İyi yapmışsın içini ferah tut bişey olmaz Allah’ın izniyle sen suyu bol iç güzel haberler alırsın inşallahCanım şuan doktorun bekleme odasında bekliyorum. Içim rahat etmedi.ciktim geldim.benim olduğum yerde bugünden sonra perşembeye kadar doktorlar kapalı ,yılbaşı tatili...daha kötü olursa diye korktum.bakalim hayorlisi
İhtiyaca göre almalısın pompa bencedeYa emzirmek çok güzel ama işte her kadın emziremeyebiliyor göğsünden kaynaklı yada süt düğümü olabiliyomuş mesela yada sütü az olan illaki çabalarım ama doğumdan sonra duruma göre almak daha iyi olur sanki
kesinlikle baktım iyi bişey 400 lira az da bi para değil kullanırsam veririm değer ama ya bide kullanamazsam yazık günahİhtiyaca göre almalısın pompa bencede
Şimdideb önerilenleri not al gerekirse onu alırsın
Ben hiç ihtiyaç duymadım mesela ilkinde sık sık emzirdim diper göğsümden akanı poşetledim ama buzluktan çözülen sütü içmedi kızım
Bi de böyle bebekler var :) gurme doğdu benimki
Benimde kafam cok karisiyordu iyi oldu :) simdi 90 gun olunca 3 aylik hamileyim dyecegz deglmi :))3 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Hamileliğin 3. ayı gebeliğin 12 haftası ve 6 günlükken başlar. Bu tarihte tam 90 gündür hamilesinizdir demektir.
4 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebeliğin 4. ayı gebeliğin 17. haftası ve 1 günlükken başlar. Hamileliğin bu haftasında 120 günlük hamilesinizdir.
5 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebeliğin 21. haftası ve 3 günlük iken hamileliğinizde 5. ayına bastınız demektir.
6 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
25 hafta 5 günlük hamilelik süresi ise 6 aylık gebeliğe tekabül eder.
7 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Tam 30 haftalık gebelikte 7 aylık hamile olursunuz.
8 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebeliğin 8. ayı ise 34 hafta 2 günlükken başlar. Yani gebeliğinizin 34. haftası ve 2 günlükken 8. aya girmişsiniz demektir.
9 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebelikte 9. ayınıza 38 hafta 4 günlükken gelirsiniz. Artık her an doğum olabilir.
- 39 haftalık gebelik kaç aylık ve günlüktür? 9 ay 3 günlük süreyi tamamladınız demektir.
- 40 haftalık gebelik kaç aylık ve günlük olur? 9 ay 10 günlük bir süreyi kapsar.
şöyle bişey buldum sonunda ay hesabı yapabilcem
aynen sorma benimde :) 12+6 da 3 aylık olucazBenimde kafam cok karisiyordu iyi oldu :) simdi 90 gun olunca 3 aylik hamileyim dyecegz deglmi :))
Ben ay hesabini ogluma hamileyken son regl tarihimden hesapliyordum mesela 5 kasimdi regl en son 5 ağustosta dogdu tam 9 ay sonra ama gun olarak 39+1 de her ayin 5 bir ay ekliyordum normalde bir ay 31-28 gün arası degisir genelde 4 hafta degildir o yüzden oyle bir fark cikiyor ortaya3 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Hamileliğin 3. ayı gebeliğin 12 haftası ve 6 günlükken başlar. Bu tarihte tam 90 gündür hamilesinizdir demektir.
4 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebeliğin 4. ayı gebeliğin 17. haftası ve 1 günlükken başlar. Hamileliğin bu haftasında 120 günlük hamilesinizdir.
5 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebeliğin 21. haftası ve 3 günlük iken hamileliğinizde 5. ayına bastınız demektir.
6 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
25 hafta 5 günlük hamilelik süresi ise 6 aylık gebeliğe tekabül eder.
7 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Tam 30 haftalık gebelikte 7 aylık hamile olursunuz.
