- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
canım lcw de kumaş pantolon vardı ama 38 beden bana olmadı :):) ben ilk gebeliğimde de lcw den almıştım 2 tane tayt 2 tane pantolon aldım bir kaç da bluz ve elbise onlar beni doğuma kadar götürmüştü. bakalım bunda birkaç gündür bol elbiseler aldım onları giyiyorum ama pantolon almam lazım çok üşüyorum. hele sen daha çok üşürsün orda :) dikkat etHenüz hiçbir şey bakmadım ama resmi kıyafet ne olabilir ki hamile için ne giyecegim ben iş yerinde
alışveriş için kuzenlerim markaları tespit ettiler sonra internette indirim kovaladılar. özellikle 1 senelik bebek bezi stokları tamamdı çocuk doğmadan önce:) bende bi çok şeyi öyle yapmayı düşünüyorum. benim evde de yapacaklarım var esas onları şimdiden yapmalı diye düşünüp büyük masrafım kapıları açıyorumKesinlikle ek işler falan lazım olacak, 10.000 nedirben evden de iş yapabilecek bi meslekteyim neyse ki, çok zorlanırsak freelance çalışırım diye düşünüyorum da o zamanları bilmiyorum vakit bulur muyum, çalışabilir miyim. Allah kolaylık versin hepimize.
Canim bunu yapicagin zaman malzemelerini aldığında banada bilgi verirmisin bnde boyle birsey yapmak istiyorum bebisime bnmde evim cok kucuk yatagimin yanina besik koyamayabilirim o yuzden bu tarz biseyle yatagimda yatirabilirim diger turlu korkarim yanimda yatırmayaBende anne yanı beşik alicam canım bunuda bazı geceler ilk 1 ay özellikle yatagimda yatması için kullanirim inşallah
Evde kendim yapıcam zaten bunu
Canim kndin icin aldigin seylerin isimlerini yazabilir misin?kızlar bu arada bende alışveriş işlerini sonlara bırakanlardanım. ama benim biraz araştırma huyum olduğu için şimdiden bazı kalemleri not aldım. satın alana kadar onları araştırmayı düşünüyorum. daha çok elektronik şeyler büyük kalemler diyebilirim. satın alacağım zaman şu olsun diyip içime sinen şeyler almak istiyorum. kendim için organik dış macunu, fondöten (bb krem), el sabunu, şampuan, bebek yağı, güneş kremi aldım.
Tamam canım yazarım sanaCanim bunu yapicagin zaman malzemelerini aldığında banada bilgi verirmisin bnde boyle birsey yapmak istiyorum bebisime bnmde evim cok kucuk yatagimin yanina besik koyamayabilirim o yuzden bu tarz biseyle yatagimda yatirabilirim diger turlu korkarim yanimda yatırmaya
Biz hissettik canim ama uyuyordum o siralar kamyon geciyor yine zannettim cunku bizin ev kamyon gecerkende oyle sallanıyor uyaninca anladim kamyon degil depremmis diekızlar depremi hissedenler oldu mu geçmiş olsun
anne için diye baktığım zaman fiyatlar çok farkediyor gibi geldi. bende içeriklerine baktım ona göre bi şeyler tercih ettim. aldıklarımın hepsini çok uyguna aldığımı düşünüyorum. bb krem ve güneş kremi harıç:)Canim kndin icin aldigin seylerin isimlerini yazabilir misin?
Diğer ürünler için mantıklı canım ben de öyle düşünüyorum internetten alışveriş, ama bez olayını birkaç kişi almayin her çocuğa her marka olmuyor deneyip bulursunuz pişik vs oluyor marka kaliteli de olsa dedi tereddüt ettimalışveriş için kuzenlerim markaları tespit ettiler sonra internette indirim kovaladılar. özellikle 1 senelik bebek bezi stokları tamamdı çocuk doğmadan önce:) bende bi çok şeyi öyle yapmayı düşünüyorum. benim evde de yapacaklarım var esas onları şimdiden yapmalı diye düşünüp büyük masrafım kapıları açıyorum
ben onu gaza ve kabızlığa bağlıyorum en azından kendimde bazen oluyo ki 5 aylık hamile gibiyim bazen düz göbek farketmedi ama belden sıkmıyo bedenleri var onlarında aynı normal kotlar gibi ilk etapta bi iki tayt bi pantolonla geçiştiririm bahara doğru uzun elbiseler alırım diye planlıyorum Allahım o günleri göstersinbende kilo verdim ama göbek yine de biraz farketti. hatta geçen haftalarda biraz daha şişti şimdi biraz daha normale döndü gibi. eski kotlarımı giyiyorum ama hafif sıkması bile beni rahatsız ediyor şimdiden almalı nasılsa uzun süre kullanılıyor diye düşünüyorum ama şimdi göbek o kadar yokken hamile pantolonları nasıl olur bilmiyorum.
