2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de son haftalarda bulantidan eksili meyveye çok yukleniyorum inşallah yukseltmez sekerimi

Kıymetli gebeliklerde sezaryen öneriyorlar,,anne ve bebek için hangisi sağlıklıysa o şekil doğum olsun
İnşallah en hayırlısı olsun. Tabii ki öncelik onların ve benim sağlığım, sağlıkla doğsunlar inşallah Doğum şeklini düşünmek için vaktimiz çok

Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine daha önce myom görmedi mi doktorun. Bir zararı olur muymuş

Çok geçmiş olsun canım mutlaka git polikliniğe inşallah biter gider Bi daha yaşamazsın

Dün kontrolümüz vardı ben ikili test yapılacak diye gittim ama doktorum 1 hafta daha bekleyelim daha net ölçü alırım dedi, haftaya perşembe tekrar gideceğiz. Bu arada öğrendiğim bilgileri aktarayım. 2'li test bebekte herhangi bir sorun olup olmadığını %95 olarak belirliyor, 4'lü test veya Nifty gibi bir çok ismi olan diğer testler ise özellikle çoğul gebeliklerde yaptırılması gerekiyor ve %98 lik bir bilgi veriyor, tekil gebeliklerde bunu yaptıranlar %95 yerine %98 emin olmak isteyenler dedi doktorum. Bu arada artık fasulyeye benzemiyor ufaklık :)

Maşallah canım yavrun kocaman olmuş

1haftada bile nekadar fark ediyormuş
Ben 10+3te gitmiştim hiç belli olmuyordu minicik bişeydi

Cinsiyet için bişey dedi mi canım

Yaaa çok güzel maşallah bende haftaya perşembe gidicem daha net ölçü alırız demişti sat'a göre 12+5 olucam bende bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdır yavruşlarımız

Maşallah kuzuya 5 cm olmuş. Ben erkeğe benzettim

Kızlar bişey dicem gülmeyinde dünden beri sağdan sola soldan sağa geçen bi kıpırdama hissi yaşıyorum sanki içten karıncanlanma oluyo gibi bebek olamaz heralde rahimimi hissediyorum bilmiyorum ama dün 5 kere oldu bugünde sabah oldu

Maşallah canım yavrun kocaman olmuş

1haftada bile nekadar fark ediyormuş
Ben 10+3te gitmiştim hiç belli olmuyordu minicik bişeydi

Cinsiyet için bişey dedi mi canım
Evet gerçekten çok hızlı büyüyorlar. Benim SAT a göre 11+1 deydim ama ultrasona göre 12+0 biraz ilerden gidiyoruz. Cinsiyet için tam anlaşılmıyor bir şey demeyim dedi doktorum ama bütün bilenlerin içine Erkek doğuyor tabi benim de...Hayırlısı bakalım.

Günaydınlar...
E artık yavaş yavaş hissedebiliriz diye düşünüyorum.sonucta hareket edebiliyor baby lerimiz .Bir hafta önce bendede o kıpırdanmalar oluyordu.hatta emindim ama şimdi tam olarak nerde minigim onu bilemiyorum

Artik kasıkta değildir sanirim , göbeğe doğru çıkmıştır degilmi?

Kızlar sanirim idrar yolu enfeksiyonu oluyorum.hafif yanma var.
Korkmaya başladım, bebegime zararı olurmu?

kesinlikle aynı durumdayız. göbek bu kadar çabuk çıkar diye düşünüyorum. bende tayt aldım 2 3 tane öyle iş yerinde idare ediyorum :)

Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine daha önce myom görmedi mi doktorun. Bir zararı olur muymuş
Teşekkür ederim hayır daha önce hiç söyleyen doktor olmadı ki devlet hastanesine gittiğim için sürekli farklı doktorlara muayene oluyorum. Gebelikle büyüyebilir ama zarar verir ya da vermez diyemem dedi, takip edilmesi gerekir dedi. Bir de yanlış yorumluyor da olabilirim demesi kafamı çok karıştırdı, yani kendinden çok emin konuşmadı ama progestanı yine de yazdı. Acaba böylebi durumda progestan kullanmam zarar verir mi ki? Kanama alanı miyomla farklı şeyler değil midir? Anlamadım hiçbi şey

Çok geçmiş olsun canım mutlaka git polikliniğe inşallah biter gider Bi daha yaşamazsın

Poliklinikte randevu bulamadım canım özele eşimle gidebilirim çünkü uzak biraz ve adım atacak dermanım yok, bu halde işe geldim. İnşallah Allah hiçbirimize yaşatmasın dün kanı gördüğümden beri ağlayıp duruyorum sinirlerim bozuldu

Kızlar sanirim idrar yolu enfeksiyonu oluyorum.hafif yanma var.
Korkmaya başladım, bebegime zararı olurmu?
Bol su için arada bende de oluyor su miktarını arttırıyorum kuzenim doktor ilk üç ay antibiyotik hiç önermiyorum organ gelişimi için iyi değil demişti fakat siz yine doktorunuza danışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…