2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben de takip edicem artık ama işte neler alınır neler yapılır ancak burdan öğreniyorum. Şu an kendime bi kaç pijama takımı almayı planlıyorum temiz kenarda bulunsun diye, bikaç parça da iç çamaşırı. Pijama takımlarını penye almayı planlıyorum ama evde giydiklerim eskidi baya, trendyolda şu an 40 liraya falan var. Doğuma giderken falan da lazım olur diye düşünüyorum. Başka da ne almam gerekir bilmiyorum panik oluyorum bazen yetiştiremezsem diye. Hele bakım kremleri falan yüzüme vücuduma krem sürmeyi hiç sevmem. Arada bir maske yapıyordum evde doğal maskeler, soda, limon, yoğurt, salatalık vs. Şu an onu da çok yapmıyorum. Bir tek güneş kremi kullanıyordum onu da bıraktım, güneş kremiyle ilgili olumsuz yazılar okudum, yaza doğru başlarım büyük ihtimal lekelenmeye çok müsait cildim. İşte diş macunu şampuan saç kremi onları değiştirmeyi planlıyorum. Bebek bezi stok yapmayın alerji yaparsa elinizde kalır demişlerdi, hiç almadım o yüzden.

mavide pantolonlar 90 lira h&m dede çok güzel şeyler var canım aklında olsun denemeden almam diyosan
H&m fm de hamile koleksiyonu yok canım geçen sordum hatta kös kös geri ciktim. Sadece defacto dan bir tayt aldim oda dandik cıktı. Evde giyeceğim artik trendyolda begendiklerimin bedenleri kalmamış nerden bulacağım bilmiyorum ama artik pantolonlarımı giyemiyorum çok rahatsiz ediyor.

ama var eminim biizm ordaki h&m de hemde internet sitesinden de baktım acaba mağaza mağaza değişiyor olabilir mi

h&m de var mı hamile giyim hiç denk gelmedim Ankarada bi kaç mağazasına gittim ama yoktu. online bakayım bir de .

Ben tatlı krizleri yasayan insan asla yiyemiyorum tatlı mahvediyor midemi bende ölsemde gam yemem :)

Ben de her şeysiz olabilirim ama tatlısız asla derdim sabah kahvaltı niyetine bile tatlı yiyebilen bi insandım. Hele hamurlu şerbetli tatlılar Allahım bayılırdım şu an düşündükçe midem bulanıyor :) Bi de yağlı şeylerden tiksindim, görünce midem yanmaya başlıyor otomatik olarak :) Zaten tatlıdan tiksinmem de 6 haftalık falan hamileyken eşimle beraber yarım kilo tatlıyı nefessiz yememle başladı Şu an özellikle o tatlıyı görünce bile tiksiniyorum, inşallah doğumdan sonra da kalıcı alışkanlık olur çünkü ekmeği hamur işini kesip sırf tatlıyı kesemediğim için kilo veremediğim çok oldu.

Haftaya doğuma girecek gibi hisseden bı ben miyim kızimda böyle olmamıştim ben, topaç gibi oldum su an resmen, nefesim bile daraliyor
Ben ben ben sanki ertesi gun doguma gidecem o kadar sisti ki karnim hic yoktan 2.5 aylik degl de 5 6 aylik gibi daraliyo nefesm

Bebek bezi stoğu biraz risk çünkü en iyi dediginiz bez bebege pisik yapabiliyor alerjik durumlar olabiliyor deneyip almanızı tavsiye ederim

cilt bakımı ile ilgili bende meraktayım bişey kullanamaz oldum. biraz araştırdım Banu Çiftçinin cilt bakımı ile ilgili videosu vardı onu izledim. gül suyu almayı düşünüyorum birde elimdeki malzemelerin içeriklerine göre ayırmalı sanırım a vitamini olmamlıymış. bende vücut kremi sevmiyordum ama ihtiyaç hissetmeye başladım baya cilt kuruluğu yaşıyorum bu dönemde krem olmasa da bi bebe yağını sürüyorum hemen kuruyor üzerimde zaten. güneş kremi ile ilgili de dikkat etmek gerekiyor eczanelerde hamilelerin kullanması için diye sorduğunda mineralli olanları tavsiye edebilirler. ben SVR markasını almıştım bayadır kullanıyorum. Hatta renklisini aldım 50 faktör BB krem olarak onu kullanıyorum. cildi problemli olanlar için iyi olabilir. biraz döviz durumundan fiyat patlamış ama:) alternatif olarak bi krem buldum onu araştırma aşamasındayım. onu da ekliyeyim belki o da ilginizi çeker.
https://www.aysenuryazicishop.com/products/detail/yogun-kapaticili-bb-krem-spf42-pa-43.html
Ayşenur Yazıcıya çok güvenirim yazılarını da takıp ediyorum. bu yazısı da belki ilgini çekebilir.
https://aysenuryazici.com/hamilelikte-cilt-ve-vucut-bakimi/

Ama sütün az olursa da asıl çok işine yarar. Yani her türlü yarar :)

Ben iki kilo almışım ekmek ve simit yemekten midemi bastirsin diye. Doktor iki kilo fazla bizim için hiç kilo almamaliydin dedi.
Bnde 2 kilo almışım doktor banada oyle dedi bnde senin gibi simit ekmek yiye yiye aldim kilolari bulantilara ragmen doktor cok fazla aksine vermen lazimdi o kdr bulantiya ragmen dedi kilolu olduğum icin zaten normaldede doktor dikkatli gitmemiz lazim dedi

Ama sütün az olursa da asıl çok işine yarar. Yani her türlü yarar :)
yok öyle değil evet emzirmek ve sağmak süt arttırabiliyomuş ama arkadaşım hiç emziremedi mesela süt düğümü olmuş malesef duruma göre alabilceğim bişey olur ilk etapta sıkıştırmak istemiyorum ama o anki psikolojime bağlı

Ben bu bakimlarin hic birini yapmiyorum valla.haftaa bir makyaj yaparsam otaci nin gul sulu bi temizleyicisiyle yikiyorum bide Eygtian Magic kremi aldim onu suruyorm bazen.Gunes kremi olarak Solante pregna yi duymustum.Duyan var mi acaba onu?

TSH baktırmıştım 3.5 haftalık hamileydim o zaman yine girdiririm kuzenime bakalım nolmuş
Canım 6. Haftada baktırmıştım sorun yoktu.11. Haftada hipertroidi olarak çıktım hayırlı olsun bana endokrine yönlendirdi drum ilaç başlayacak ihmal etmeyin aman
Teşekkürler canım bakayım bende. Aven kullanıyordum ama uygun mu değil mi bakmam lazım
Hayırlı olsun bebeğinin iyi olmasına sevindim inşallah daha güzel günlerini görürsün

Dogum oncesi bnm de evde tadilat islerim var evi buyutucez bir oda daha eklenicek bebisimiz icin bizimde masraflar kat ve kat artiyor valla nasil altindan kalkicaz bilmiyorum allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…