2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
o daha büyük zarar bebeğine korkma dua et bişey olmaz Allahın izniyle bu fareler bizi korkutmaya bayılıyor gerçekten canım inşallah atlatıcaksın sıkıntısız Allahım meleğini korusun

günaydın hanımlar, trendyol da indirimler var lohusa atletleri pijamalar uygun gibi geldi. organik market diye de bi başlık var oradan da alınacak mutlaka birşey bulunur gibi düşünüyorum. diğer şeyler için bakınmadayım:) bebek bezi de var ama dünkü uyarılarınızdan sonra ona bakmadım bile :) haber vereyim dedim.

o daha büyük zarar bebeğine korkma dua et bişey olmaz Allahın izniyle bu fareler bizi korkutmaya bayılıyor gerçekten canım inşallah atlatıcaksın sıkıntısız Allahım meleğini korusun

İnşallah canım sağ ol hepimizin. O kadar kötü bi his ki annemin bizi ne kadar sevdiğini bi kere bile asla anlamamışım bunu yeni yeni anlıyorum. Şurda 2 aydır içimde olan minicik can yüreğimi ağzıma getirdi. Karnımda batma yanma sancı gibi ağrılar oluyor inşallah kötü bi şey değildir Allahım bağışlasın bize bebeklerimizi.

Ben başından beri aç geziyorum:) herşey yasak su serbest Allahdan:)))

Yok mu götürücek birisi ya iş yerinde falan beklemesen gitsen keşke bi an önce :/

Bol su için arada bende de oluyor su miktarını arttırıyorum kuzenim doktor ilk üç ay antibiyotik hiç önermiyorum organ gelişimi için iyi değil demişti fakat siz yine doktorunuza danışın
Canım şuan doktorun bekleme odasında bekliyorum. Içim rahat etmedi.ciktim geldim.benim olduğum yerde bugünden sonra perşembeye kadar doktorlar kapalı ,yılbaşı tatili...daha kötü olursa diye korktum.bakalim hayorlisi

Cok su içerseniz bi kac saat içince atlatırsınız aynısını yasadım
Ay canım internete bi bakim dedim bebek için zararlimi diye..Bir iki sitede bebeğimin.olumune sebep olur yazıyordu, daha da devam okuyamadım hemen geldim doktoruma

ileri boyuttaysa zararlı ilaç veriliyo ama bendede oldu az miktardaydı c vitamini ve bol suyla attım ilaca gerek kalmadı
Aman canım Allah korusun , Allahtan gelene yapacak birşey yok ama böyle şeyleri ihmal etmekten çok korkuyorum.Rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin..

Canım dikkat et meyve şekeri çok yükselten bişey günde 1 tane yemek lazım anca
Diyetisyenim de ara öğünde günde 2-3 dedi canım ama yanında süt yogurt veya ceviz badem gibi birseylerle. İki haftadır yogurttan tiksindim yiyemedim. Süt icip ceviz yiyorum

Bence de bebek ilk basta karıncalanma gibi bi his oluyor sonra gaz hareketi gibi gucleniyor erken hissetmissin sanslisin
İnşallah bebeğimdir dün duşa girdim öyle kuvvetli hissettim ki anlatamam sıcak suyun mu etkisi bilmiyorum aralıklarla 5 kere oldu eşime dedim olabilir mi ya diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…