Zayifsan erken hissetmen normal giderek artarak hissedeceksin simdi gun icinde bir belki iki kez yoklarİnşallah bebeğimdir dün duşa girdim öyle kuvvetli hissettim ki anlatamam sıcak suyun mu etkisi bilmiyorum aralıklarla 5 kere oldu eşime dedim olabilir mi ya diyo
ayyy inşallah :) çok sağol canım yaKarincalanma dediğin için kesin bebek. Ben diyodum da inanmiyodunuz:)) gözün aydın bacım :)) zaten her zaman olmuyor bı kaç gün oluyor sonra 1 hafta olmadığı bile oluyor D
çokta zayıf değilim ama ayva göbeğim var sadece sabahta hissettim bi daha olmadı belkide hareket ediyorum ondan hissedemiyorumZayifsan erken hissetmen normal giderek artarak hissedeceksin simdi gun icinde bir belki iki kez yoklar
Sırt üstü yattiginda sessiz bir yerde yine hissedersin belkiçokta zayıf değilim ama ayva göbeğim var sadece sabahta hissettim bi daha olmadı belkide hareket ediyorum ondan hissedemiyorum
Ne guzel cevap vermişsin :))https://www.kadinlarkulubu.com/foru...egin-cinsiyeti.546451/page-3875#post-58276323
Bu sayfa canım. Ben de Zeynep istiyordum eskimeyen isim :) Eşimin 5 tane halası var üçünün de birbiriyle arası bozuk onlardan birinin adı da ZeynepResmen bu yüzden vazgeçtik, çünkü böyle şeylere inanılmaz takan, basit şeylerden tartışmalar kavgalar küslükler çıkaran akrabaları var. Bi halası da eşimin whatsapp profil fotoğrafını bile eleştirmiş fotoğrafta eşim bana bakıyor, bizim oğlan karısının ağzına bakıyor niye böyle oldu bunlar diye kayınvalideme ağlayıp duruyomuş telefonda hatta kadın düşün Sonra kaynımın düğününde karşılaşmıştık bana da aynı şeyi söylemişti bizim ooooğlan senin aaazına bahıyo diye, ben de halacım biz evliyiz birbirimizin ağzına da bakarız yüzüne de bakarız başka yerine de bakarız onu da bize bırak demiştim, surat ifadesi içimin yağlarını eritmişti resmen ay düşündükçe rahatlıyorum Çünkü biz bu yüzden kavga da etmiştik eşimle. Allahtan sık görüşmüyoruz anca bayramdan bayrama yoksa ben tımarhanelik olurdum ay nelerle uğraşıyorum bilsen
iyi olsunda önemli değil gerisi ama çok heyecanlıSırt üstü yattiginda sessiz bir yerde yine hissedersin belkiama icini ferah tut devamlı olmasa da ara ara hissedersin artik
Canım çok geçmiş olsun. Ben senin yerinde olsam artık devlet hastanesine farklı farkli doktorlara gitmeyi birakirim. Biliyorum borcumuz var burası çok pahalı demiştin ama hiç bir şey senden değerli değil. Su halinle bir de calisiyorsun. Bu kanama olayı neticeye erene kadar bence güvenilir bir doktora görün.Teşekkür ederim hayır daha önce hiç söyleyen doktor olmadı ki devlet hastanesine gittiğim için sürekli farklı doktorlara muayene oluyorum. Gebelikle büyüyebilir ama zarar verir ya da vermez diyemem dedi, takip edilmesi gerekir dedi. Bir de yanlış yorumluyor da olabilirim demesi kafamı çok karıştırdı, yani kendinden çok emin konuşmadı ama progestanı yine de yazdı. Acaba böylebi durumda progestan kullanmam zarar verir mi ki? Kanama alanı miyomla farklı şeyler değil midir? Anlamadım hiçbi şey
Poliklinikte randevu bulamadım canım özele eşimle gidebilirim çünkü uzak biraz ve adım atacak dermanım yok, bu halde işe geldim. İnşallah Allah hiçbirimize yaşatmasın dün kanı gördüğümden beri ağlayıp duruyorum sinirlerim bozuldu
Doktora gitmen iyi olmus .internette okudukca insan neler goruyo ben cok okumuyorum.enfeksiyon cok fazlaysa bebege zarar ama senınkı ınsallah küçük caplıdır gecmış olsun canımAy canım internete bi bakim dedim bebek için zararlimi diye..Bir iki sitede bebeğimin.olumune sebep olur yazıyordu, daha da devam okuyamadım hemen geldim doktoruma
