2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    250

tamam canım yaptırıcam onuda tekrardan önlem olsun sağol söylediğin için
 
Bide bişey daha var Silverette göğüs ucu korumayı duydunuz mu yorumları efsane biraz pahalı ama
Bende düşünüyorum canım onu şimdiden problem yaşıyorum çünkü. Başka markalarda da varmış ama işe yarar mı bakmak lazım
 
Benim kilom eger tarti dogruysa ayni yerinde sayiyo.almisimdir diyodum cunku hep karbonhidratli seyler yiyorum.Esim hamile pantolonu al diyo ama baktim hic guzel yoktu hemde indirim olmuyo o grupta.almak istemedim simdilik bendekiler oluyo ama ilerleyen zamanlar icin almak lazim.H&m nin uygulamasinda indirim kisminda var birseyler.Oradan alirim biseyler sanirim.Yazlik elbiselerde var simdiden alsam mi diyorum nasilsa lazim olacak.Birde bebek bezi icin ben instagramda bi sayfada gordum su cok meshur marka cok kimyasal iceriyormus.Baska bi markayi tavsiye ettiler burdan yazmak dogru olmaz sanirim.
 
Evet o da mantıklı. Ama aklında bulunsun mutlaka elektrikli al normal pompalı olanlarda hiç iş yok.
 
Hayırlı olsun bebeğinin iyi olmasına sevindim inşallah daha güzel günlerini görürsün
Sağol inşallah hepimiz görürüz. :) Bu arada benimki de 13-07 tarihini gösteriyor yani aynı gidiyoruz bakalım kim önce doğuracak:) Benim çocuklar ikisi de 39 buçukta geldiler bu da öyle olur mu ki acep.
 

Güneş kremini Solante Pregna önermişler birçok yerde de ama güvenli gelmiyor hiçbi şey. BB kremi kullanabilirim ama sanırım. Ben yağlı olmaktan tiksiniyorum da vücuduma o yüzden bi şey süremiyorum katlanamıyorum o hisse, niveanın duşta vücut kremini kullanıyordum hamile kalınca bıraktım. Benim de cildim çok kuru ama zamanında çok kullandım krem, makyaj malzemeleri vs kötü sayılmayacak ama uygun fiyatlı markalardan, kullandığım sürede evet bakımlı görünüyorum bu yüzden iyi hissediyorum ama cilt sorunlarım çok artmaya başladı. Alerjik bi cildim var, yüzümde burnumun kenarlarında soyulmalar kaşıntılar oluşmaya başladı, doktora gittim seboreik dermatit dedi, ürünleri deneme yanılma yöntemiyle değiştirip değiştirip kullanacak kadar da iyi bi maddi durumum yoktu öğrenciydim söz ettiğim dönemlerde. Azalttıkça sadece gül suyuna, elma sirkeli suya, doğal evde yapılacak maskelere kadar geldim, günlük çok çok hafif bi makyaj yaparım, bb krem kullanıyordum pure beauty'nin onu da bıraktım cildim çok da sorunsuz değil ama fondöteni vs tamamen bıraktım mesela. İlk linkteki bb krem emzirme döneminde kullanabilirim diye düşünüyorum ama, fiyatı çok da yüksek değil. İçeriği de temiz anladığım kadarıyla.
 
Ben bu bakimlarin hic birini yapmiyorum valla.haftaa bir makyaj yaparsam otaci nin gul sulu bi temizleyicisiyle yikiyorum bide Eygtian Magic kremi aldim onu suruyorm bazen.Gunes kremi olarak Solante pregna yi duymustum.Duyan var mi acaba onu?

