2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Alltaki resim iki hafta önceydi canım üstteki bugun.doktor fazla ilgilenmedi bugün.boyunu filan ölçmedi.iki hafta sonra randevumuz var yine bakalım ozaman gelişimini öğrenirim insallh

Maşallah canım inşallah tertemiz çıkar sonuçların büyümüş dimi :)

Sat a gore 12+2 Ama usg ye gore 13+2 doktor doğum tarihini değiştirdi canım.bir hafta önde gidiyor diye
ay maşallah miniğine yakınlaştırdığı için kese boyutu ufak bebek daha büyük çıkıyor uzaklaştırdığında farketmiştim bende :) benimde 6 gün önde gidiyor 10+4te 11+3 çıktı ama ben hala sata göre hesaplıyorum değişebiliyomuş o ölçü

Sanirim usg yi baz aliyor doktorlar benim 11+2 de ciksa normalde 11+5 olmasi lazim ama doktor ultrasonda baktgiinda degisim olinca degstkce yaziyor yani sanirm onlar ona gore yol izliyorlar

Sanirim usg yi baz aliyor doktorlar benim 11+2 de ciksa normalde 11+5 olmasi lazim ama doktor ultrasonda baktgiinda degisim olinca degstkce yaziyor yani sanirm onlar ona gore yol izliyorlar
ben onu ileri haftalarda olur diye biliyorum işte hatta doktoruma sordum hayır bu zamanlarda 3-5 gün 1 hafta değişkenlik göstermesi gayet normal sen satını baz alıcaksın dedi 3 haftaya kadar bile normal karşılanıyomuş nette okudum

Oylemi ben sormadim acikcasi sadece geri birkac gun geri yada ileri cikabilir normal dedi

Oylemi ben sormadim acikcasi sadece geri birkac gun geri yada ileri cikabilir normal dedi
evet evet çünkü sürekli değişiyor 2 gün fark 3 gün oldu sonra 6 gün oldu Allah bilir haftaya kaç gün çıkıcak O dediğin ne zaman geçerli olur bence geç döllenmede örnek veriyorum kadın sata göre 10 haftalıktır ama geç döllenme olmuştur ultrasonda geç görünür bu sata göre hesaplanmıyor yada adet tarihini bilmeyenlerde eşimin yengesi bilmiyo onun ultrasonu baz alıyolar aramızda 2,5 hafta var

Aaa öylemi canım, hiç bilmiyordum..ay kıyamam ben ona sikismasin da yavrum annesinin karninda

benim son 3 kontrole kadar doktorum bekledi canım. Belki ölçüler değişir diye ama artık değişme olmuyor diye doğum tarihini öne aldı.simdi 13+2 oldu minigim.

Sende nezamandir önde gidiyor canım??? Bastan berimi ?

evet baştan beri önde gidiyor 3 günden 6 güne çıktı haftaya da önde çıkarsa sorayım bende tekrardan o zaman
ki içime doğuyor haziranda gelicek benimki beklemicek

evet baştan beri önde gidiyor 3 günden 6 güne çıktı haftaya da önde çıkarsa sorayım bende tekrardan o zaman
ki içime doğuyor haziranda gelicek benimki beklemicek
Valla bendede o his var canım.benim eşim ve ablaları 7 aylık, ablasının kızlarıda 7 aylık doğdu. Gününü bekleyeceğini hiç sanmıyorum.onun için 6.ay da alışverişi yapmam lazim

Valla bendede o his var canım.benim eşim ve ablaları 7 aylık, ablasının kızlarıda 7 aylık doğdu. Gününü bekleyeceğini hiç sanmıyorum.onun için 6.ay da alışverişi yapmam lazim
Sağlıkla doğsunlarda istedikleri zaman istedikleri şekilde gelsinler tek dileğim sağlıkla kucağımıza almamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…