Canım bende 2gün önce hissettim dediğin seklde kıpırdanma gibi hemen oraya tuttum kalp atısını dinleme cihazını bebişin kalbını duyunca anladımkı oymus kıpırdasan :)çokta zayıf değilim ama ayva göbeğim var sadece sabahta hissettim bi daha olmadı belkide hareket ediyorum ondan hissedemiyorum
o ne kız kalp atışı dinleme cihazıCanım bende 2gün önce hissettim dediğin seklde kıpırdanma gibi hemen oraya tuttum kalp atısını dinleme cihazını bebişin kalbını duyunca anladımkı oymus kıpırdasan :)
Betullu hangi şehirdesin. Progestanın zararı olmaz bence olan hormon takviye yapıyor neticesinde. Kadın Doğum acilen giriş ypsan acaba nasıl olur.Teşekkür ederim hayır daha önce hiç söyleyen doktor olmadı ki devlet hastanesine gittiğim için sürekli farklı doktorlara muayene oluyorum. Gebelikle büyüyebilir ama zarar verir ya da vermez diyemem dedi, takip edilmesi gerekir dedi. Bir de yanlış yorumluyor da olabilirim demesi kafamı çok karıştırdı, yani kendinden çok emin konuşmadı ama progestanı yine de yazdı. Acaba böylebi durumda progestan kullanmam zarar verir mi ki? Kanama alanı miyomla farklı şeyler değil midir? Anlamadım hiçbi şey
Poliklinikte randevu bulamadım canım özele eşimle gidebilirim çünkü uzak biraz ve adım atacak dermanım yok, bu halde işe geldim. İnşallah Allah hiçbirimize yaşatmasın dün kanı gördüğümden beri ağlayıp duruyorum sinirlerim bozuldu
Merhaba AA. Maşallah. Bana kız gibi geldi doktor ne dediEki Görüntüle 2217446
Kizlar simdi geldim doktordan 11+2 olmusuz doktor 20 gun sonra gel tekrar dedi ogrenmis oluruz cinsiyeti dedi bi tahmindede bulunmadi sizin bi tahmininiz varmi masallah o kadar hareketli ki cok sasrdim :)
Demediki canim sanirim yanilmamak icin tahmin degl de net soylemek istedi 20 gun sonra dedi belli olur dedi 20 gun sonra kontrole gel dedi bende kiza benzettm hayrlisi canm :)Betullu hangi şehirdesin. Progestanın zararı olmaz bence olan hormon takviye yapıyor neticesinde. Kadın Doğum acilen giriş ypsan acaba nasıl olur.
Merhaba AA. Maşallah. Bana kız gibi geldi doktor ne dedi
Hadi bakalım tahminimiz tutacak mı. Hem de şişko bir kız gibi görünüyorDemediki canim sanirim yanilmamak icin tahmin degl de net soylemek istedi 20 gun sonra dedi belli olur dedi 20 gun sonra kontrole gel dedi bende kiza benzettm hayrlisi canm :)
ya bana neden bişey demedinizHadi bakalım tahminimiz tutacak mı. Hem de şişko bir kız gibi görünüyor
Dün akşamda ben uzandım sanki göbeğimin hemen altında elimin içinden bişey kaydi sabun gibi hareketlenme diye algiladim ama bilmiyorumDoktora gitmen iyi olmus .internette okudukca insan neler goruyo ben cok okumuyorum.enfeksiyon cok fazlaysa bebege zarar ama senınkı ınsallah küçük caplıdır gecmış olsun canım
Aşk olsun teyzesiHadi bakalım tahminimiz tutacak mı. Hem de şişko bir kız gibi görünüyor
Görmemişindir hemen bakayım.ya bana neden bişey demedinizbi kişi tahminde bulundu erkek dedi bi kişi kız dedi bakalım nolcak
Onu bildim de gövdesi geniş maşallah diyelim. Hem şişko olsun ne iyi işte uğraşmasın milletin diliyle. Yok sütün besleniyor yok bu çocuk açAşk olsun teyzesiSag daki kafası ama yani emin misin şişko olduguna
Görmemişindir hemen bakayım.
Onu bildim de gövdesi geniş maşallah diyelim. Hem şişko olsun ne iyi işte uğraşmasın milletin diliyle. Yok sütün besleniyor yok bu çocuk aç[/QUO
Aynen oyle :) anasi gibi olacak demekki tombik tombik
Aynen oyle canim :) anasi gibi tombik olur bwelki :)Görmemişindir hemen bakayım.
Onu bildim de gövdesi geniş maşallah diyelim. Hem şişko olsun ne iyi işte uğraşmasın milletin diliyle. Yok sütün besleniyor yok bu çocuk aç
Canım bende 2gün önce hissettim dediğin seklde kıpırdanma gibi hemen oraya tuttum kalp atısını dinleme cihazını bebişin kalbını duyunca anladımkı oymus kıpırdasan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?