2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yine Bi fikir ayrılığı olan konu
Şeker yükleme testi başlarda yaptırmam dediğim bişeydi araştırdıkça yaptırmak gerektiğini anladım siz ne düşünüyorsunuz
Ben de yaptirma konusunda çok düşünüyorum ama çevrede tüm doktorlar tüm hamilelik geçirenler yapılması lazım diyor daha çok dusunecegim gibi. Bu güne kadar yapılan tüm tahlillerimde kan şekerim yıllardır 80 çıkar, insulin 7 cikar ama tabi hamilelik tüm vücudu değiştiren birşey vücudum aynı dengeyi bu dönemde saglayabilecek mı bilemiyorum

Şeker yükleme testi başlarda yaptırmam dediğim bişeydi araştırdıkça yaptırmak gerektiğini anladım siz ne düşünüyorsunuz
Bencede yapılmalı bi zararı da yokmuş zaten doktora sormuştuk daha önce içerdikleri içecekte çok fazla şeker yokmuş bebeğe zararı olsa zaten yapmayız dedi .eğer yüksek çıkarsa iğne falan veriyorlar gorumcem hep kullanmıştı.

Bencede yapılmalı yediğimiz tatlılar daha büyük zararmış baya araştırdım bende yapılmazsa daha büyük sonuçlar çıkarabilir

Ben ilk hamileligimde o şekerli sıvıyı içemedim. Kusarım diye korktum. Doktor aynı gün içinde açken ve tokken kanıma baktı. Bunda da aynı şekilde yaptircam

Ben ilk hamileligimde o şekerli sıvıyı içemedim. Kusarım diye korktum. Doktor aynı gün içinde açken ve tokken kanıma baktı. Bunda da aynı şekilde yaptircam
Bizde sülalede şeker yok kalp var troid var tansiyon bile yok işte bebekte olursa baya sıkıntı oluyormuş Bi akrabamızın bebeğinde çıktı hastanede kaldı baya korktum o yüzden

İlkinde yaptirmadim ikincide de yaptirmayacagim açlık tokluk kan sekerine baktirmistim

Progestan kullananlar doktorunuz ne zamana kadar kullanın dedi
Tüp bebek doktorum 12.haftaya kadar kullan dedi
Pazartesi günü 12+0 olucak inşallah

12.haftanın sonuna kadar mı kullanıyım

Yoksa tam 12+0da birakıyım mı bilemedim

(Kadın doğumcudaki doktorum kullanmana gerek yok
tüp bebek doktorları tedbir için veriyo sadece sana gerek yok demişti ama ben devam etmek istemiştim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…