Evet ben onu çok öven öneren gördüm internette ama güneş kremi hiç kullanmamaya başladım. Çünkü bi makalede güneş kremi kullanan insanların kullanmayanlara oranla daha yüksek oranda cilt kanserine yakalandıklarını okumuştum, doğruluk payı nedir ne değildir bilmiyorum. Ama açıkçası ben kullanırken de huzursuzdum. Evet güneşten korunuyorum ama sonuçta kimyasal içerikli bi şey bu ve sürekli kullan kullan nereye kadar yani yaz-kış günde 2 saatte 1 sürüyoruz o kimyasalı yüzümüze, illaki bunun da uzun vadeli bi etkisi vardır diye düşünüyorum. Yaza doğru yine kullanmayı başlarım diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
 
Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli mi bugün benimkine kız dedi

Hayırlı olsun canım, benim de dün söylemedi doktor ama nub teorisi sayfasında kız gibi dediler :) Hep erkek hissediyorum ama içten içe de kız çok istiyorum, Allah sağlık sıhhat versin inşallah hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize.
 
sanırım ilk etapta manuel alıp sonrasında eğer süt var ise ki olmayabiliyor iyi bi elektronik almak lazım o zaman yine bebek doğduktan sonra alınabilcek bişey dimi sonuçta

Canm aynen Manuel al sen o işini görür ilk etapta.Emzirmeye devam edersen ve gerek olursa elektrikli alırsın.Elektiriklilerin iyisi öyle çok ucuz da değil kullanmazsan boşa gitmesin yani.Tecrubeli bi anne olarak söylüyorum acele etmeyin bence ihtiyaçlar için.Ben biraz aceleci davranmistim oğlumda.Gereksiz şeylere bi sürü para vermiştim.Bebek arabası baby2go tavsiye ederim.
 
Canım nub teorisi sayfasının linkini atabilir misin kk da ise.Bende merak ediyorum ne tahminde bulunacaklar :)
 
Canım nub teorisi sayfasının linkini atabilir misin kk da ise.Bende merak ediyorum ne tahminde bulunacaklar :)

Kiz olursa insallah Zeynep olacakta erkek olursa bizimde bi isim yok aklımızda.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...egin-cinsiyeti.546451/page-3875#post-58276323
Bu sayfa canım. Ben de Zeynep istiyordum eskimeyen isim :) Eşimin 5 tane halası var üçünün de birbiriyle arası bozuk onlardan birinin adı da Zeynep Resmen bu yüzden vazgeçtik, çünkü böyle şeylere inanılmaz takan, basit şeylerden tartışmalar kavgalar küslükler çıkaran akrabaları var. Bi halası da eşimin whatsapp profil fotoğrafını bile eleştirmiş fotoğrafta eşim bana bakıyor, bizim oğlan karısının ağzına bakıyor niye böyle oldu bunlar diye kayınvalideme ağlayıp duruyomuş telefonda hatta kadın düşün Sonra kaynımın düğününde karşılaşmıştık bana da aynı şeyi söylemişti bizim ooooğlan senin aaazına bahıyo diye, ben de halacım biz evliyiz birbirimizin ağzına da bakarız yüzüne de bakarız başka yerine de bakarız onu da bize bırak demiştim, surat ifadesi içimin yağlarını eritmişti resmen ay düşündükçe rahatlıyorum Çünkü biz bu yüzden kavga da etmiştik eşimle. Allahtan sık görüşmüyoruz anca bayramdan bayrama yoksa ben tımarhanelik olurdum ay nelerle uğraşıyorum bilsen
 
Dogum oncesi bnm de evde tadilat islerim var evi buyutucez bir oda daha eklenicek bebisimiz icin bizimde masraflar kat ve kat artiyor valla nasil altindan kalkicaz bilmiyorum allah yardimcimiz olsun
bende mutfağa dolap yaptırıcam birde balkon kapattırma işlemi var. çocuk odası içinde gömme dolap yaptırmak istiyorum aslında ama onu sonraki aşamada bebek odasıyla uyumlu bişi yaptırabilirim gibi düşünüyorum. işler çok yardım edecek kimsem de buralarda pek yok. bakalım artık işler kaldı bana:) Allah yardımcımız olsun canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…