Amin canım inşallahKesinlikle ek işler falan lazım olacak, 10.000 nedirben evden de iş yapabilecek bi meslekteyim neyse ki, çok zorlanırsak freelance çalışırım diye düşünüyorum da o zamanları bilmiyorum vakit bulur muyum, çalışabilir miyim. Allah kolaylık versin hepimize.
gebe 'nin kıyafetlerine yanaşılmıyor gereksiz pahalı 180 lira tek parçası :/ tredyolda hamile giyim fırsatları oluyor ve araştırmalarım doğrultusunda normaldede giyinmeyi sevdiğim marka H&M emzirme sütyenleri emzirme atletleri bile var o kadar da pahalı değil 40 lirayada bluzlar var 90 liraya da pantolonlar var en uygunundan en yükseğine gidiyor. Ben oraya bakıcam sanırım.Aslında lcw de oluyor kotlar da beli lastikli hamile bölümünde ama ben gittiğim mağazada bulamadım. en büyük lcw mağazasına gitmek lazım ya da en az müşterisi olan. bir de defacto nun hamile reyonu var oraya daha hiç bakmadım. başkada mağaza bilmiyorum hamilelere yönelik satan. bilen varsa bize de söylesin :) ben salaş triko elbiseler aldım :):) şimdilik onlarla idare ediyorum
az önce gönderdiğim linklerde gebe den. internette indirim bölümüne baktım baya uyguna fiyatlar var ama beden bul bulabilirsen. 31 tl ye de pantolon vargebe 'nin kıyafetlerine yanaşılmıyor gereksiz pahalı 180 lira tek parçası :/ tredyolda hamile giyim fırsatları oluyor ve araştırmalarım doğrultusunda normaldede giyinmeyi sevdiğim marka H&M emzirme sütyenleri emzirme atletleri bile var o kadar da pahalı değil 40 lirayada bluzlar var 90 liraya da pantolonlar var en uygunundan en yükseğine gidiyor. Ben oraya bakıcam sanırım.
Canım ben çok kullandım özellikle ilk zamanlar sütüm artsın diye de sağdım devamli mandela otomatik kullandım. Manüel çok zaman kaybı ve bence çok önemli bir ihtiyaçKızlar bende bebek arabası bakıyorum diğerleri kafamda az çok oturdu anne yanı beşiği ve büyüyen beşikten oda yapmayı düşünüyorum. Kenara para atmaya başladım 400 lira atmışım şimdiden 7. aydan sonra ufak tefek biboranu emziği kıyafetleri toplu alırım o parayla diye düşünüyorum.
Göğüs pompası yönünden kararsızım iyi bişey mi alsam elektronik yoksa manuel mi alsam çünkü 1 yaşına kadar yanında olucam ama sağmam gereken zamanlar olur belki diye yada hiç emziremeyedebilirim o ihtimali düşünüyorum.
Daha fazla ne lazım bilmiyorum
sanırım tek kalanları koymuşlar ben sezon parçalarına baktım yaklaşık 2 saat önce gerçekten uçmuşaz önce gönderdiğim linklerde gebe den. internette indirim bölümüne baktım baya uyguna fiyatlar var ama beden bul bulabilirsen. 31 tl ye de pantolon var
o zaman alınacak bişey tartışmaya kapandıCanım ben çok kullandım özellikle ilk zamanlar sütüm artsın diye de sağdım devamli mandela otomatik kullandım. Manüel çok zaman kaybı ve bence çok önemli bir ihtiyaç
Canim arkadaslardan duydigum bebek arabasini ilkokula kadar kullananlar oluuomus dogru degil mi?baby2go ve tommybaby bakıyorum genelde canım çünkü diğerlenin fiyatları gerçekten çok çok uçuk ortalama en fazla 1000 1200 veririm çünkü en fazla 2 yaşına kadar kullanıcak.
beşik anne yanı beşiği kesinlikle alıcam oval olanlardan ebebekte beğendim
odasını ise genç odası olarakta kullanabilceğim bişey seçmek istiyorum en az 10 yaşına kadar kullansın diye büyüyen beşik düşünüyorum tek kişilik yatak boyutuna gelebiliyor.
Araştırıyorum baya ilerde fikrim değişmezse şimdilik bunlar
Ben tatlı krizleri yasayan insan asla yiyemiyorum tatlı mahvediyor midemi bende ölsemde gam yemem :)Ben çikolata midemi bulandırdığı halde sonrasında mide yanmasını çeke çeke yedim, ahhh ah çikolatanın midemi bulandırdığı günleri de gördüm ya artık ölsem de gam yemem
onlar muhtemelen baston olanlardır arkadaşım 2 çocuğunu tek arabaya oturtup götürüyo markete pazaraCanim arkadaslardan duydigum bebek arabasini ilkokula kadar kullananlar oluuomus dogru degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?