- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Amin canım Allah razı olsun darisi 27 sinde sana insallah :)Ne güzel maşallah çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah
Maşallah.hayirli sağlıklı evlat olsun inşallah.Merhaba kızlar bende bugün ikili test için gittim ve bebegimin kesin erkek olduğunu öğrendim:)) Karnımın icindeisürekli kayiyor yerinde durmuyor :)) 14. Haftamdayım yine 8 gün önde çıktı gelisimi maşallah :)) detaylı ultrasona tekrar girdim çok şükür herşey iyi dedi doktorum kan sonuçları da 3 gün sonra çıkacakmış :)
Amin canım inşallahhhAmin canım Allah razı olsun darisi 27 sinde sana insallah :)
Anne karnında bile yaramazlığa başlamış maşallah maşallah gözün aydın canım :)Merhaba kızlar bende bugün ikili test için gittim ve bebegimin kesin erkek olduğunu öğrendim:)) Karnımın icindeisürekli kayiyor yerinde durmuyor :)) 14. Haftamdayım yine 8 gün önde çıktı gelisimi maşallah :)) detaylı ultrasona tekrar girdim çok şükür herşey iyi dedi doktorum kan sonuçları da 3 gün sonra çıkacakmış :)
Tabii ki güvenilir olması önemli zaten ulaşsam gönderilir mi gönderilmez mi nasıl oluyor onu da öğrenmiş olurdum ama 2 kere aradım açmadılar. Belki özel hastanelerin yaptığı gibi kanı alıp yurtdışına gönderiyorlardır. Bunu yapan devlet hastanesi de yok diye biliyorum.Benim şuan baktığım yer, bana en yakın hastahane şubesinden kan alıyor ve almanyaya gönderiyormuş. Dediğim gibi araştırmaya devam. Seninkine de bakim cnm. Yani kazıklanmiyim ama en güvenilir de test olsun istiyorum tabii..
Yok zaten dedim ya ben öyle de çıksa böylede çıksa kabul edeceğim için Bi sorun var demezlerse sağa sola gitmem yani tabiki saygı duyuyorum bişey diyemem cnım
Amin inşallah canımAnne karnında bile yaramazlığa başlamış maşallah maşallah gözün aydın canım :)
Tabii ki güvenilir olması önemli zaten ulaşsam gönderilir mi gönderilmez mi nasıl oluyor onu da öğrenmiş olurdum ama 2 kere aradım açmadılar. Belki özel hastanelerin yaptığı gibi kanı alıp yurtdışına gönderiyorlardır. Bunu yapan devlet hastanesi de yok diye biliyorum.
İnşallah sorunsuz doğar bebeklerimiz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimseyi zor kararlar vermek zorunda da bırakmasın, kimseyi çocuğuyla evladıyla sınamasın inşallah
Bende aynı senin gibi düşünüyordum aslında. Bugün cinsiyet için gidince bir anda karar verdim kan vermeye. Allah'ın izni ile kalbimizi ferah tutalimkotu birşey olmayacak inşallah.Kizlar ben yurtdisindayim doktorum bu testlere gerek olmadığını söyledi.yasi daha büyük kişilere oneriyorum dedi tabiki bu sende olmaz diye bisey yok olabilir ama olasılık daha düşük dedi kötü bi sonuç çıktığında bi karar verebileceksen yaptır ama gerek yok dedi .Bende açıkçası yapmak istemiyorum rabbim herkese sağlıklı evlat versin ama ben kötü sonuç çıksa bile bebegime zarar veremem .Çok kişi biliyorum bebeğin engelli doğabilir aldır diyip sağlıklı bebek doğuran hamileligimi de kendime zehir etmek istemiyorum .Bu benim fikrim.
evet haftalarimiz cok yakin bende 11+0 oldum bugün :) rabbim insallah saglikla zamaninda gelmelerin i nasip etsin ben ikiz olunca erken gelirler tahminindeyim ama nasipSağol inşallah hepimiz görürüz. :) Bu arada benimki de 13-07 tarihini gösteriyor yani aynı gidiyoruz bakalım kim önce doğuracak:) Benim çocuklar ikisi de 39 buçukta geldiler bu da öyle olur mu ki acep.
aventin gögüs kalkanina da bakalim canim belki fiyati daha uygundur tesekkürlerben kızımda wee nin kremini kullandım. memnun da kalmıştım ve aventin göğüs kalkanını kullandım o resmen beni kurtaran şey oldu :):)
dr usg ile fikir yürütebilir, bana da ultrason dedi cogul oldugu icin drumu dinlevecegim bu konudabu testlere gerek kalmadn doktor ense kalınlığından birşey ön göremiyor mu ya da ayrıntılı ultrasonda bir anamoli olduğu anlaşılmıyor mu acaba. bana 12. haftada sadece ultrason bakacağım dedi gittiğim bir doç. dr.
