Canım 6. Haftada baktırmıştım sorun yoktu.11. Haftada hipertroidi olarak çıktım hayırlı olsun banaendokrine yönlendirdi drum ilaç başlayacak ihmal etmeyin aman
Teşekkürler canım bakayım bende. Aven kullanıyordum ama uygun mu değil mi bakmam lazım
Hayırlı olsun bebeğinin iyi olmasına sevindim inşallah daha güzel günlerini görürsün
Bende düşünüyorum canım onu şimdiden problem yaşıyorum çünkü. Başka markalarda da varmış ama işe yarar mı bakmak lazımBide bişey daha var Silverette göğüs ucu korumayı duydunuz mu yorumları efsane biraz pahalı ama
Evet o da mantıklı. Ama aklında bulunsun mutlaka elektrikli al normal pompalı olanlarda hiç iş yok.yok öyle değil evet emzirmek ve sağmak süt arttırabiliyomuş ama arkadaşım hiç emziremedi mesela süt düğümü olmuş malesef duruma göre alabilceğim bişey olur ilk etapta sıkıştırmak istemiyorum ama o anki psikolojime bağlı
Sağol inşallah hepimiz görürüz. :) Bu arada benimki de 13-07 tarihini gösteriyor yani aynı gidiyoruz bakalım kim önce doğuracak:) Benim çocuklar ikisi de 39 buçukta geldiler bu da öyle olur mu ki acep.Hayırlı olsun bebeğinin iyi olmasına sevindim inşallah daha güzel günlerini görürsün
Gozun aydin canim bi kizimiz dha geldi gruba darisi bizlerin basina insallah ogrenmek icinKızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli mi bugün benimkine kız dedi
Gozun aydin canim bi kizimiz dha geldi gruba darisi bizlerin basina insallah ogrenmek icinKızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli mi bugün benimkine kız dedi
işte bunlar hep tecrübe çok teşekkür ederimEvet o da mantıklı. Ama aklında bulunsun mutlaka elektrikli al normal pompalı olanlarda hiç iş yok.
cilt bakımı ile ilgili bende meraktayım bişey kullanamaz oldum. biraz araştırdım Banu Çiftçinin cilt bakımı ile ilgili videosu vardı onu izledim. gül suyu almayı düşünüyorum birde elimdeki malzemelerin içeriklerine göre ayırmalı sanırım a vitamini olmamlıymış. bende vücut kremi sevmiyordum ama ihtiyaç hissetmeye başladım baya cilt kuruluğu yaşıyorum bu dönemde krem olmasa da bi bebe yağını sürüyorum hemen kuruyor üzerimde zaten. güneş kremi ile ilgili de dikkat etmek gerekiyor eczanelerde hamilelerin kullanması için diye sorduğunda mineralli olanları tavsiye edebilirler. ben SVR markasını almıştım bayadır kullanıyorum. Hatta renklisini aldım 50 faktör BB krem olarak onu kullanıyorum. cildi problemli olanlar için iyi olabilir. biraz döviz durumundan fiyat patlamış ama:) alternatif olarak bi krem buldum onu araştırma aşamasındayım. onu da ekliyeyim belki o da ilginizi çeker.
https://www.aysenuryazicishop.com/products/detail/yogun-kapaticili-bb-krem-spf42-pa-43.html
Ayşenur Yazıcıya çok güvenirim yazılarını da takıp ediyorum. bu yazısı da belki ilgini çekebilir.
https://aysenuryazici.com/hamilelikte-cilt-ve-vucut-bakimi/
ben kızımda wee nin kremini kullandım. memnun da kalmıştım ve aventin göğüs kalkanını kullandım o resmen beni kurtaran şey oldu :):)Bende düşünüyorum canım onu şimdiden problem yaşıyorum çünkü. Başka markalarda da varmış ama işe yarar mı bakmak lazım
Ben bu bakimlarin hic birini yapmiyorum valla.haftaa bir makyaj yaparsam otaci nin gul sulu bi temizleyicisiyle yikiyorum bide Eygtian Magic kremi aldim onu suruyorm bazen.Gunes kremi olarak Solante pregna yi duymustum.Duyan var mi acaba onu?
Hayırlı olsun canım ben geçen hafta gitmiştim o zaman 11+5 tim umutluydum ama söylemedi gelcek ay öğrenicez dedi merakla bekliyorum :)Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli mi bugün benimkine kız dedi
Kızlar bebişlerinizin cinsiyeti belli mi bugün benimkine kız dedi
sanırım ilk etapta manuel alıp sonrasında eğer süt var ise ki olmayabiliyor iyi bi elektronik almak lazım o zaman yine bebek doğduktan sonra alınabilcek bişey dimi sonuçta
Canım nub teorisi sayfasının linkini atabilir misin kk da ise.Bende merak ediyorum ne tahminde bulunacaklar :)Hayırlı olsun canım, benim de dün söylemedi doktor ama nub teorisi sayfasında kız gibi dediler :) Hep erkek hissediyorum ama içten içe de kız çok istiyorum, Allah sağlık sıhhat versin inşallah hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize.
Bu arada bizim haaala aklımızda hiç isim yok hiç
Canım nub teorisi sayfasının linkini atabilir misin kk da ise.Bende merak ediyorum ne tahminde bulunacaklar :)
Kiz olursa insallah Zeynep olacakta erkek olursa bizimde bi isim yok aklımızda.
bende mutfağa dolap yaptırıcam birde balkon kapattırma işlemi var. çocuk odası içinde gömme dolap yaptırmak istiyorum aslında ama onu sonraki aşamada bebek odasıyla uyumlu bişi yaptırabilirim gibi düşünüyorum. işler çok yardım edecek kimsem de buralarda pek yok. bakalım artık işler kaldı bana:) Allah yardımcımız olsun canımDogum oncesi bnm de evde tadilat islerim var evi buyutucez bir oda daha eklenicek bebisimiz icin bizimde masraflar kat ve kat artiyor valla nasil altindan kalkicaz bilmiyorum allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?