2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

O modeli arattım ama liteway 2 ya da liteway 3 modeli var satışta, liteway yok sanırım. Özelliklerinden pek anlamıyorum da baktığım liteway 2 modelinin fiyatı 700dü, 3'ü hatırlamıyorum. Ama bu eklediğim pierre cardin özellikleri yeterliyse 400 tl uygun gibi.

Evet bana da oto koltuğu da lazım olacak bir de ona bakmak lazım sanırım ya da dediğin gibi bi bebek arabası almak lazım. bi de onlara bakayım.

iyi bi oto koltuğu zaten 600 lira ikisi toplamda hertürlü 1000 lira canım dediğim markalara bi bak sende istersen bende yeni buldum evet ilerde ister istemez bastona geçicez ama ilk çocuk olmanın avantajını kullanıcak sıpa kardeşide kullanır mantığıyla gidiyorum

Kızlar siz hamile kıyafeti işini ne yaptınız? Ben daha bir tane böyle eşofman pantolon tarzı bir şey aldım da iş yerinde diyemem onu. Kot falan alayım bari.
ben daha almadım ama alacağım. geçen lcw baktım bulamadım beden. bakalım yakında tekrar bakacağım 2-3 tane tayt ya da pantolon almam lazım. bir de hamile kölotlu çorabı. kızımda nerden aldım hatırlamıyorum ama ona da bakacağım. göbek çıktı bende pantolonlara sığamıyorum. 3 gündür elbise giyiyorum bu sefer de çoraplar sıktı :)acil alışveriş lazım :)

Kızlar siz hamile kıyafeti işini ne yaptınız? Ben daha bir tane böyle eşofman pantolon tarzı bir şey aldım da iş yerinde diyemem onu. Kot falan alayım bari.
Ben daha hamile kıyafeti falan hiçbi şey almadım, 3 kilo vermişim şu an için sığabiliyorum kıyafetlerime hatta sanırım baya fit bi şekilde kilo vermişim ki pantolonum belimden düşüyor Mide bulantılarım da hala devam ediyor bi iyi bi kötü şekilde yine de gıdaların % 90ından tiksindiğim için pek bi şey yiyemiyorum. Bu aydan sonra inşallah düzelirse hamile kotu almayı düşünüyorum, mavide 100 lira falandı hamile kotları.

Ayh 600 lira mı Şimdi baktım babybee diye bi markanın 3'lü seyahat sistem diye bi modeli var, 700 lira fiyatı. Ama marka nasıldır malzeme kalitesi nedir bilmiyorum, kullanan varsa yorum yapar belki. Evet ilk çocuk avantajlı olacak zaten ben Allah nasip ederse çok aralarını açmadan 2. çocuğu istiyorum tabi de daha 1. gelmedi bakalım nasıl olucak o işler :) Ay çok para annecim

Tayt rahat olur hamilelikte. Benim de acil alışverise çıkmam lazım.

bende lcw de baktım bulamadım daha doğrusu nasıl olmalı bilemedim. üstü penye pantolonların sanki onlar bana şimdilik fazla büyük gibi geliyor. beli lastikli bi pantolon buldum bi butikte geçen hafta ondan aldım baya götürür gibi beni. ama kot seven biri olarak ne yapmalı bilmiom

Ben iki kilo almışım ekmek ve simit yemekten midemi bastirsin diye. Doktor iki kilo fazla bizim için hiç kilo almamaliydin dedi.

hemde nasıl çok para hemde nasıl kabataslak hesap yaptığım doğum bebek odası bebek arabası ıvır zıvır bi kaç parça şey biberon emzik ilk etap kıyafetleri 10.000 tl ee bu çocuk doğacak onada doktor kontrolü aşısı vs yapılcak eşime diyorum çok çalış eve gelmeden çalış

Aklımda bulunsun canım. Hafta sonu çıkıp bakayım.
ben kilo verdim olmayan kotum oluyor sabah kuzenlerime kardeşime gruptan foto attım karnımı açıp çektim yemin ederim yazdan daha zayıf duruyorum şok oldular ve karnımda 2.5 aylık çocuk var bu kusmalar yüzünden hep

Aslında benim de midem bulandı ama sadece akşamları. Beş kere falan çıkardım. Ama gündüz yedim. Ondan kilo aldım.

bende kilo verdim ama göbek yine de biraz farketti. hatta geçen haftalarda biraz daha şişti şimdi biraz daha normale döndü gibi. eski kotlarımı giyiyorum ama hafif sıkması bile beni rahatsız ediyor şimdiden almalı nasılsa uzun süre kullanılıyor diye düşünüyorum ama şimdi göbek o kadar yokken hamile pantolonları nasıl olur bilmiyorum.

Kesinlikle ek işler falan lazım olacak, 10.000 nedir ben evden de iş yapabilecek bi meslekteyim neyse ki, çok zorlanırsak freelance çalışırım diye düşünüyorum da o zamanları bilmiyorum vakit bulur muyum, çalışabilir miyim. Allah kolaylık versin hepimize.

Aslında lcw de oluyor kotlar da beli lastikli hamile bölümünde ama ben gittiğim mağazada bulamadım. en büyük lcw mağazasına gitmek lazım ya da en az müşterisi olan. bir de defacto nun hamile reyonu var oraya daha hiç bakmadım. başkada mağaza bilmiyorum hamilelere yönelik satan. bilen varsa bize de söylesin :) ben salaş triko elbiseler aldım :):) şimdilik onlarla idare ediyorum

Henüz hiçbir şey bakmadım ama resmi kıyafet ne olabilir ki hamile için ne giyecegim ben iş yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…