8 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebeliğin 8. ayı ise 34 hafta 2 günlükken başlar. Yani gebeliğinizin 34. haftası ve 2 günlükken 8. aya girmişsiniz demektir.
9 Aylık Gebelik Kaç Haftalıktır?
Gebelikte 9. ayınıza 38 hafta 4 günlükken gelirsiniz. Artık her an doğum olabilir.
- 39 haftalık gebelik kaç aylık ve günlüktür? 9 ay 3 günlük süreyi tamamladınız demektir.
- 40 haftalık gebelik kaç aylık ve günlük olur? 9 ay 10 günlük bir süreyi kapsar.
şöyle bişey buldum sonunda ay hesabı yapabilcem
işte bu hesap bi nebzede olsa doğru oluyo 38den sonrası beklenen doğum tarihi olduğu için genelde çok merak ediyorum temmuzu beklicek mi haziranda mı gelicekBen ay hesabini ogluma hamileyken son regl tarihimden hesapliyordum mesela 5 kasimdi regl en son 5 ağustosta dogdu tam 9 ay sonra ama gun olarak 39+1 de her ayin 5 bir ay ekliyordum normalde bir ay 31-28 gün arası degisir genelde 4 hafta degildir o yüzden oyle bir fark cikiyor ortaya
Normal dogumu beklersen 40+ lari bile bulabilir ama o kadar bekletmesin ya insan stress oluyor sen beni gorecektin ne hareketler yaptim dogsun diye artikişte bu hesap bi nebzede olsa doğru oluyo 38den sonrası beklenen doğum tarihi olduğu için genelde çok merak ediyorum temmuzu beklicek mi haziranda mı gelicek
anasına çektiyse gelir benim çocuğum 38. haftadaNormal dogumu beklersen 40+ lari bile bulabilir ama o kadar bekletmesin ya insan stress oluyor sen beni gorecektin ne hareketler yaptim dogsun diye artik
Cok tesekkur ederim canim..İyi yapmışsın içini ferah tut bişey olmaz Allah’ın izniyle sen suyu bol iç güzel haberler alırsın inşallah
Doktorlar hesapmayi 9 ay 10 gun diye hesap ediyo fakat benim doktorumda her ne kadar 10 temmuz desede daha erken olur gibime geliyo yani buyuk konsmak istemiyorm ama kilom var normal dogum pek olma ihtmali vermiyorm bellide olmaz tabi haziran sonu temmz basi gibi geliyo banadaişte bu hesap bi nebzede olsa doğru oluyo 38den sonrası beklenen doğum tarihi olduğu için genelde çok merak ediyorum temmuzu beklicek mi haziranda mı gelicek
sezeryan olursa 37. haftadan sonra hemen alıyolar zaten beklemiyolar o kadarDoktorlar hesapmayi 9 ay 10 gun diye hesap ediyo fakat benim doktorumda her ne kadar 10 temmuz desede daha erken olur gibime geliyo yani buyuk konsmak istemiyorm ama kilom var normal dogum pek olma ihtmali vermiyorm bellide olmaz tabi haziran sonu temmz basi gibi geliyo banada
Maşallah canım. Sen bizden 1 hafta 10 gün öndesin atabilir misin fotoğrafını ?Kizlar doktor usg yapti , bebisim buyumus baya, randevusuz gittigim icin cok kisa surdu kontrol ama sanki kesenin icinde sikismis gibi yavrum. Usg fotosuna doktordan çıkınca baktım da dikkatimi çekti.normalmidir ki ,
Sat a gore 12+2 Ama usg ye gore 13+2 doktor doğum tarihini değiştirdi canım.bir hafta önde gidiyor diyeMaşallah canım. Sen bizden 1 hafta 10 gün öndesin atabilir misin fotoğrafını ?
Masallah kiz mi cinsiyeti acabaSat a gore 12+2 Ama usg ye gore 13+2 doktor doğum tarihini değiştirdi canım.bir hafta önde gidiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?