Benimkide aynı tüp bebek doktoru 12 .Haftaya kadar kullan dedi bi sıkıntı yok şükür. Benimde bi dahaki doktor kontrolüm 13 .Haftaya denk geliyor gidene kadar kullanicam kendi başıma bırakmak da istemiyorum.Tüp bebek doktorum 12.haftaya kadar kullan dedi
Pazartesi günü 12+0 olucak inşallah
12.haftanın sonuna kadar mı kullanıyım
Yoksa tam 12+0da birakıyım mı bilemedim
(Kadın doğumcudaki doktorum kullanmana gerek yok
tüp bebek doktorları tedbir için veriyo sadece sana gerek yok demişti ama ben devam etmek istemiştim)
Hoşgeldin.. sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahMerhabalar arkadaslar araniza beni de dahil ederseniz müthis mutlu olurum :) belki eskiler bilir 2017 eylül anneleri ndeydim artik 2019 temmuz annesi adayiyim sizler gibi :) Insallah meleklerimizi sag saglim kucagimiza aliriz hayirli olsun herkese :)
Yalnız anlamadığım ufak bi çıkıntı var dedi kız bebek de çıkıntı görünür mü ki anlamadımHayırlı uğurlu olsun canım bana da %80 90 kiz dedi. 28inde randevum var bakalim netledir ins.
Bana da verecek o zman canım kesin sana bile verdiyse demek , bakalım yarın neler olacak kuru üzüm aldım bende siyah cekirdekli onu yicem bakalım amaKan sonuçlarım iyi çıktığı halde demir hapı ve D3 damlası verdi bana canım
Offf bulanmasııınnn, bulandirmaz inşallah canım yaa , hepimiz kullanacak gibiyiz bunları herkese veriyorlarmis. E iyi olana Neden veriyorlar bebek kullanacak depoları diye mi acaba ?Benimde demir cok dusuk cikti
Doktor 12. Haftadan sonra takviye verecegim bulantilari arttirir dedi
Bana 2.kutuyu verdi canım doktor diyene kadar bırakmayacağım bende .. o kutu da biterse daha bi 19 gün var yaklaşık 15.haftaya kadar kullanmış olacağım aksini soylemezseProgestan kullananlar doktorunuz ne zamana kadar kullanın dedi
Evet tüp bebek. Perinatalogla henüz Doğum konusunu konuşmadık ama bir problem olmazsa normal olmasını çok isterim tabiiSaye- doğru ya senin ikizdi.. Normal mi tüp bebek miydi? Normal doğurtuyor mu doktorun?
Gözünaydın canım maşallahÇıktım muayeneden herşey yolunda. Kuzular büyümüş. Birisi 7+6 da 15.2 mm diğeri 8+0 15.6 mm. Küçük birer ahududu olmuşlar. Darısı muayene bekleyenlere inşallah.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhabalar arkadaslar araniza beni de dahil ederseniz müthis mutlu olurum :) belki eskiler bilir 2017 eylül anneleri ndeydim artik 2019 temmuz annesi adayiyim sizler gibi :) Insallah meleklerimizi sag saglim kucagimiza aliriz hayirli olsun herkese :)
Kıymetli gebeliklerde sezaryen öneriyorlar,,anne ve bebek için hangisi sağlıklıysa o şekil doğum olsunEvet tüp bebek. Perinatalogla henüz Doğum konusunu konuşmadık ama bir problem olmazsa normal olmasını çok isterim tabii
Gözünaydın canım maşallah
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...egin-cinsiyeti.546451/page-3875#post-58276323
Bu sayfa canım. Ben de Zeynep istiyordum eskimeyen isim :) Eşimin 5 tane halası var üçünün de birbiriyle arası bozuk onlardan birinin adı da ZeynepResmen bu yüzden vazgeçtik, çünkü böyle şeylere inanılmaz takan, basit şeylerden tartışmalar kavgalar küslükler çıkaran akrabaları var. Bi halası da eşimin whatsapp profil fotoğrafını bile eleştirmiş fotoğrafta eşim bana bakıyor, bizim oğlan karısının ağzına bakıyor niye böyle oldu bunlar diye kayınvalideme ağlayıp duruyomuş telefonda hatta kadın düşün Sonra kaynımın düğününde karşılaşmıştık bana da aynı şeyi söylemişti bizim ooooğlan senin aaazına bahıyo diye, ben de halacım biz evliyiz birbirimizin ağzına da bakarız yüzüne de bakarız başka yerine de bakarız onu da bize bırak demiştim, surat ifadesi içimin yağlarını eritmişti resmen ay düşündükçe rahatlıyorum Çünkü biz bu yüzden kavga da etmiştik eşimle. Allahtan sık görüşmüyoruz anca bayramdan bayrama yoksa ben tımarhanelik olurdum ay nelerle uğraşıyorum bilsen
Bana 15 gün 2 şer doz berdi şimdilikProgestan kullananlar doktorunuz ne zamana kadar kullanın dedi
Açlık bakıldı 84 cıktı yanlış hatırlamıyosam ve doktorum ilk muayenemde "hamurdan uzak dur" , ikinci muayenemde "şekerden uzak dur" dedi sanırım gebeliğin ikinci yarısında ac gez dicek... ben bu doktordan mi uzak dursam asıl diye düşünmeye basladimKızlar şuanki şekerinizi biliyormusunuz peki açlık tokluk? Şeker yükleme yapılana kadar şuan bi açlık tokluk şekerinize baktırın derim.hamur işleri gevrekler ekmek şekerli ürünler meyveler hepsi şekeri yükseltiyor hamilelikde kimi bu ürünleri daha çok tüketmeye başlayınca şekerde yükseliyor.
Ikili test için 12 haftalıkken gidicem ben doktorum o zamana çağırdı... yalniz haftaya bebeğimi görmeye gideceğim başka bi doktora çıkacağım..hem bu doktor bana daha yakın bakalim eğer memnun kalacak gibi olursam buna devam ederim diye düşünüyorum.. doktora görücü olarak gidiyorum şimdilik..Kızlar merhabaikili testi nezaman yaptınız? Onun dışında bu aralar yapılması gereken şeyler nedir acaba ?
Evet o zamn senin tokluk bakılmış... Benim özellikle ac gel demişti..6 haftalıkken ilk doktor randevumdu benim de aynenBenim tokluk kan şekeri 80-81 çıkıyor, 5. Hafta tahlillerde de 80 çıkmışti. Kahvaltı falan yapmistim tokluk oluyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?