2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyi yapmışsın içini ferah tut bişey olmaz Allah’ın izniyle sen suyu bol iç güzel haberler alırsın inşallah

İhtiyaca göre almalısın pompa bencede
Şimdideb önerilenleri not al gerekirse onu alırsın

Ben hiç ihtiyaç duymadım mesela ilkinde sık sık emzirdim diper göğsümden akanı poşetledim ama buzluktan çözülen sütü içmedi kızım
Bi de böyle bebekler var :) gurme doğdu benimki

3 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Hamileliğin 3. ayı gebeliğin 12 haftası ve 6 günlükken başlar. Bu tarihte tam 90 gündür hamilesinizdir demektir.
4 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebeliğin 4. ayı gebeliğin 17. haftası ve 1 günlükken başlar. Hamileliğin bu haftasında 120 günlük hamilesinizdir.
5 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebeliğin 21. haftası ve 3 günlük iken hamileliğinizde 5. ayına bastınız demektir.
6 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
25 hafta 5 günlük hamilelik süresi ise 6 aylık gebeliğe tekabül eder.
7 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Tam 30 haftalık gebelikte 7 aylık hamile olursunuz.
8 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebeliğin 8. ayı ise 34 hafta 2 günlükken başlar. Yani gebeliğinizin 34. haftası ve 2 günlükken 8. aya girmişsiniz demektir.
9 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebelikte 9. ayınıza 38 hafta 4 günlükken gelirsiniz. Artık her an doğum olabilir.
  • 39 haftalık gebelik kaç aylık ve günlüktür? 9 ay 3 günlük süreyi tamamladınız demektir.
  • 40 haftalık gebelik kaç aylık ve günlük olur? 9 ay 10 günlük bir süreyi kapsar.

şöyle bişey buldum sonunda ay hesabı yapabilcem

kesinlikle baktım iyi bişey 400 lira az da bi para değil kullanırsam veririm değer ama ya bide kullanamazsam yazık günah

Hm nin hamile ve emziren giyimine bakın şimdi bi de indirime girdi çok güzel şeyler var
Ben bi kaç elbise kaptım bile dün online da ilk aldığım şey emzirme elbisesi oldu biraz garip oldu ama napıyım çok inmiş fiyatlar :))

Puset ve oto koltuğunda biraz paraya kıymak lazım bence özellikle en kötü chicco gibi malının arkasında duran firmalardan almak lazım
Kızımın iki yıllık bastonunu pat diye sıfırıyla değiştirmişlerdi hemde kapıdan alıp kapıya teslim hiç uğraşmıyosun gitti geldiyle

Benimde kafam cok karisiyordu iyi oldu :) simdi 90 gun olunca 3 aylik hamileyim dyecegz deglmi :))

Ben ay hesabini ogluma hamileyken son regl tarihimden hesapliyordum mesela 5 kasimdi regl en son 5 ağustosta dogdu tam 9 ay sonra ama gun olarak 39+1 de her ayin 5 bir ay ekliyordum normalde bir ay 31-28 gün arası degisir genelde 4 hafta degildir o yüzden oyle bir fark cikiyor ortaya

işte bu hesap bi nebzede olsa doğru oluyo 38den sonrası beklenen doğum tarihi olduğu için genelde çok merak ediyorum temmuzu beklicek mi haziranda mı gelicek

işte bu hesap bi nebzede olsa doğru oluyo 38den sonrası beklenen doğum tarihi olduğu için genelde çok merak ediyorum temmuzu beklicek mi haziranda mı gelicek
Normal dogumu beklersen 40+ lari bile bulabilir ama o kadar bekletmesin ya insan stress oluyor sen beni gorecektin ne hareketler yaptim dogsun diye artik

İyi yapmışsın içini ferah tut bişey olmaz Allah’ın izniyle sen suyu bol iç güzel haberler alırsın inşallah
Cok tesekkur ederim canim..Idrar tahlili temiz çıktı,doktorum belkide gizli bakteriler olabilir şuan görünmeyen diye 1 kerelik antibiyotik verdi.suyla yapılan bi tozmuş.gece içecekmişim.

Doktorlar hesapmayi 9 ay 10 gun diye hesap ediyo fakat benim doktorumda her ne kadar 10 temmuz desede daha erken olur gibime geliyo yani buyuk konsmak istemiyorm ama kilom var normal dogum pek olma ihtmali vermiyorm bellide olmaz tabi haziran sonu temmz basi gibi geliyo banada

sezeryan olursa 37. haftadan sonra hemen alıyolar zaten beklemiyolar o kadar

Kizlar doktor usg yapti , bebisim buyumus baya, randevusuz gittigim icin cok kisa surdu kontrol ama sanki kesenin icinde sikismis gibi yavrum. Usg fotosuna doktordan çıkınca baktım da dikkatimi çekti.normalmidir ki ,

Kizlar doktor usg yapti , bebisim buyumus baya, randevusuz gittigim icin cok kisa surdu kontrol ama sanki kesenin icinde sikismis gibi yavrum. Usg fotosuna doktordan çıkınca baktım da dikkatimi çekti.normalmidir ki ,
Maşallah canım. Sen bizden 1 hafta 10 gün öndesin atabilir misin fotoğrafını ?

Maşallah canım. Sen bizden 1 hafta 10 gün öndesin atabilir misin fotoğrafını ?
Sat a gore 12+2 Ama usg ye gore 13+2 doktor doğum tarihini değiştirdi canım.bir hafta önde gidiyor diye

Eklentiler

• 20181221_130251.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 20181215_005314.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 71
Bende bugün bebişimi gördüm Ense kalınlığı 2.2 mm plesanta arka duvardaymış boyu 6,81mm 12+6 hafta çıktı. Sat a göre 12+1 im şu an. Doktoru biraz sıkıştırdım cinsiyet için, erken falan dedi tahmini ne dedim erkek gibi dedi :) @Meylen canım kan sonucu 1 hafta sonra çıkar dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…