsun denemeden almam diyosanBen iki kilo almışım ekmek ve simit yemekten midemi bastirsin diye. Doktor iki kilo fazla bizim için hiç kilo almamaliydin dedi.
Aklımda bulunsun canım. Hafta sonu çıkıp bakayım.mavide pantolonlar 90 lira h&m dede çok güzel şeyler var canım aklında olsun denemeden almam diyosan
ben kilo verdim olmayan kotum oluyor sabah kuzenlerime kardeşime gruptan foto attım karnımı açıp çektim yemin ederim yazdan daha zayıf duruyorum şok oldular ve karnımda 2.5 aylık çocuk var bu kusmalar yüzünden hepAklımda bulunsun canım. Hafta sonu çıkıp bakayım.
Aslında benim de midem bulandı ama sadece akşamları. Beş kere falan çıkardım. Ama gündüz yedim. Ondan kilo aldım.ben kilo verdim olmayan kotum oluyor sabah kuzenlerime kardeşime gruptan foto attım karnımı açıp çektim yemin ederim yazdan daha zayıf duruyorum şok oldular ve karnımda 2.5 aylık çocuk var bu kusmalar yüzünden hep
iyidir boşver tadını çıkar şimdi almicaz ne zaman alıcazAslında benim de midem bulandı ama sadece akşamları. Beş kere falan çıkardım. Ama gündüz yedim. Ondan kilo aldım.
9 ay boyunca kullancam canim doguma bi kac hafta kalana kadar bende 2sini kullaniyorum
bende kilo verdim ama göbek yine de biraz farketti. hatta geçen haftalarda biraz daha şişti şimdi biraz daha normale döndü gibi. eski kotlarımı giyiyorum ama hafif sıkması bile beni rahatsız ediyor şimdiden almalı nasılsa uzun süre kullanılıyor diye düşünüyorum ama şimdi göbek o kadar yokken hamile pantolonları nasıl olur bilmiyorum.ben kilo verdim olmayan kotum oluyor sabah kuzenlerime kardeşime gruptan foto attım karnımı açıp çektim yemin ederim yazdan daha zayıf duruyorum şok oldular ve karnımda 2.5 aylık çocuk var bu kusmalar yüzünden hep
hemde nasıl çok para hemde nasıl kabataslak hesap yaptığım doğum bebek odası bebek arabası ıvır zıvır bi kaç parça şey biberon emzik ilk etap kıyafetleri 10.000 tl ee bu çocuk doğacak onada doktor kontrolü aşısı vs yapılcak eşime diyorum çok çalış eve gelmeden çalış
Aslında lcw de oluyor kotlar da beli lastikli hamile bölümünde ama ben gittiğim mağazada bulamadım. en büyük lcw mağazasına gitmek lazım ya da en az müşterisi olan. bir de defacto nun hamile reyonu var oraya daha hiç bakmadım. başkada mağaza bilmiyorum hamilelere yönelik satan. bilen varsa bize de söylesin :) ben salaş triko elbiseler aldım :):) şimdilik onlarla idare ediyorumbende lcw de baktım bulamadım daha doğrusu nasıl olmalı bilemedim. üstü penye pantolonların sanki onlar bana şimdilik fazla büyük gibi geliyor. beli lastikli bi pantolon buldum bi butikte geçen hafta ondan aldım baya götürür gibi beni. ama kot seven biri olarak ne yapmalı bilmiom
Henüz hiçbir şey bakmadım ama resmi kıyafet ne olabilir ki hamile için ne giyecegim ben iş yerindeKızlar siz hamile kıyafeti işini ne yaptınız? Ben daha bir tane böyle eşofman pantolon tarzı bir şey aldım da iş yerinde diyemem onu. Kot falan alayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?