hayirli olsun canim gözünaydinMerhaba kızlar bende bugün ikili test için gittim ve bebegimin kesin erkek olduğunu öğrendim:)) Karnımın icindeisürekli kayiyor yerinde durmuyor :)) 14. Haftamdayım yine 8 gün önde çıktı gelisimi maşallah :)) detaylı ultrasona tekrar girdim çok şükür herşey iyi dedi doktorum kan sonuçları da 3 gün sonra çıkacakmış :)
bende senin gibi düsünüyorumYok zaten dedim ya ben öyle de çıksa böylede çıksa kabul edeceğim için Bi sorun var demezlerse sağa sola gitmem yani tabiki saygı duyuyorum bişey diyemem cnım
Neredeyse bir aydir mavinin kotunu kullaniyorum cok rahat. Yalnizca lacivert renk biraz bacaklarimi camasirimi boyadi, yikiyorum sik sik.Mavinin pantolonları nasıl alan var mı
H&M’in her magazasinda yokmus, Istanbul’da Istinye Park’a sormustum, Zorlu magazasinda var dediler.Var var MAMA diye geçiyor hatta
Inşallah. Rabbim kimseye yasatmasin tabiki zor bi durum.Burda 20 .haftadan önce karindan ultrasonla bakılmıyor cinsiyete bakınca alttan mı bakıyorlar karindan mı bende öğrenmek isterim bi ay sonra kontrolüm var ama burda çok geç söylüyorlar.Bende aynı senin gibi düşünüyordum aslında. Bugün cinsiyet için gidince bir anda karar verdim kan vermeye. Allah'ın izni ile kalbimizi ferah tutalimkotu birşey olmayacak inşallah.
Benim doktorum daha hiç alttan bakmadı hep karından bakiyor. Ama geçen gittiğimde rahatsız olmamistim bu defa karnimda o baskıyı ve içinde kayan şeyi hissettim. Demek ki gittikçe daha çok acıtacak :) Bebek 7 cm olmuş ve resmen bir bebek halini almış. Ve pipisi çok bariz belliydi . Çok tarifsiz şeyler hissettim . Darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah :)Inşallah. Rabbim kimseye yasatmasin tabiki zor bi durum.Burda 20 .haftadan önce karindan ultrasonla bakılmıyor cinsiyete bakınca alttan mı bakıyorlar karindan mı bende öğrenmek isterim bi ay sonra kontrolüm var ama burda çok geç söylüyorlar.
Online da var canımH&M’in her magazasinda yokmus, Istanbul’da Istinye Park’a sormustum, Zorlu magazasinda var dediler.
Çok tessekkür ederim inşallah. Benimki daha küçük tabi daha hissedemiyorum. Burda hep alttan bakılıyor normalde canım acırdı ama çok nazik davranıyorlar hamilelikte yada ben bebeği gorucem diye kasmiyorum:) ben kız hisediyorum etrafındaki herkes de kız hisediyor ama yinede insan emin olmak istiyor.hazirliklara başlamak için .Benim doktorum daha hiç alttan bakmadı hep karından bakiyor. Ama geçen gittiğimde rahatsız olmamistim bu defa karnimda o baskıyı ve içinde kayan şeyi hissettim. Demek ki gittikçe daha çok acıtacak :) Bebek 7 cm olmuş ve resmen bir bebek halini almış. Ve pipisi çok bariz belliydi . Çok tarifsiz şeyler hissettim . Darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah :)
Bi günde bile çok şey oluyor ben bi.uygulama indirdim hergun acip neler olduğunu okuyorum hergun yeni biseyler oluşuyor rabbimin mucizesi resmen.Bi de başlarda hep kasiklarin ordan bakıyordu şimdi ta göbek deliğinin oralardan baktı bebek iyice yukarıya çıkmış. Ya Rabbi 9 günde ne çok şey değişiyor . Demek ki muazzam bir çalışma var içimizde. En son 9 gün önce gitmiştim halbuki :)
Bi de başlarda hep kasiklarin ordan bakıyordu şimdi ta göbek deliğinin oralardan baktı bebek iyice yukarıya çıkmış. Ya Rabbi 9 günde ne çok şey değişiyor . Demek ki muazzam bir çalışma var içimizde. En son 9 gün önce gitmiştim halbuki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?