2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Henüz hiçbir şey bakmadım ama resmi kıyafet ne olabilir ki hamile için ne giyecegim ben iş yerinde
canım lcw de kumaş pantolon vardı ama 38 beden bana olmadı :):) ben ilk gebeliğimde de lcw den almıştım 2 tane tayt 2 tane pantolon aldım bir kaç da bluz ve elbise onlar beni doğuma kadar götürmüştü. bakalım bunda birkaç gündür bol elbiseler aldım onları giyiyorum ama pantolon almam lazım çok üşüyorum. hele sen daha çok üşürsün orda :) dikkat et

alışveriş için kuzenlerim markaları tespit ettiler sonra internette indirim kovaladılar. özellikle 1 senelik bebek bezi stokları tamamdı çocuk doğmadan önce:) bende bi çok şeyi öyle yapmayı düşünüyorum. benim evde de yapacaklarım var esas onları şimdiden yapmalı diye düşünüp büyük masrafım kapıları açıyorum

Bende anne yanı beşik alicam canım bunuda bazı geceler ilk 1 ay özellikle yatagimda yatması için kullanirim inşallah

Evde kendim yapıcam zaten bunu
Canim bunu yapicagin zaman malzemelerini aldığında banada bilgi verirmisin bnde boyle birsey yapmak istiyorum bebisime bnmde evim cok kucuk yatagimin yanina besik koyamayabilirim o yuzden bu tarz biseyle yatagimda yatirabilirim diger turlu korkarim yanimda yatırmaya

Canim kndin icin aldigin seylerin isimlerini yazabilir misin?

Tamam canım yazarım sana
neler aldım nasıl yapıcam diye

Nettede ayrıntili anlatimlı videolarda var onlarıda izleyip daha kolay bi şekilde yaparsın inşallah

Canim kndin icin aldigin seylerin isimlerini yazabilir misin?
anne için diye baktığım zaman fiyatlar çok farkediyor gibi geldi. bende içeriklerine baktım ona göre bi şeyler tercih ettim. aldıklarımın hepsini çok uyguna aldığımı düşünüyorum. bb krem ve güneş kremi harıç:)
bb krem için SVR markasının renkli güneş kremi var bi onu aldım birde güneş kremini. bunları bayadır kullanıyorum.
bebe yağı gratisten himalaya marka hatta bu markanın şampuan ve vegan diş macunu da aldım. diş macunundan ekstra memnun kaldım.
el sabunu dudak kremi ve koltuk altı roll on silveno marka.

Diğer ürünler için mantıklı canım ben de öyle düşünüyorum internetten alışveriş, ama bez olayını birkaç kişi almayin her çocuğa her marka olmuyor deneyip bulursunuz pişik vs oluyor marka kaliteli de olsa dedi tereddüt ettim

ben onu gaza ve kabızlığa bağlıyorum en azından kendimde bazen oluyo ki 5 aylık hamile gibiyim bazen düz göbek farketmedi ama belden sıkmıyo bedenleri var onlarında aynı normal kotlar gibi ilk etapta bi iki tayt bi pantolonla geçiştiririm bahara doğru uzun elbiseler alırım diye planlıyorum Allahım o günleri göstersin

Amin canım inşallah

gebe 'nin kıyafetlerine yanaşılmıyor gereksiz pahalı 180 lira tek parçası :/ tredyolda hamile giyim fırsatları oluyor ve araştırmalarım doğrultusunda normaldede giyinmeyi sevdiğim marka H&M emzirme sütyenleri emzirme atletleri bile var o kadar da pahalı değil 40 lirayada bluzlar var 90 liraya da pantolonlar var en uygunundan en yükseğine gidiyor. Ben oraya bakıcam sanırım.

az önce gönderdiğim linklerde gebe den. internette indirim bölümüne baktım baya uyguna fiyatlar var ama beden bul bulabilirsen. 31 tl ye de pantolon var

Canım ben çok kullandım özellikle ilk zamanlar sütüm artsın diye de sağdım devamli mandela otomatik kullandım. Manüel çok zaman kaybı ve bence çok önemli bir ihtiyaç

Canim arkadaslardan duydigum bebek arabasini ilkokula kadar kullananlar oluuomus dogru degil mi?

Ben çikolata midemi bulandırdığı halde sonrasında mide yanmasını çeke çeke yedim, ahhh ah çikolatanın midemi bulandırdığı günleri de gördüm ya artık ölsem de gam yemem
Ben tatlı krizleri yasayan insan asla yiyemiyorum tatlı mahvediyor midemi bende ölsemde gam yemem :)

Canim arkadaslardan duydigum bebek arabasini ilkokula kadar kullananlar oluuomus dogru degil mi?
onlar muhtemelen baston olanlardır arkadaşım 2 çocuğunu tek arabaya oturtup götürüyo markete pazara
travel sistemlerin taşıma kapasitesi 15 kg.
9,5 10 kilo bebek arabasının kendi ağırlığı oluyor zaten biraz zor olabilir ağırlık açısından canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…